GÜNDEM - 14 Ağustos 2019 Çarşamba 10:40

Düğünde gülümseten anlar: Damada öküz çanı, yular ve kelepçe taktılar

A
A
A
Düğünde gülümseten anlar: Damada öküz çanı, yular ve kelepçe taktılar

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde dünya evine giren çiftin düğününde, arkadaşları tarafından damada, öküz çanı, yular, kelepçe ve elma takılması görenleri gülümsetti.

Malkara’nın Davuteli Mahallesi’nde düzenlenen düğün töreni ile Ceylan ve İrfan Durgutça çifti dünya evine girdi. Takı merasiminin sona erdiği sırada damadın arkadaşları ilginç bir sürpriz yaptı.
Arkadaşları tarafından damada takılan öküz çanı, yular, kelepçe ve elma davetlileri gülümsetti. Genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyen yakın arkadaşları, birlikte fotoğraf çekildi.  

Hüseyin Tayyar
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Bursa’da yoğun kar yolları kapattı Bursa’da yoğun kar hayatı olumsuz etkiliyor. Bursa Orhaneli-Büyükorhan ve Harmancık karayolu yoğun yağış ve buzlanma sebebiyle kapandı. İnegöl ile Kütahya Domaniç arasındaki yol da yoğun kar ve buzlanma sonrası kazalar yüzünden ulaşıma kısa süreli kapandı. Karayolları ve Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri yolları açmak için çalışma yapıyor. Meteoroloji günler öncesinden uyarmasına rağmen sürücüler kar lastiği ve zincir olmadan yola çıktılar. Bursa Orhaneli karayolunda Kapıkaya mevkisinde buzlanma ve yoğun yağış yüzünden araçlar yolda kalınca ulaşım durma noktasına geldi. Bazı araçlar mahsur kaldı. Öte yandan Bursa’nın İnegöl ilçesi ile Kütahya’nın Domaniç ilçeleri arasındaki dağlık bölgede yoğun kar ve buzlanma sürücülere zor anlar yaşattı. Yol trafiğe kapanırken İnegöl Jandarma Komutanlığı ekipleri zincirsiz ve kar lastiği olmayan araçların seyir etmesine izin vermiyor Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ’da kar kalınlığı ise 40 santimetreye ulaştı. Yoğun kar sebebiyle jandarma ekipleri zirveye zincirsiz araçların çıkışına izin vermedi. Yoğun kar ve buzlanma sebebiyle de bir çok noktada maddi hasarlı kaza meydana geldi. Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri de köy yollarında çalışmalarını sürdürdü. Özellikle Keles, Kestel, İnegöl, İznik, Orhaneli, Büyükorhan ilçelerinin kırsal dağ köylerinde kapanmak üzere olan köy yollarına iş makineleriyle müdahale ediliyor.