SPOR - 09 Şubat 2016 Salı 14:13

Deniz Yılmaz göz dolduruyor

A
A
A
Deniz Yılmaz göz dolduruyor

Süper Lig’in 21. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Bursaspor’da hazırlıklar sürüyor. Yeşil-beyazlı forma ile çıktığı ilk maçında iki asistlik performans sergileyen golcü oyuncu Deniz Yılmaz, antrenmanlardaki hırslı çalışmasıyla da dikkat çekiyor.

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Bursaspor, hazırlıklarını sürdürüyor. Özlüce Tesisleri’nde Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde gerçekleştirilen çalışmanın ilk yarım saatlik bölümü salonda yapıldı. Ardından sahaya geçen yeşil-beyazlı takım, ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada çift kale maç çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanda tedavileri süren Jorquera ve Serdar Aziz yer almazken, hafif sakatlığı bulunan Emre Taşdemir ise takımdan ayrı olarak çalıştı.

DENİZ YILMAZ GÖZ DOLDURDU
Öte yandan Bursaspor’un ara transfer döneminde Trabzonspor’dan kadrosuna kattığı golcü oyuncu Deniz Yılmaz, antrenmanlardaki istekli görüntüsü ile dikkat çekiyor. Ligin 20. haftasında Medipol Başakşehir ile oynanan mücadelede ilk kez yeşil-beyazlı formayı terleten ve iki asistlik performans sergileyen Deniz, bugün gerçekleştirilen çift kale maç çalışmasında da hırslı görüntüsü ile dikkat çekti. Attığı gollerle takım arkadaşlarından tebrik alan 27 yaşındaki oyuncunun performansı teknik heyeti de sevindirdi.
Bursaspor, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek. 

MESUT ALAN
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Karabük Kar yağışını duyan soluğu burada aldı Kar yağışını fırsat bilen vatandaşlar, Karabük’ün yüksek kesimlerine akın ederek ateş yakıp fotoğraf çektirirken karın keyfini doyasıya çıkardı. Karabük’ün yüksek kesimlerinde kar yağışı gecenin ilerleyen saatlerinde de etkisini sürdürdü. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarısının ardından özellikle yüksek rakımlı bölgelerde başlayan kar yağışı, Safranbolu-Bartın kara yolunu beyaza bürüdü. Karayolları ekipleri, daha önce yaptıkları hazırlıklar kapsamında bölgede kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kar yağışını fırsat bilen vatandaşlar, bin 30 rakımlı Ahmetusta Geçidi’ne akın etti. Bölgeye gelenler ateş yakarak ısınırken, bol bol fotoğraf çektirip karın keyfini çıkardı. İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri de bölgede denetim yaptı. Ekipler, kış lastiği bulunmayan sürücüleri olası olumsuzluklara karşı uyararak, bölgeyi terk etmeleri gerektiğini bildirdi. Sürücülere kar yağışı ve buzlanmaya karşı uyarılarda bulunuldu. Ahmetusta mevkiinde kar yağışının fazla olduğunu öğrendikten sonra eşi ve arkadaşları ile bölgeye geldiklerini ifade eden Selver Yıldırım, araçta kış lastiği bulunmasına rağmen gelmekte zorlandıklarını belirtti. Yıldırım, kar yağışı sonradan bölgedeki atmosferi güzel bulduğunu aktararak çok eğlendiklerini söyledi. Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Perşembe beldesinden kar için Safranbolu’ya Doğan marka otomobille gelen Alperen Demirkul, "Çok mutluyuz. Aracımızla gelirken biraz zorlandık ama burası beklentimizi karşıladı. Bütün gençler burada. Ekipler de çalışmalarını sürdürüyor" diye konuştu.