DÜNYA - 16 Şubat 2025 Pazar 23:24 | Son Güncelleme : 17 Şubat 2025 Pazartesi 10:25

Dünyaca ünlü sanatçı Shakira hastaneye kaldırıldı

A
A
A
Dünyaca ünlü sanatçı Shakira hastaneye kaldırıldı

Dünyaca ünlü sanatçı Shakira, mide rahatsızlığı nedeniyle Peru'da hastaneye kaldırıldı.

Dünyaca ünlü sanatçı Shakira, konser için bulunduğu Peru'da mide rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Shakira yaptığı açıklamada, "Hepinize üzülerek bildirmek zorundayım ki dün gece karın bölgemdeki bir rahatsızlık nedeniyle acil servise gitmek zorunda kaldım ve şu anda hastanede yatıyorum. Doktorlar, bu akşam sahne alacak kadar iyi olmadığımı söyledi. Yarın daha iyi olmayı ve hastaneden en kısa sürede taburcu olup sizler için hazırladığım şovu sunmayı umuyorum" ifadelerini kullandı.
Shakira, geçen hafta Brezilya'da başlayan turne çerçevesinde 10 yıl sonra ilk kez Peru'nun başkenti Lima'da yarın sahne alacaktı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Köşk’te ’kahvehane sohbetleri’ ile gönüllere dokunuluyor Aydın’ın Köşk ilçesinde Müftülük tarafından hayata geçirilen "Kahvehane Sohbetleri" projesi kapsamında düzenlenen programlar vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Köşk Müftülüğü’nün toplumun her kesimine ulaşma hedefiyle sürdürdüğü proje çerçevesinde Kıran Mahallesi’nde anlamlı bir buluşma gerçekleştirildi. İlçe Vaizi Ahmet Çelik’in kıldırdığı yatsı namazının ardından başlayan program, mahalle kahvehanesinde yapılan sohbetle devam etti. Programda konuşan İlçe Müftüsü Dr. Nuri İlkatmış, dinin günlük hayat içindeki yeri, birlik ve beraberliğin önemi ile toplumsal dayanışma konularına değindi. Samimi bir ortamda gerçekleşen sohbet, vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edildi. Gecede ayrıca din görevlilerinden oluşan ilahi grubu da ilahileri ile kulakların pasını sildi. Din Hizmetleri Uzmanı Abdullah Sami Avcı’nın bendir eşliğinde eşlik ettiği programda, Yeni Cami İmam Hatibi Mustafa Tekin, Fatih Camii Müezzini Ferdi Turan, müftülük personeli Cengiz Ay ve hafız öğrencinin seslendirdiği ilahiler, katılımcılara duygusal anlar yaşattı. Köşk Müftülüğü yetkilileri, ’Kahvehane Sohbetleri’ programlarının önümüzdeki süreçte farklı mahallelerde de devam edeceğini belirtirken, ev sahipliği dolayısıyla Kıran Mahalle Camii İmamı Fatih Akyüz ile Mahalle Muhtarı Hakan Karagöz’e teşekkür edildi.