ASAYİŞ - 09 Temmuz 2020 Perşembe 12:42

Ciple çarpışan motosikletteki baba ve kızı yaralandı

A
A
A
Ciple çarpışan motosikletteki baba ve kızı yaralandı

Karaman'da cip ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, motosiklette bulunan baba ve kızı yaralandı.

Kaza, saat 00.15 sıralarında Yeni Mahalle İbrahim Öktem Caddesi üzerinde bulunan kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.E. yönetimindeki 70 AAP 290 plakalı Hyundai marka cip ile V.K. idaresindeki 70 FD 424 plakalı motosiklet kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosikletin üzerinde bulunan baba kız yola savrularak yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri yol üzerinde güvenlik önlemi alırken, yaralı motosiklet sürücüsü ile kızı C.K. olay yerindeki yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla kaldırıldıkları Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Kısa süreli olarak trafiğe kapanan yol kaza yapan araçların yoldan kaldırılmasıyla yeniden ulaşıma açıldı.
Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Oğuz Bektaş
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Mersin Yazar İpek Ongun, Mersin’de hayranlarıyla buluştu Mersin Büyükşehir Belediyesi, yazar İpek Ongun’u ‘Adab-ı Muaşeret Söyleşisi’nde kız çocuklarıyla buluşturdu. Her yaştan kadının ve kız çocuklarının yoğun ilgi gösterdiği söyleşide Ongun, temiz ve düzenli kıyafet giymenin, dış görünüşe dikkat etmenin ve teşekkür etmek ile özür dilemenin önemine değinen değerli tavsiyeler verdi. Ongun’u dikkatle dinleyen hayranları, söyleşinin sonunda merak ettiklerini sordu ve kitaplarını imzalattı. “Gençlerimize güveniyorum, güzel şeyler olacağına da inanıyorum” Keyifli bir söyleşi geçirdiklerini kaydeden yazar İpek Ongun, “Katılımcılar söyleşiyi ilgiyle dinlediler, güzel sorular geldi. Onun için çok mutluyum. Aslında sadece genç kızları bekliyordum, hatta daha ziyade kırsal kesimden genç kızları bekliyordum. Ama her yaştan genç vardı” sözlerine yer verdi. Kendisine olan ilginin günden güne artmasına sevindiğini de kaydeden Ongun, “Bu beni çok mutlu ediyor. Demek ki yaptığım şeyler seviliyor, beğeniliyor, işe yarıyor diye düşünüyorum” dedi. Sevenleriyle buluşmak için bu tür etkinliklerin daha da artmasını istediğini belirten Ongun son olarak, “Gençlerimize güveniyorum, güzel şeyler olacağına da inanıyorum. Onun için onlara şans diliyorum ve her şey onların gönlünce olsun, yüzleri hep gülsün” şeklinde konuştu. “Kadınların sosyal hayata katılımı bizler için çok önemli” Ongun’un çocukluk ve gençlik yıllarının yazarı olduğunu belirten Kadın Şube Müdürü Edibe Sahil, “Bugün Ongun’u gençlerle, genç kadınlarla, çocuklarla buluşturduk. Bizlere çok değerli tavsiyeler verdi. Bir adabı muaşeret söyleşisi gerçekleştirdik” dedi. Her yaştan hayranının katılım gösterdiğinin altını çizen Sahil, “Hem çocuklarımızın hem de annelerimizin tanıdığı çok değerli bir kişilik. Bugün onlarla beraber bir aradaydık. Bu tarz etkinliklere her zaman devam edeceğiz” diye konuştu.