POLİTİKA - 16 Şubat 2017 Perşembe 21:22

CHP’den AK Parti’ye destek

A
A
A
CHP’den AK Parti’ye destek

TBMM Genel Kurulunda AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı’nın kış olimpiyatlarının Erzurum’da yapılması için milletvekillerinden destek istedi. CHP Grup Başkanvekili Levent Gök de Erzurum’da kış olimpiyatlarının yapılmasına destek verdiklerini söyledi.

TBMM Genel Kurulunda AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı gündem dışı söz aldı. Ilıcalı, Meclis’ten milletvekillerinden isteği olduğunu belirterek, “Erzurum Gençlik Olimpiyat Festivali(EYOF) belki 18’inde bitecek ama orada bir sanatın hakkını vermemiz lazım. Erzurum Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, EYOF Kültür Sokağı açtı. Muazzam bir şey, ben çok etkilendim ve gelen birçok misafirimiz de etkilendi” dedi.

Olimpiyatlarda önemli bir konunun sporcu kapasite olduğunu söyleyen Ilıcalı, “Hırvatistan Cumhurbaşkanının eşi gelmişti, ona sordum orada, ulusal televizyonların yanında, ‘Erzurum bu olimpiyatları alabilir mi?’ diye. ‘Neden almasın’ dedi. Gelen birçok ulusal kanal çekim yaptı. Ben burada daha fazla zorlamadan, önceki konuşmalarımda olduğu gibi zorlamadan diyorum ki, değerli milletvekillerim, gelin, bu kış olimpiyatları için destek verin” şeklinde konuştu.

Bunun üzerine CHP Grup Başkanvekili Levent Gök ve CHP milletvekilleri Erzurum’da kış olimpiyatları yapılmasına destek verdi.

Ahmet Umur Öztürk

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İzmir İzmir’de pedallar bağımlılıktan uzak nesiller için çevrildi Yeşilay’ın, bağımlılıklardan uzak sağlıklı bir yaşam hedefiyle sürdürdüğü çalışmalardan biri olan Bisiklet Turu’nun 11’incisini Türkiye’nin ve dünyanın birçok noktasında aynı gün gerçekleştirdi. İzmir’deki etkinliğe yaklaşık 250 kişi katılım sağladı. Yeşilay’ın, bağımlılıklardan uzak sağlıklı bir yaşam hedefiyle sürdürdüğü çalışmalardan biri olan Bisiklet Turu’nun 11’incisi Türkiye’nin ve dünyanın birçok noktasında aynı gün gerçekleştirilirken, sabah saatlerinde düzenlenen İzmir’deki programa yaklaşık 250 kişi katıldı. Spor gibi sağlıklı yaşama yönelik faaliyetlerin bağımlılıktan uzak bir yaşama büyük katkı sağladığını belirten İzmir Şube Başkanı Prof. Dr. Dilek Takımcı şunları ifade etti: “Yeşilay olarak; beş bağımlılık alanında yüz yılı aşkın süredir aralıksız mücadele ediyor, her bireyin iyi ve sağlıklı yaşaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm insanlarımızın bağımlılıklardan uzak sağlıklı bir yaşam konusunda farkındalık sağlamasını amaçlıyoruz. Bu konuda spor etkinlikleri düzenlemeye de büyük önem veriyor; artık geleneksel hale gelen Yeşilay Bisiklet Turu ile her yıl hep birlikte pedal çevirmekten mutluluk duyuyoruz. Bu faydalı amaç için büyük bir heyecanla gerçekleştirdiğimiz etkinliğimize katılan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz.”