ASAYİŞ - 28 Haziran 2010 Pazartesi 14:53

Düğün dönüşü kaza: 12 yaralı

A
A
A
Düğün dönüşü kaza: 12 yaralı

Sivas'ta, içinde damat ile gelinin de bulunduğu minibüsün düğün dönüşü şarampole yuvarlanması sonucu 12 kişi yaralandı.

TURAN BULUT
SİVAS (

Kayseri'de polis memuru olan S.Ü.'nün (27) Kütahya'daki düğün töreninden memleketleri Sivas'ın Gürün ilçesine dönen Halil İbrahim K.'nin (50) kullandığı 58 NK 869 plakalı minibüs, Kayseri-Gürün karayolunun Ziyaret mevkiinde şarampole yuvarlandı. Minibüs içerisinde bulunan damat S.Ü ile gelin Merve Üçpınar (19), Nihal Aktaş (24), sürücü Halil İbrahim Kaya, Yeter Topdağ (44), Mehmet Kaya (22), Semra Küçük (44), Nuran Üçpınar (44), Samet Üçpınar (13), Nihat Üçpınar (55), Serkan Üçpınar (22), Suzan Oflaz yaralandı. 

Yaralıların Gürün Devlet Hastanesi'ndeki tedavilerinin ardından Semra Küçük, Halil İbrahim K., Suzan Oflaz ve S.Ü. Numune Hastanesi'ne; diğer yaralılar ise Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Kaza sonrası olayın şokunda olan şoför Halil İbrahim K., olayın nasıl gerçekleştiğini hatırlamadığını, gözünü açtığında şarampole yuvarlandığını gördüğünü ifade etti. Damat S.Ü. ise Kütahya'dan gelin alarak memleketlerine döndüklerini, kazanın nasıl olduğunu hatırlamadığını belirtti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir