ASAYİŞ - 07 Şubat 2016 Pazar 18:42

Fren yerine gaza basınca şarampole uçtular

A
A
A
Fren yerine gaza basınca şarampole uçtular

Bilecik’te yeni aldıkları otomobil ile kocasından direksiyon dersi alan kadın fren yerine gaza basınca araç şarampole yuvarlandı.

Edinilen bilgiye göre, Ekrem B., Bilecik merkeze bağlı Pelitözü köyünden Pelitözü Göleti'ne doğru yeni aldıkları otomobille karısına direksiyon dersi vermeye başladı. Gül B., viraja geldiği esnada fren yerine gaza basınca 11 AJ 140 plakalı otomobil şarampole yuvarlanarak ters takla attı. Kazayı ufak sıyrıklarla atlatan sürücü Gül B. ve Ekrem B., ters dönen otomobilin içinden kendi imkanları ile çıktılar.

Gül B., eşi ile birlikte direksiyon talimi yaptıklarını anlatarak, “Viraja geldiğimiz zaman fren yerine gaza bastım. Sonrası malumunuz. Otomobilin içinden çıkamayacağız sandım ama eşimle birlikte çıktık. Allah’tan bebeğimiz vardı, onu annemlere bırakıp ta geldik” dedi.

Olay yerine gelen 112 ekipleri, sürücü ve eşini olay yerinde ayakta tedavi ettiler. Jandarma ekiplerinin kaza yerinde yaptığı incelemenin ardından araç çekici yardımı ile yuvarlandığı yerden çıkartıldı.  

CEM KAAN TOKA - İBRAHİM SÜNETÇİ
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Şişli’de Hıdırellez coşkuyla kutlandı Şişli’de Hıdırellez Şenliği kapsamında birbirinden renkli etkinlikler ve konserler düzenlendi. Şişli Belediyesi tarafından Hıdırellez Şenliği düzenlendi. Etkinliğe, Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlik alanı, renkli ışıklarla aydınlatıldı ve süslendi. Konser, yarışma, karaoke, dans gösterileri, kına yakma, taç yapım ve çiçek yapım atölyesi, yüz boyama, saksıda toprağa gül fidesi dikimi ve kontrollü ateş yakma alanı yapıldı. “Şişli için çalışacağım” Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, “Hepinizin Hıdırellez’i, baharı, bahara merhabası kutlu olsun. Hıdırellez bize birliğimizi beraberliğimizi, hoşgörüyü, kardeşliği ve barışı hatırlatır. Hepimizin bahara yakışır bir şekilde kardeşçe, hoşgörü ile birlikte nice güzel günler yaşarız. Ben Şişli’de her günü bahar gibi yaşayacağımız bir Şişli için çalışacağım. Bunun için söz verdim. Hepinizin dilekleri kabul olsun” ifadelerini kullandı. Hıdırellezde huzur ve mutluluk dileyen Lerna Aker isimli vatandaş, "Toplum olarak hepimize mutluluk ve huzur diliyorum. Mutlu olmadıkça huzurlu olamıyoruz. Hepimize huzur diliyorum. Geleceğe güzel baka bilelim ki hayatlarımız aydınlansın” diye konuştu. Hıdırellez etkinliklerine katılan Ayşen Korhan isimli vatandaş, “Hıdırellez güzel bir vesile. İnanç olarak inanmanın ötesinde herkesin güzel şeyler dilediği, güzel bir gün. Baharın gelişi herkese kutlu olsun” dedi.