SPOR - 04 Ağustos 2015 Salı 20:35

Bursaspor taraftarlarından Volkan Şen'e tepki

A
A
A
Bursaspor taraftarlarından Volkan Şen'e tepki

Bursasporlu taraftarlar Katar takımı Lekhwıya ile oynanan hazırlık maçı öncesinde tribünlerdeki yerini alırken, dün teknik direktör Ertuğrul Sağlam tarafından kadro dışı bırakılan Volkan Şen aleyhinde tezahüratlarda bulundu.

Yeşil-beyazlı taraftarlar kadro dışı bırakılan Volkan Şen'e tepki gösterdi. Lekhwıya ile oynanan hazırlık maçına ilgi gösteren taraftarlar Volkan Şen aleyhinde tezahüratlarda bulundu. Bütün tribünler karo halinde ‘Hain Volkan Şen’ şeklinde tezahürat yaptı. Ayrıca tribünlerdeki bir grup ‘yönetim istifa’ diye tezahürat yaparken, bir grup da bu durumu ıslıkla protesto etti. Yeşil-beyazlı takımın dünkü idmanına çıkmayı kabul etmeyen yıldız futbolcu, Sağlam tarafından kadro dışı bırakılmıştı. 

AHMET FARUK ÇABUK

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Aksaray’da mandıra çöktü: 750 küçükbaş hayvan göçük altında kaldı Aksaray’da şiddetli yağış nedeniyle mandıra çöktü. 750 küçükbaş hayvanın göçük altında kaldığı mandıra enkazında kurtarma çalışması başlatıldı. Aksaray’da 3 gündür aralıklarla devam eden şiddetli yağış birçok olumsuzlukları da beraberinde getirirken, sel ve su baskınlarının ardından bugün de içerisinde 750 küçükbaş hayvanın bulunduğu bir mandıra çöktü. Aksaray’ın merkeze bağlı Yeşilova beldesinde yaşanan göçük nedeniyle vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesi üzerine olay yerine İl Afet Acil Durum (AFAD), Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine intikal eden ekipler iş makinelerinin de desteğiyle kurtarma çalışması başlattı. Mandıra enkazında kurtarma çalışmaları halen devam ederken İl Afet Acil Durum Müdürü Kadir Çelik, “Yeşilova beldemizde aşırı yağışlar sonucu bir ahırın çöktüğü ihbarı üzerine iki ekiple olay yerine geldik. Şu anda telef olan hayvanlar var. Toplam hayvan sayısının 750 olduğu söyleniyor. Kurtarma çalışmaları devam ediyor. Kurtarma operasyonumuz bittikten sonra net sayı belli olacak” dedi. Yeşilova Köseli Mahalle Muhtarı Kemal İlgün ise “Bölgede 3 gündür yağış devam etmekte. Bizim burada mandıramızın çökmesinden dolayı 750’ye yakın küçükbaş hayvanımız göçük altında kaldı. Ağıl altında kalan hayvanlardan ne kadar zayiat verdiğini bilmiyoruz. Zayiat sabah sayımında çıkacak. Allah izin verirse burayı kurtarmaya çalışıyoruz. Yağışlardan dolayı mandıra çöktü” diye konuştu.