ASAYİŞ - 11 Kasım 2012 Pazar 12:20

Cep telefonu hırsızları kamerada

A
A
A
Cep telefonu hırsızları kamerada

Mithatpaşa'da müşteri kılığında girdikleri telefon bayiinden bin 500 TL değerinde telefon çalan hırsızların görüntüsü güvenlik kamerasına takıldı.

Mithatpaşa'da müşteri kılığında girdikleri telefon bayiiden bin 500 TL değerinde cep telefonunu çalan iki hırsızın görüntüsü güvenlik kameralarına yansıdı. Mağaza satış sorumlusuna bir cihaz hakkında bilgiler soran ve arkadaşının sorumluyu oyalamasını fırsat bilen telefon hırsızı, alarmını söktüğü telefonu cebine koyarak arkadaşıyla birlikte mağazadan hızla uzaklaştı. Mağaza satış danışmanı Koray Tunay, İHA'ya yaptığı açıklamada, "Olay, saat 07:15 sıralarında meydana geldi.

Bir kişi kasa tarafına gelip bir telefon hakkında sorular sordu. Diğer arkadaşı ise telefonları inceliyordu. Telefonları inceleyen, telefonun alarma bağlı olan arka kapağını sökmüş. En son tırnakları tamamen ayırdıktan sonra koridor hizasından çıkarken telefonu sol eline alarak cebine koymuş" dedi. Telefon alarmının bağlı olduğu kısmı kameralara gösteren Tunay, telefonun alarmdan ayrılmasıyla rahatlıkla alınabileceğini söyledi. Firma olarak da hırsızın görüntüsünün ellerinde olduğunu belirten Tunay, gerekirse ibret-i alem için büyük bir posterini yapıp asmayı düşündüklerini ifade etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir