SPOR - 23 Eylül 2017 Cumartesi 21:56

Fenerbahçe Beşiktaş maçının hakemi Ali Palabıyık'a tepkiler sürüyor

A
A
A
Fenerbahçe Beşiktaş maçının hakemi Ali Palabıyık'a tepkiler sürüyor

Fenerbahçe, Süper Lig’in 6. haftasında sahasında oynadığı derbi maçta Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etti ancak tartışmaları devam ediyor. Müsabakada 5 kırmızı kart çıkması taraftarları çıldırttı.

Fenerbahçe, Süper Lig’in 6. haftasında sahasında oynadığı derbi maçta Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etti. Dev derbinin sonucu belli ancak tartışmaları devam edecek gibi görünüyor.

İLK YARIDA 4 DAKİKADA 2 KIRMIZI KART 

Fenerbahçe Beşiktaş derbisinde bu gün de kırmızı kartlar konuştu.Ricardo Querasma ilk olarak 41. dakikada kırmızı kart görürken maçın 45. dakikada Fenerbahçeli oyuncu Neto kırmızı kart gördü.

İKİNCİ YARIDA 3 KIRMIZ KART

Atiba 85. dakika da kırmızı kart görürken  İsmail Köybaşı dakika 89'da kırmızı kart gördü.Maçın son düdüğü çalmasının ardından ise Oğuzhan Özyakup son kırımızı kart gören isim oldu.

Fenerbahçe Beşiktaş maçının hakemi Ali Palabıyık'a tepkiler sürüyor

HAKEME TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

 Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmayı yöneten hakem Ali Palabıyık'a büyük tepki geldi. Maçta 3 Beşiktaş'lı 2 de Fenerbahçeli futbolcuya kırmızı kart gösteren Beşiktaş aleyhine iki de penaltı kararı veren hakem Ali Palabıyık sosyal medyada Türkiye'nin gündemine oturdu. Özellikle Beşiktaş taraftarı Ali Palabıyık'a sert tepki gösterdi.

Kadıköy Ülker Arena’da oynanan ve nefesleri kesen Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakemi Ali Palabıyık, Sosyal medyada Türkiye’nin en çok konuşulan ismi oldu. Maçta iki penaltı düdüğü çalan ve beş kırmızı kart gösteren Ali Palabıyık, gergin geçen maçın önüne geçti.

Öte yandan Fenerbahçe taraftarı ise maçta Beşiktaşlı Pepe'nin ve Medel'in yaptığı sert faullere kart göstermeyen hakeme yüklendi.   

ŞİFA KAYMAK 

Fenerbahçe Beşiktaş maçının hakemi Ali Palabıyık'a tepkiler sürüyor

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Üsküdar Belediyesi’ne rüşvet operasyonu: 20 gözaltı Üsküdar Belediyesi’nde yapı ruhsatı ve iskan süreçlerinde usulsüzlük yapıldığı iddialarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 20 şüpheli gözaltına alındı. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Soruşturma Bürosu koordinesinde yürütülen soruşturmada, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda Üsküdar Belediyesi iştiraki Kent A.Ş. üzerinden yapı ruhsatı süreçlerinde usulsüzlük yapıldığı tespit edildi. Soruşturma kapsamında, Kent A.Ş. Genel Müdürü N.A.’nın belediye binasında kendisine tahsis edilen odada "başkan yardımcısı" unvanını kullandığı ve çeşitli organizasyonlarda bu şekilde tanıtıldığı belirlendi. Ayrıca, yapı ruhsatı verilmesi sürecinde yetkili birim İmar ve Şehircilik Müdürlüğü olmasına rağmen, Kent A.Ş. üzerinden yürütüldüğü öğrenildi. İddialara göre, yapı ruhsatı süreçlerinde ada ve parsel bazlı oluşturulan excel tabloları üzerinden renk kodlarıyla işlem yapıldı. Bu sistemde "mavi" renk anlaşma sağlandığını, "kırmızı" anlaşma sağlanamadığını, "yeşil" henüz görüşme yapılmadığını, "turuncu" ise görüşmenin sürdüğünü ifade etti. Ruhsat işlemlerinin, projeye uygunluktan ziyade talep edilen ödemelerin yapılıp yapılmadığına göre ilerletildiği ileri sürüldü. Üsküdar Belediyesi’nde görevli mühendislerin iskan ruhsatı sürecinde inşaatlarda denetimler gerçekleştirdiği, bu denetimlerde mevzuata aykırılıkların tespit edildiği öğrenildi. Tespitlere ilişkin bina görselleri ve teknik verilerin, Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından hazırlanan sunumlarla Kent A.Ş. Genel Müdürü N.A.’ya aktarıldığı, bu değerlendirmelerin belediye binasında yapılan toplantılarda ele alındığı belirtildi. Söz konusu toplantılara belediye başkan yardımcısı F.D.’nin de katıldığı öğrenildi. İskan ruhsatı süreçlerinde de benzer usulsüzlüklerin yaşandığı, müteahhitlerden talep edilecek menfaatlerin bu toplantılarda belirlendiği ve ilgili kişilerin bu doğrultuda yönlendirildiği ifade edildi. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucu elde edilen bulgular doğrultusunda, İstanbul ve Yalova’da toplam 30 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 20 şüpheli yakalanarak gözaltına alınırken, çok sayıda dijital materyale de el konuldu.