GÜNDEM - 24 Ekim 2017 Salı 12:04

Ege’de beklenen yağış ve fırtına başladı

A
A
A
Ege’de beklenen yağış ve fırtına başladı

Muğla’da sabah saatlerinde başlayan etkili sağanak ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi Kıyı bölgelerde gece yarısı başlayan fırtına nedeniyle limana bağlı bazı tekneler batma tehlikesi yaşarken şiddetli rüzgar denize yakın işyerlerinin masa sandalye ve şemsiyelerini devirdi. İşyerlerinde küçük çapta maddi hasar meydana geldi.

Sabah saatlerine kadar süren şiddetli fırtınana yerini sağanak yağmura bıraktı. Yaklaşık yarım saat süren etkili yağmur nedeniyle öğrenciler okullara gitmekte zorlandı.
Muğla Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri kent merkezi ve çevre mahallerinde ani su taşkınlarına karşı tedbirlerini artırdı.
Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre, bölgeye 1 saatte metrekareye 55 kilogram yağış düştüğü bildirildi. Bölgede sağanak yağmurun yarına devam etmesi bekleniyor.

Vural Efecik

 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Bakan Yerlikaya: "15’i uluslararası toplam 469 organize suç örgütü çökertildi" İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya son 10 ay içerisinde 15’i uluslararası olmak üzere toplam 469 organize suç örgütünün çökertildiğini bildirdi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya son 10 ay içerisinde 15’i uluslararası, 40’ı ulusal, 78’i bölgesel, 336’sı yerel olmak üzere toplam 469 organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Bakan Yerlikaya, "22 yıldır Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Yeniden Büyük ve Güçlü Türkiye için büyük bir gayretle çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımızın Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda vermiş olduğu büyük destek ve ‘Türkiye’nin Huzuru’ için hukuktan aldığımız güçle son 10 ay içinde; 15’i’i uluslararası, 40’ı ulusal, 78’i bölgesel, 336’sı yerel olmak üzere toplam 469 organize suç örgütü çökertildi. Organize suç örgütleri ile mücadelemiz devam ederken bazı sosyal medya hesaplarından Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ile ilgili iddiaları içeren paylaşımlar yapılmaktadır. Ankara İl Emniyet Müdürlüğünce daha önce soruşturması yapılan ve mahkeme süreci devam eden Ankara’daki bir organize suç örgütüyle ilgili sosyal medyadaki iddiaların açıklığa kavuşturulabilmesi için İçişleri Bakanlığımızca mülkiye müfettişleri görevlendirilmiştir" ifadelerini kullandı.