DÜNYADAN FUTBOL - 19 Aralık 2015 Cumartesi 15:44

Chelsea, yeni hocasını buldu

A
A
A
Chelsea, yeni hocasını buldu

İngiliz ekibi Chelsea, sezon sonuna kadar teknik direktörlük görevine Guus Hiddink'i getirdiğini açıkladı.

İngiltere Premier Lig'de alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Jose Mourinho ile yollarını ayıran Ada ekibi Chelsea'nin hangi teknik adamı göreve getireceği merak konusu olmuştu. Mavi-beyazlı kulüp, resmi internet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamada, deneyimli çalıştırıcı Guud Hiddink'in sezon sonuna kadar teknik direktörlük görevine getirildiğini açıkladı.

Hiddink, resmi sitede yer alan açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Stamford Bridge yeniden dönmekten dolayı büyük bir mutluluk, onur ve gurur duyuyorum. Chelsea dünyanın en büyük kulüplerinden biri. Ancak şu anda olması gereken konumda bulunmuyor. Chelsea taraftarı ile harika olan ilişkimin yenilenmesi için sabırsızlanıyorum." 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kastamonu Kastamonu’da yoğun kar yağışı: Ağır tonajlı araçların geçişine izin verilmiyor Kastamonu’da etkili olan yoğun kar yağışı sebebiyle bazı yollar ağır tonajlı araç trafiğine kapatıldı. Kar sebebiyle 2 ilçede tüm kademelerde, 1 ilçede ise taşımalı eğitime 1 gün ara verildi. Kastamonu’da yoğun kar yağışı etkili oluyor. Kar yağışı sebebiyle kent genelindeki yollar beyaza büründü. Karayolları ekipleri yolların ulaşıma açık kalması için yoğun çaba sarf ediyor. Küre Dağları mevkiindeki ilçelerde yoğun bir şekilde etkisini sürdüren kar hayatı olumsuz etkiliyor. Kar yağışı sebebiyle, Devrekani-Çatalzeytin kara yolunun 7-23’üncü kilometreleri arası, Abana-Isırganlık karayolunun 2-21’inci kilometreleri arası, İnebolu-Kastamonu kara yolunun İnebolu çıkışı ile Seydiler ilçesi arası akşam saatleri itibarıyla ağır taşıt trafiğine kapatıldı. Yollarda görev yapan jandarma ekipleri, ağır tonajlı araçların geçişine izin vermiyor. 3 ilçede eğitime kar engeli Kar yağışı eğitimi de olumsuz etkiledi. Küre ve Şenpazar ilçelerinde kar yağışı sebebiyle, 29 Aralık Pazartesi günü tüm kademelerde eğitime 1 gün süreyle ara verildi. İnebolu ilçesinde ise tüm köy okulları ile ilçe merkezine taşıma yoluyla giden öğrenciler ve pansiyonda yatılı öğrencilerden evci izinde olanlar için Pazartesi günü eğitime gün ara verildi. "Şu an yolun açılmasını bekliyoruz" Otobüsle Karabük’ten İnebolu ilçesine giden Necati Kabataş, kar sebebiyle otobüsün geçişine izin verilmediğini belirterek, "Karabük’ten İnebolu ilçesine gidiyordum. Seydiler ilçesi girişinde kaldık. Çok kar varmış. Biz de şu an yolun açılmasını bekliyoruz. İnşallah açılır da gideriz. Jandarma ekiplerimiz beklememizi söyledi, biz de bekliyoruz" dedi.