POLİTİKA - 02 Temmuz 2016 Cumartesi 18:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan saldırının olduğu yerde incelemelerde bulundu

A
A
A
Cumhurbaşkanı Erdoğan saldırının olduğu yerde incelemelerde bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kilis’e ziyareti öncesinde Atatürk Havalimanı’nda, terör saldırılarının meydana geldiği 3 ayrı noktada incelemelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kilis’e ziyareti öncesinde Atatürk Havalimanı’nda incelemelerde bulundu. Terör saldırısının gerçekleştiği 3 ayrı noktada incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, İçişleri Bakanı Efkan Ala, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan’ın da aralarında bulunduğu kalabalık bir heyet eşlik etti. Patlama yerlerini inceleyerek İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ve diğer yetkililerden saldırıya ilişkin ayrıntılı bilgiler alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, patlamada hayatını kaybedenlerin fotoğraflarının bulunduğu alanda ölenler için Fatiha okudu.

Havalimanında incelemeleri sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Bazı vatandaşlarla sohbet ederek fotoğraf çektiren Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Kilis’e hareket etmek üzere patlamanın olduğu alandan ayrıldı. 

Ferhat Yasak - Tugay Saday
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Kahramankazan’da 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı, Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde, Çelenk Sunma Töreni ve Doğu Demirkol’un stand-up gösterisi eşliğinde coşkuyla kutlandı. Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, şölen havasında kutlandı. Milli Egemenlik Parkı’nda Çelenk Sunma Töreni’yle başlayan kutlama, saygı duruşu ve akabinde istiklal marşının okunmasının ardından, Akıncı Anadolu Lisesi’ndeki öğrencilerin hazırladığı folklor, tiyatro, geleneksel gösteriler, bando gösterileriyle devam etti. Ayrıca, komedyen ve oyuncu Doğu Demirkol da kutlamalar çerçevesinde bir gösteride bulundu. Kahramankazan Belediyesi’nin özverili çalışmalarıyla düzenlenen Demirkol’un ’Mizah Dozu’ adlı stand-up gösterisi, Kahramankazan Aile Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirildi. Başkan Çırpanoğlu yaptığı konuşmada, "Kahramankazan’ın gençliği her şeyin en iyisine layık. Bunu da göstermek istiyoruz. Türkiye’nin mizah açısından bana göre en kaliteli üç isminden biri olan Doğu Demirkol’u Kahramankazan’ımızda ağırlamakla, bu güzel 19 Mayıs akşamında kendisini gençliğimizle, Kahramankazan’la buluşturmakla güzel bir organizasyon yaptığımızı düşünüyoruz’’ dedi. Gençlere verdiği önemi de konuşmalarına yansıtan Başkan Çırpanoğlu, "Göreceksiniz, beş yıl boyunca gençlerimize karşı yapacaklarımız hiçbir zaman bitmeyecek. Her zaman, 30 Ağustoslarda, 19 Mayıslarda, 23 Nisanlarda, 15 Temmuzlarda, devletimizin milli bayramlarında gençlerimizle beraber her zaman bir program yapmak için elimizden geleni yapacağız’’ diyerek gençlere söz verdi. Doğu Demirkol ise, gençlerin yoğun katılımına karşı, "Burada büyük bir özveri var. Selim Başkan’a teşekkür ediyorum" diyerek memnuniyetini dile getirdi. Gösteri sonunda Başkan Çırpanoğlu, Doğu Demirkol’a çiçek ile beraber Atatürk’ün Nutuk kitabını ve köstekli saat hediye etti. Kutlamalara Kahramankazan Kaymakamı Abdullah Selim Parlar, Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Albayrak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Yıldırım ve ilçe protokolü katılım sağladı.