ASAYİŞ - 17 Eylül 2021 Cuma 07:40

Bursa'da duvara çarparak kaza yaptı, kız arkadaşını bırakarak yaralı halde kaçtı

A
A
A
Bursa'da duvara çarparak kaza yaptı, kız arkadaşını bırakarak yaralı halde kaçtı

Bursa'da virajı alamayan cip köprü duvarına çarptı. Kazada şiddetiyle otomobilde bulunan sürücü ve kız arkadaşı yaralandı. Yaralı sürücü ise kız arkadaşını bırakarak kaçtı.

Kaza; 02.00 sıralarında İznik Adapazarı yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Adapazarı'ndan İznik istikametine giden 14 AG 480 plakalı cip, virajı alamayarak duvara çarptı. Kazanın şiddetiyle cipte bulunan 2 kişi yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevkedildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı Ayşem Tuğçe G. (29) ilk müdahalesinin ardından İznik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri cip sürücüsünü olay yerinde bulamadı. Cip kullanılmaz hale gelirken ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.

İlkay Altay - Mehmet Buldu
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Balıkesir Balıkesir’de Briçte Egemenlik Turnuvası yapıldı Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Belediyespor Egemenlik Kupası Açık İkili Briç Turnuvası yapıldı. İskele Mahallesindeki Briç Kulübünde düzenlenen turnuvaya Balıkesir İl merkezi ve ilçelerinden 64 sporcu katıldı. Bir gün süren turnuvada büyük heyecan yaşanırken, dereceye giren sporcuların ödülleri Belediye Başkan Vekili Tarık Erdil ve Briç İl temsilcisi Uğur Tarhal tarafından verildi. Belediye Başkan Vekili Tarık Erdil. Burhaniye’de 20 yıldan beri briç oynandığını belirterek, Belediye olarak desteklerinin devam edeceğini açıkladı. İl temsilcisi Uğur Tarhal da, turnuvanın ilgi gördüğünü kaydederken, katılımcılara teşekkür etti. Sporculara teşekkür eden Belediye Başkan Vekili Tarık Erdil, “Burhaniye de yaklaşık 20 yıldır briç oynanmaktadır. Burhaniye Belediyesinin de desteklemiş olduğu etkinlikler kapsamında, Burhaniye’deki festivallerde, organizasyonlarda briç turnuvaları düzenlenmektedir. Burhaniye belediyesi olarak briç sporunda üzerimize düşeni yapmaktayız. Daha iyilerini inşallah önümüzdeki süreçte yapacağız. Burada Uğur Tarhal’ın il temsilcisi olması münasebeti ile briç etkin bir noktaya geldi. Bizler de kendilerine Burhaniye Belediyesi olarak destek oluyoruz” dedi. Briç İl Temsilcisi Uğur Tarhal da, “Burhaniye Briç Kulübünün Egemenlik Kupasını her sene olduğu gibi bu sene de yaptık. Yine Balıkesir ve çevresinden yoğun bir katılımla çok başarılı bir turnuva yaptık. Güzel geçen turnuva sonucunda da ödüllerimizi dağıttık. Buradan herkes mutlu bir şekilde ayrıldılar” diye konuştu. Briç Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet İpek ise, “1980 yılından beri briç oynuyorum. Briç kesin olarak bir beyin sporudur. Herkese bunu öneriyorum. Çünkü, gerçekten bin beyin sporu. İnsanı rahatlatıyor. Burhaniye Briç Kulübü olarak da çok iyi yerlere geldik. Balıkesir’in şu anda yıldızıyız. Turnuvalarımız 40- 45 masalara kadar çıkmaktadır. Burhaniye Briç Kulübü yönetimi olarak gerçekten çok güzel hizmet ediyoruz. Briç severlerin hepsini kulübümüze bekliyoruz” dedi.
Bingöl Rotahane’nin durağı ’Yüzen Adalar’ oldu Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy, Türkiye’nin kültürel zenginliğini tanıtmak amacıyla hayata geçirdiği proje çerçevesinde Bingöl’e gelerek Yüzen Adalar’ı gezdi. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy, Türkiye’nin kültürel zenginliğini tanıtmak amacıyla hayata geçirdikleri ’Rotahane’ programları çerçevesinde Bingöl’e geldi. Solhan ilçesine geçen ve buradaki Yüzen Adalar’ı gezen Ersoy’a, program kapsamında ekipler de eşlik etti. Rüzgarın yönüne göre yer değiştiren Turna Gölü’ndeki yüzen adaları ziyaret eden Ersoy, burada halk oyunları ekibinin gösterisini izledi. Yüzen adaların çok güzel ve keyifli olduğunu ifade eden Ersoy, kente geleceklerin burayı ziyaret etmesini istediklerini dile getirdi. Rotahane’nin 72’nci ziyaretini Bingöl’e gerçekleştirdiğini dile getiren Ersoy, “Bingöl’e ilk defa geliyorum ve gerçekten çok güzel bir sürprizle karşılaştık. Çok güzel, çok keyifli. Bingöl’e gelecek olanların da burayı ziyaret etmelerini istiyoruz. Bingöl’ü ziyaret etmeye Rotahane olarak geldik. Bingöl 72’inci ziyaret ettiğimiz şehir. Türkiye turunun tamamlanmasına çok az kaldı. Bingöl’e gelecek olanların ilk rotaya yüzen adalardan başlamasını söylüyoruz” dedi. Solhan Kaymakamı Muhammed Çetin, ziyaretin anısına Ersoy’a el dokuması kilim ile resim hediye etti. Ersoy’un ziyaretinde Kültür ve Turizm İl Müdürü Selahattin Yazar ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Erkan Davran da yer aldı.
İstanbul Etiler’de Nusret’e silahlı saldırı: Kurşun bankaya isabet etti, polisler kovalayıp ateş açtı Etiler’de gece saatlerinde Nusret isimli et restoranına motosikletli şahıslar tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda kurşun restoranın yanındaki bankaya isabet ederken, restorana herhangi bir isabet olmadı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayla ilgili polis, peşine düştüğü saldırganın peşinden de ateş açtı.Olay, saat 02.00 sıralarında Beşiktaş Etiler Nispetiye Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre gece saatlerinde motosikletle gelen kasklı iki saldırgandan biri, Nusret isimli et restoranına ateş açtı. Ancak kurşun restorana değil yanında bulunan bir bankaya isabet etti. Olay esnasında devriye gezen Beşiktaş polisi, araçla hemen motosikletli saldırganın peşine takıldı. O esnada polis, “dur” ihtarına uymayan saldırganın peşinden birkaç el ateş açtı. Ardından saldırganlar kaçarak izlerini kaybettirdi. Olayın ardından polis ekipleri saldırganları yakalamak çalışma başlattı. Olay yeri inceleme ekipleri kovanları alarak incelemek üzere delil torbasına koydu. Çalışmaların devam ettiği bilgisine ulaşıldı.Geçtiğimiz ayda saldırı düzenlenmiştiÖte yandan geçtiğimiz 21 Mart Perşembe günü saat 05.00 sıralarında yine Nusret isimli et restoranına motosikletle gelen kasklı 2 saldırgan tarafından silahlı saldırı düzenlenmişti. Saldırıya yönelik soruşturmada Y.Y. ve O.Y. Antalya’da, H.A.K. ve U.K. Eyüpsultan’da, M.A.Y. Beylikdüzü’nde olmak üzere İstanbul ve Antalya’da toplam 5 şüpheli yakalanmıştı.