BASKETBOL - 25 Kasım 2016 Cuma 15:25

Devler Afyon deplasmanında

A
A
A
Devler Afyon deplasmanında

Büyükşehir Basket, TBL 11. hafta programı kapsamında Afyon Belediyesi ile deplasmanda karşılaşacak. 26 Kasım Cumartesi günü Afyon Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak zorlu mücadele saat 18.00’da başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Ligi’nin 11. haftasında Afyon Belediyesine konuk olacak. 26 Kasım Cumartesi günü Afyon Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak zorlu mücadele saat 18.00’da başlayacak. 6 maçtır devam eden galibiyet serisini sürdürmek istediklerini ifade eden Basketbol Şube Başkanı Akif Köse, Afyon’a giden tüm teknik ekip ve sporculara başarılar diledi.

Köse, “Ligin güçlü ekiplerinden biriyle karşılaşacağız. Afyon Belediyesi iyi bir takım oluşturdu. Ligin iddialı takımlarından biri olduğunu söyleyebiliriz. Ancak her zaman ifade ettiğimiz gibi biz tüm maçları kazanmak için parkeye çıkıyoruz. İnşallah Afyon deplasmanından da galibiyetle döneceğiz. Bizim için bir önemi daha playofflardaki olası rakiplerimizden birinin de Afyon temsilci olmasıdır. Bu yüzden maçın bizim için ayrı bir önemi var. Konsantrasyonumuzu hep üst düzeyde tutarak; buradan galibiyetle ayrılmak istiyoruz” diye konuştu. 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Karabük Karabük’te afetlere hazırlık toplantısı yapıldı Karabük İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu ve Hidro Meteorolojik Afetlere Hazırlık Koordinasyon Toplantısı, Vali Mustafa Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirildi. Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda, afetlere etkin ve süratli bir şekilde müdahale edebilmek amacıyla oluşturulan Türkiye Afet Müdahale Planı kapsamında afet ve acil durum hazırlıkları ele alındı. Toplantıda; muhtemel afet ve acil durumlara karşı planlama süreci, aşamaları, hizmet gruplarının sorumlulukları, ana çözüm ortağı ile destek çözüm ortağı kuruluşların görevleri, afet ve acil durum sonrasında yürütülecek işlemler ve yapılacak eğitim çalışmaları konusunda İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü görevlileri tarafından sunum yapıldı. Kurumların imkan, kabiliyet ve hazırlık çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunulan toplantıda Vali Yavuz, afet öncesi hazırlık ve risk azaltma çalışmalarının çok önemli olduğunu, tüm kurumların öncelikle kapasite ve eksikliklerini belirleyerek hazırlıklarını tamamlamaları gerektiğini kaydetti. Toplantıya, Vali Yavuz’un yanı sıra; Vali Yardımcısı Muhittin Gürel, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, İl Jandarma Komutan Vekili Ercan Özkan, Bölge Müdürleri, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Gazanfer Erbay ile daire amirleri ve diğer yetkililer de katıldı.