DÜNYADAN FUTBOL - 03 Kasım 2014 Pazartesi 11:56

Cüneyt Çakır'a büyük görev

A
A
A
Cüneyt Çakır'a büyük görev

Cüneyt Çakır ilk maçı 7-1 biten Bayern Münih ile Roma karşılaşmasını yönetecek

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, 5 Kasım Çarşamba günü UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda Bayern Münih ile Roma arasında oynanacak karşılaşmayı yönetecek. 

Münih Arena Stadyumu'nda TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşmada Çakır'ın yardımcılıklarını, Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Mustafa Emre Eyisoy olacak.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bolu TEM Otoyolu Bolu geçişinde yoğun kar esareti: Yolda kalan araçlar trafiği aksatıyor TEM Otoyolu’nun Bolu Dağı Tüneli geçişinde etkili olan yoğun kar yağışı sebebiyle yolda kalan tırlar ve meydana gelen araç kaymaları ulaşımı aksattı. Bölgede trafik zaman zaman tek şeritten sağlanıyor. Bolu’da sabah saatlerinde etkisini artıran yoğun kar yağışı, TEM Otoyolu’nun en önemli geçiş noktası olan Bolu Dağı Tüneli mevkiinde sürücülere zor anlar yaşatıyor. Yağışın şiddetini artırmasıyla birlikte zemin karla kaplanırken, özellikle rampalarda ağır tonajlı araçlar ilerlemekte güçlük çekti. Bolu Dağı Tüneli geçişinde Düzce-Bolu il sınırında bazı tırların yolda kalması ve kayan araçlar nedeniyle trafik akışı durma noktasına geldi. Otoyol üzerinde uzun araç kuyrukları oluşurken, ulaşım bölge bölge tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor. Karayolları ekipleri güzergahı açık tutmak için kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürülüyor. Öte yandan, kar yağışının şiddetini artırması üzerine Bolu Valiliği tedbirler aldı. Hem TEM Otoyolu hem de D-100 kara yolunun Bolu geçişinden İstanbul ve Ankara istikametine ağır tonajlı araçların geçişine izin verilmiyor. Tır ve kamyonlar, yol güzergahındaki dinlenme tesisleri ve park alanlarına yönlendiriliyor. Karayolları ekiplerinin güzergahtaki kar küreme ve tuzlama çalışmaları aralıksız sürüyor. Bölgede yoğun kar yağışı devam ediyor.
Gaziantep Tahmazoğlu Şahinbeyli öğrencilerle Bingöl ve Erzurum’da buluştu Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, eğitim hayatlarını Gaziantep dışında sürdüren Şahinbeyli üniversite öğrencileriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Daha önce farklı illerde Gaziantepli öğrencilerle buluşan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bu kapsamda Bingöl ve Erzurum’da eğitim gören Şahinbeyli gençlerle bir araya geldi. Bingöl’de gerçekleştirilen ve yoğun katılımla dikkat çeken öğrenci buluşması adeta bir eğitim ve gençlik şölenine dönüştü. Programa Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin de katılarak öğrencilerle sohbet etti. Gençlerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, eğitim hayatı, kariyer planlaması ve Türkiye’nin geleceğinde gençlerin rolü hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. "Gençlerimizin yanındayız" Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi olarak gençlere yönelik desteklerin artarak devam ettiğini belirterek, "Şahinbeyli gençlerimiz nerede eğitim alırsa alsın, onların yanında olmaya devam ediyoruz. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Eğitim hayatınız boyunca sizlerin yanında olduk olmaya da devam edeceğiz" dedi. Başkan Mehmet Tahmazoğlu, belediye olarak burs destekleri, eğitim yardımları ve gençlere yönelik projelerle öğrencilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ettiklerini belirterek, "Amacımız, gençlerimizin sadece bugününü değil, yarınlarını da güçlü kılmak" ifadelerini kullandı. Öğrencilerden teşekkür Bingöl ve Erzurum’da eğitim gören Şahinbeyli öğrenciler ise Başkan Mehmet Tahmazoğlu’nun kendileriyle birebir ilgilenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Öğrenciler, memleketlerinden uzakta kendilerini yalnız hissetmediklerini belirterek, gerçekleştirilen buluşmanın kendileri için moral ve motivasyon kaynağı olduğunu ifade ettiler.