SPOR - 01 Kasım 2019 Cuma 18:20

Galatasaray Çaykur Rizespor Canlı Anlatımı

A
A
A
Galatasaray Çaykur Rizespor Canlı Anlatımı

Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray sahasında Çaykur Rizespor'u ağırlıyor. İşte karşılaşmanın canlı anlatımı...

CANLI ANLATIM

GALATASARAY 2 - 0 ÇAYKUR RİZESPOR

 

74' Seri'nin uzun pasını göğsüyle yumuşatan Andone uzaklardan kaleyi denedi, top Tarık'ta kaldı.

72' Hakeme itiraz eden Fatih Terim sarı kart gördü

72' Orta çizgide hava topu mücadelesinde Andone'ye faul yapan Talbi sarı kart gördü

71' Barış'ın sağdan ortasında Ahmet Çalık'ı geçen topa Oğulcan vurmak istedi ancak etkisiz.

70' Andone ile Talbi, topu kazanmak için girdikleri mücadelede çarpıştı. İki oyuncu da yerde kaldı. Tedavilerinin ardından oyun devam ediyor.

60' Sağ kanatta Barış Alıcı'ya faul yapan Babel sarı kart gördüSarı Kart - Ryan Babel

59' Aminu'nun pasında Melnjak yine sol çaprazdan vurdu, bu kez top yandan dışarı gitti.

58' Emre Mor'un pasında Lemina ceza alanında topla buluştu, içeriye pasında Babel penaltı noktası üzerinde topu iyi kontrol edemedi.

56' Rizespor'da Gökhan'ın yerine Tarık kaleye geçtiGökhan Akkan - Tarik Cetin

55' Çaykur Rizespor'da da kaleci Gökhan sakatlandı. Değişiklik hazırlığı var

54' Galatasaray'da Şener'in yerine Mariano oyunda

54' Rizespor gole yaklaştı! Soldan ceza alanına giren Melnjak'ın dar açıdan sert şutu Muslera'nın bacaklarının arasında kaldı.

52' Şener için değişiklik işaret edildi. Mariano oyuna girecek.

51' Şener Özbayraklı sağ arka adalesinden sakatlandı. Tedavisi yapılıyor

49' Emre Mor sağdan köşe vuruşu kullandı, Luyindama'nın vuramadığı topu arka direkte Ahmet kafayla doldurdu, yine Luyindama şansını denedi ancak iyi vuramadı. Devamında top dışarı çıktı

46' İkinci yarı başladı

İlk yarı sona erdi

45' Karşılaşmanın ilk yarısının sonuna 2 dakika uzatma ilave edildi.

43' Ömer Bayram'a sol çizgide faul yapan Diomande sarı kart gördü.

41' Galatasaray çok organize çıktı hücuma. İyi paslar sonrası Babel soldan ceza alanına girip sıfıra indi, ortasında arka direkte Andone topa kafayı vuramadı, devamında Emre Mor'un pasını savunma kesti.

39' Girdiği pozisyonun ardından Ryan Babel yerde kaldı, tedavisi yapılıyor

38' Ömer'in ara pasında Babel sol çaprazdan ceza alanına girdi, griye doğru pasında Emre Mor topa vuramadı. Pozisyon geçtikten sonra Babel için ofsayt bayrağı kalktı.

35' Ahmet Çalık ve Vetrih oyuna devam ediyor.

34' Ahmet Çalık sedyeyle kenara alındı. Boldrin'in kullandığı serbest vuruşta Muslera çıktı ve topu yumruklarken Vetrih ile çarpıştı. Vetrih yerde kaldı.

33' Ahmet Çalık hava topu mücadelesinde Vetrih'e faul yaptı, düdük geldi. Pozisyon sonrası Ahmet yere düşerken dizinde bir sıkıntı oluştu, sağlık görevlileri oyun alanında

29' Ceza alanı solundan sıfıra inen Oğulcan yerden çevirdi, Muslera'yı geçen topa kale sahasında kimse dokunamadı.

27' Aminu soldan korneri kullandı, Lemina ön direkte uzaklaştırdı topu.

27' Boldrin ceza alanı dışından sert vurdu, Muslera köşeye giden topu son anda kornere çeldi.

26' Babel'in geriye doğru pasında Seri'nin sektirdiği topu alan Oğulcan ceza alanı dışından sert vurdu, top üstten dışarı gitti.

23' Moroziuk'un soldan kullandığı köşe vuruşunda Luyindama'nın karşıladığı topa Boldrin gelişine vurdu, top Muslera'da kaldı.

21' Çalımlarla ceza alanına sokulan Emre Mor yerde kaldı, hakem oyunu devam ettirdi. Ardından atağa çıkan Vetrih'i Seri faulle durdurdu.

19' Gol sonrası hakeme itiraz eden Rizespor teknik direktörü İsmail Kartal sarı kart gördü.

18' GOL! Ryan Babel penaltıyı gole çevirdi! Galatasaray 3 dakikada 2-0 üstünlük yakaladı

17' Galatasaray penaltı kazandı! Şener'in ortasında elle oynama işaret etti Abdulkadir Bitigen

16' Soldan yapılan ortada Andone'yi aşan topa kafayı vuran Talbi topu kendi ağlarına yolladı.

15' GOL! Talbi kendi kalesine attı! Galatasaray öne geçiyor...

11' İlk bölümde topun ve oyunun kontrolü Galatasaray'da olsa da Çaykur Rizespor savunmada dikkatli bekliyor. Galatasaray etkili ve organize bir pozisyona girebilmiş değil.

6' Nagatomo'nun ceza alanı dışından şutunda top Gökhan'ın üzerine geldi.

4' Babel'in soldan ortasında Andone'nin kafa vuruşunda top kaleci Gökhan'da kaldı.

3' Luyindama'nın uzun pasında Babel ceza yayı üzerinde topu önüne indirdi ancak elle oynamayı işaret etti hakem.

1' Maç başladı! İki takıma da başarılar...

 

İlk 11'ler:

Galatasaray: Muslera, Şener, Ahmet, Seri, Babel, Ömer, Andone, Luyindama, Nagatomo, Emre Mor, Lemina

Çaykur Rizespor: Gökhan, Moroziuk, Abarhoun, Talbi, Meljnak, Diomande, Attamah, Vetrih, Boldrin, Umar Aminu, Oğulcan

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Erzurum Oltu’da 19 Mayıs coşkusu 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Oltu’da düzenlenen törenle kutlandı. Oltu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ömer Bektaş tarafından Atatürk Anıtı’na Çelenk konuldu. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Oltu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Oltu Gençlik ve spor ilçe müdürlüğü tarafından ağaç dikimi yapıldı ardından Aslanpaşa şehitliğine gidilerek dualar edildi. Daha sonra kutlama programı için ilçe stadyumuna geçildi. günün anlam ve önemini belirten konuşmasını, Oltu KYK yurt öğrencilerinden Berfin Bülbül yaptı. Oltu Fen Lisesi öğrencilerinden Melis Zehra Demir tarafından ‘’O Geliyor’’ adlı şiiri okudu. Oltu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü öğrencilerince Güreş ve Jimnastik gösterileri yapıldı. Oltu Fen Lisesi öğrencilerinden Nahide Gül Macit tarafından ‘’Dağ Başını Duman Almış’’ adlı şiiri okudu. İbni-Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerinin Karadeniz Yöresi Halk Oyunlarını gösterileri yapıldı. Oltu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Öğrencileri tarafından hazırlanan Taekwondo gösterisi yapıldı. Oltu Cumhuriyet Ortaokulu Öğrencileri tarafından hazırlanan Kafkas Yöresi Halk Oyunları oynandı. Oltu Gençlik Merkezi müdürlüğünce hazırlanan müzik dinletisinin ardından resim sergisinin açılışı yapıldı. Program müzik dinletisi devam etti.
Manisa Alaşehir ADD bilgi yarışması düzenledi Manisa’nın Alaşehir ilçesinde Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında bilgi ve kültür yarışması düzenlendi. Manisa’nın Alaşehir ilçesinde Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından bilgi ve kültür yarışması düzenlendi. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen yarışmayı Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu da izledi. Atatürk Kızları, Akıncılar, Bandırma Vapuru, Harekat Ordusu, İstilasi Vatan, İttihat ve Terakki ve Kuvay-ı Milliye isimleriyle 8 grubun yarıştığı bilgi ve kültür yarışmasını Bandırma Vapuru isim grup 230 puanla birinci oldu. Grubun üyeleri Emre Kara, Ayşe Kara ve Cenk Yamak birinci olarak, mutluluklarını dile getirdiler. Yarışmada konuşan Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, “Bu bayram çok güzel bir bayram. ‘Geldikleri gibi giderler’ diyen Atamızın Samsun’a ayak bastığı gün mücadelenin başladığı gün. Ülkemizin üzerindeki kara bulutların kalkıp, aydınlığa giden bir yolun açıldığı bir günü kutluyoruz. Bu güzel günde Atatürkçü Düşünce Derneğimiz bu etkinliği düzenledi. Emeği geçen tüm arkadaşlarımızı kutluyorum. Tarihini bilmeyen başarıya ulaşamaz. Yarışmayı özel bir grup olan Bandırma Vapuru Kazandı. Zaten o vapura binen her zaman kazanıyor” dedi. Yarışmanın sonunda kazanan gruba ödülleri takdim edildi.