GÜNDEM - 09 Ağustos 2017 Çarşamba 10:11

Fenerbahçeli fanatik gelin damat düğünde forma giydi

A
A
A
Fenerbahçeli fanatik gelin damat düğünde forma giydi

Adanalı fanatik Mustafa Altan ile Güler Toker, yaptıkları düğünde gelinlik ve damatlığın üzerine 'Sarıma lacivert oldun' yazılı Fenerbahçe forması giydi.

Adana'da yolcu taşımacılığı yapan Mustafa Altan, gönlünü kaptırdığı Almanya'nın Mainz şehrinde yaşayan Güler Toker ile renkli bir köy düğünü ile dünya evine girdi. Arkadaşlarının pankart açıp, slogan atarak alanı stadyuma çevirdiği düğünde yeni evli çift, gelinlik ve damatlığın üzerine sarı lacivert Fenerbahçe forması giydi. Arkasında 'Sarıma lacivert oldum' yazan formalarla düğünde oynayan gelin damat, davetlilerle birlikte havai fişek ve konfetiler eşliğinde Fenerbahçe marşları söyledi. Düğününe Fenerbahçe formasıyla çıkmanın çocukluk hayali olduğunu belirten damat Mustafa Altan, "Defalarca Fenerbahçe'nin maçlarına gittim. En çok sevdiğim renkleri, fanatiği olduğum takımımın formasını en mutlu günümüzde giydik, mutluluğumuz katlandı" dedi.
Gelin Güler Toker de, Fenerbahçe formasının gelinliğinin üstüne çok yakıştığını söyledi. 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Hakkari Yüksekovada’da pancar toplarken kayalıklardan düşen kadın hayatını kaybetti Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde ot ve pancar toplamak için çıktığı kayalıklardan düşen kadın hayatını kaybetti. Olay, Yüksekova ilçesine bağlı Onbaşılar (Hirmi) köyü kırsalındaki dağlık alanda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, ot ve pancar toplamak amacıyla dağlık araziye çıkan N.Y. (45) isimli kadın, dengesini kaybederek yaklaşık 15 metre yüksekliğindeki kayalıklardan düştü. İhbarı üzerine bölgeye Yüksekova Devlet Hastanesi’ne bağlı Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Engebeli arazi şartları nedeniyle sağlık ekipleri, kilometrelerce yolu yaya yürüyerek olay yerine ulaştı. Ağır yaralanan N.Y’ye, kayalıkların arasında ilk müdahale yapıldı. Sedyeye sabitlenen yaralı kadın, ekiplerin ve köy sakinlerinin yoğun çabasıyla dik yamaçlardan taşınarak ambulansın beklediği güvenli bölgeye ulaştırıldı. Yüksekova Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak altına alınan N.Y., doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kadının ölüm haberi yakınlarını ve köy sakinlerini yasa boğdu. Muhtardan "Can Güvenliği" uyarısı Olayın ardından arama kurtarma çalışmalarını yerinde takip eden Onbaşılar Köyü Muhtarı Husret Şen, bölgenin coğrafi yapısının taşıdığı risklere dikkat çekerek vatandaşları uyardı. Muhtar Şen, "Bölgemizde pancar dönemi başladığı için vatandaşlarımız dağlara akın ediyor. Ancak özellikle bu bölgedeki kayalıklar çok dik ve kaygan. Bugün çok acı bir olay yaşadık. Pancar toplamaya çıkan tüm vatandaşlarımızın dik yamaçlardan ve uçurumlardan uzak durmalarını, can güvenliklerini tehlikeye atmamalarını önemle rica ediyoruz" dedi. Olayla ilgili jandarma ekipleri tarafından başlatılan geniş çaplı inceleme sürdürüyor.
Eskişehir Eskişehir Valisi Yılmaz’dan bayram öncesi yola çıkacaklara uyarı Eskişehir Valisi Erdinç Yılmaz, Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programında, yola çıkacak vatandaşları trafikte dikkatli olmaları yönünde uyardı. Eskişehir Valisi Erdinç Yılmaz’ın ev sahipliğinde, DSi 3. Bölge Müdürlüğü sosyal tesislerinde Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi. Protokol üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşların katıldığı programda konuşan Vali Yılmaz, Kurban Bayramı’na ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek tüm vatandaşların bayramını kutladı. Bayramların birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularını güçlendiren en önemli manevi değerlerden biri olduğunu ifade eden Vali Yılmaz, bu değerlerin gelecek nesillere aktarılmasının büyük önem taşıdığını vurguladı. Konuşmasında Kurban Bayramı tatili dolayısıyla yollarda yoğunluk yaşanacağına dikkat çeken Yılmaz, vatandaşlara trafik kurallarına uymaları konusunda çağrıda bulundu. Özellikle emniyet kemeri kullanımının hayati önem taşıdığını belirten Vali Yılmaz, aşırı hız, uykusuz ve uzun süreli araç kullanımının kazalara davetiye çıkardığını ifade etti. Trafik kazalarının büyük bölümünün sürücü hatalarından kaynaklandığını hatırlatan Yılmaz, tüm vatandaşlardan dikkatli ve kurallara uygun şekilde seyahat etmelerini istedi. Yılmaz, konuşmasının sonunda tüm vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutlayarak sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde nice bayramlara ulaşılması temennisinde bulundu. Programa Muharip Hava Kuvvetleri Komutanı Hava Organeral Rafet Dalkaldıran, Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Üzeyir Karakülah, Eskişehir Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Arif Hamdi Sazak, Tepebaşı Kaymakamı Saadettin Yücel, İl Emniyet Müdürü Tolga Yılmaz, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Metin Ünlü, İl Sağlık Müdürü Yaşar Bildirici, İl Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, İl Müftüsü Muharrem Gül, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Ünal, AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak ve birçok önemli işim katıldı.