ASAYİŞ - 30 Haziran 2023 Cuma 20:55

Esenler'de ceviz ağacı 2 aracın üstüne devrildi

A
A
A
Esenler'de ceviz ağacı 2 aracın üstüne devrildi

Esenler'de 10 metre uzunluğundaki ceviz ağacı, köklerinin çürümesi sonucu park halindeki 2 aracın üstüne devrildi. Olayda yaralanan olmazken otomobillerde hasar oluştu.

Olay, saat 18.30'da Esenler Turgut Reis Mahallesi 469. Sokak'ta meydana geldi. Sokakta bulunan yaklaşık 10 metre uzunluğundaki ceviz ağacı, köklerinin çürümesi sonucunda park halindeki iki otomobilin üstüne devrildi. Yaşanan olayda herhangi bir yaralanma olmazken araçlarda maddi hasar oluştu. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve zabıta ekipleri sevk edildi. Devrilen ağaç ekiplerce kesilerek kaldırıldı. Cadde polis ekiplerince bir süre trafiğe kapatılırken ağacın kaldırılmasının ardından tekrar trafiğe açıldı.

Yaşanan olay sonrası otomobil sahibi Abdurrahman Karabulut, "30 dakika önce bir telefon geldi. Ağaç devrilmiş ve park halindeki iki aracımızın üstüne düştü. Eski bir ağaçtı. Kökü çürümüş. Altında kalan iki aracımız var. Maddi bir hasarımız var. Tek tesellimiz, işlek bir cadde ama yoldan geçenlerin canına bir şey olmadı. Yaralımız yok. Daha önce aracımızla memlekette bir kaza yapmıştık. Buraya getirdik bu sefer de ağaç devrildi. Olay sonrası ekipler burada itfaiye, zabıta geldi. Tutanaklar tutuldu. Şu anda yolu açıyorlar" dedi.

Mert Yıldırım

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Yozgat Türkiye’nin İlk Milli Parkı bayramda ziyaretçi akınına uğradı Türkiye’nin İlk Milli Parkı olan Yozgat Çamlığı Milli Parkı, Kurban Bayramı’nda güzel havayı fırsat bilen piknikçilerin akınına uğradı. Yozgat Çamlığı Milli Parkı’nda güzel havayı fırsat bilen vatandaşlar, ormanlık alanda ağaçların gölgesi altında bir yandan mangal ve semaver yakarken bir yandan da yürüyüş yapıp oyun oynayarak bayram tatilinin tadını çıkardı. Vatandaşların oturacak yer bulmakta güçlük çektiği Yozgat Çamlığı Milli Parkı’nda, doğa ile iç içe olmak isteyen vatandaşlar hem piknik yaptı hem de ailece güzel vakit geçirdi. Ankara’dan gelen misafirleriyle birlikte Çamlık Milli Parkı’na geldiklerini söyleyen Yalçın Görgeç, “Bayram tatili için misafirlerimiz Yozgat’a geldi. Biz de onlarla birlikte Çamlık Milli Parkı’mızda piknik yapmaya geldik. Sabah erken geldik, çünkü bayram tatillerinde burası bir hayli kalabalık oluyor. Çok güzel bir yer herkese buraya gelmelerini tavsiye ederim. Havaların sıcak olması da piknik alanlarına insanların yönelmesini sağlıyor. İnsanlarda doğaya çıkınca biraz daha rahatlıyorlar” dedi. Kırıkkale’den Yozgat’ta bayram tatili için gelen Tuncay Yazan ise, “Kurban Bayramı dolayısıyla sılayı rahim yapalım dedik, anne ve babamızın yanına geldik. Kırıkkale’de kurbanımızı kesip Yozgat’a geldik. Bugün de Türkiye’nin ilk milli parkı Yozgat Çamlığı Milli Parkı’na geldik. Burayı herkese tavsiye ediyoruz, mükemmel bir yer. Sabah saat 09.00’da geldik, yer bulmakta zorlandık. Şehir dışından gelen herkesi buraya davet ediyoruz, burayı görmelerini istiyoruz.” şeklinde konuştu. Öte yandan orman yangınlarına karşı da itfaiye ekipleri de ring atarak vatandaşları duyarlı olmaya davet etti.