CHP - 07 Nisan 2015 Salı 19:51

CHP Çanakkale milletvekili adayları

A
A
A
CHP Çanakkale milletvekili adayları

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 7 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde Çanakkale`den aday gösterilenlerin listesini açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 7 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde Çanakkale`den aday gösterilenlerin listesini açıkladı.
İşte CHP’den açıklanan aday listesi şöyle:
ÇANAKKALE
1 MUHARREM ERKEK ÜNİVERSİTE AVUKAT
ÇANAKKALE
2 BÜLENT ÖZ LİSE YÖNETİCİ
ÇANAKKALE
3 AHMET KÜÇÜK ÜNİVERSİTE MÜHENDİS
ÇANAKKALE
4 ALİ SARIBAŞ ÜNİVERSİTE MİMAR
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Mersin Engelsiz Yaşam Parkı ile engelleri aşıyorlar Mersin Büyükşehir Belediyesine bağlı Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Engelsiz Yaşam Parkı’nda, özel gereksinimli çocukların fiziksel, ruhsal ve psikolojik yönden gelişimlerine katkı sunmak amacıyla kurslar açıldığı bildirildi. Bu çerçevede, bir yıldan beri ataksi rahatsızlığı olan 25 yaşındaki kızı Ezgi Güneş ile birlikte Engelsiz Yaşam Parkı’na gelen anne Elif Güneş, dekoratif el sanatları kursuna katılarak, yatkın olduğu el işini geliştiren isimlerden biri. Makrome malzemelerden yaptığı çanta ve sepet gibi ürünlerin çevresi tarafından beğenilmeye başlamasıyla birlikte sipariş alıp satış yapmaya başlayan anne Elif Güneş, emeklerinin kazanca dönüşmesinin mutluluğunu yaşıyor. Aldığı siparişlerle birlikte aile bütçesine katkı sağlayan Güneş, istemenin ve azim göstermenin başarıya dönüşeceğini göstererek, herkese örnek oluyor. Kızının rahatsızlığından dolayı dışarda çok vakit geçiremeyen anne, yaşadığı zorlukları diğer annelerle de paylaşarak moral bulduğunu, Engelsiz Yaşam Parkı’nın ise adeta ikinci evi haline geldiğini ifade ediyor. “Arkadaşlarıyla burada olmak, kızımı mutlu ediyor” Kızının hem Mersin Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Yaşam Parkı’ndan hem de Engelsiz Yaşam Merkezi’nden faydalandığını kaydeden anne Elif Güneş, “Kızımı arkadaşları çok seviyor. Ataksi rahatsızlığı sebebiyle yürümesinde problemimiz var. Buradaki aktivitelere aslında fazla katılamıyor ama yine de arkadaşlarıyla olmak onu mutlu ediyor. Engelsiz Yaşam Merkezi’nde de bilgisayar kursu alıyor. Ben Engelsiz Yaşam Parkı’ndan ayrılamıyorum. El işini yapmayı da çok seviyorum” diye konuştu. Anne Güneş, el işi sayesinde kazanç sağlamasının da önemine değinerek, “Şimdiye kadar pek fazla çanta yapmamıştım ve hocamdan öğrendim. Emeğim boşa gitmiyor ve kazanca dönüşüyor. Hem aileme katkı oluyor hem de bir şeyler başardığım için beni mutlu ediyor” ifadelerini kullandı. “Burası adeta 2. evim gibi oldu” Özel birey çocukların, anneleri ile bir arada olmasının da çok önemli olduğunu ifade eden Güneş, çocuklarının farklı rahatsızlığı olan annelerin birbirlerini daha iyi anladığından bahsederek, “Engelli anneleri fazla bir yere gidemiyor. Burada kendimizi rahat hissediyoruz. Çünkü birbirimizin sorununu anlıyor ve aynı şeyleri yaşıyoruz. Engelsiz Yaşam Parkı’na 1 yıldır geliyoruz ve burası adeta 2. evim gibi oldu” dedi.