SPOR - 26 Şubat 2017 Pazar 18:55

Gaziantepsor 1-1 Fenerbahçe |Gaziantepspor Fenerbahçe maç özeti izle (Fenerbahçe Gaziantep maçı kaç kaç bitti)

A
A
A
Gaziantepsor 1-1 Fenerbahçe |Gaziantepspor Fenerbahçe maç özeti izle (Fenerbahçe Gaziantep maçı kaç kaç bitti)

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Gaziantepspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Gaziantepspor Fenerbahçe maçı canlı anlatım. Gaziantepspor Fenerbahçe maçı izle. 11. dakikada Gaziantepspor'un öne geçtiği golle 23. dakikada Fenerbahçe eşitliği yakaladı. Fenerbahçe Gaziantep maçı kaç kaç bitti.Fenerbahçe Gaziantep maçı kaçırılan goller. Fenerbahçe Gaziantep maçı özeti izle

Şampiyonluk mücadelesinde gerilerde kalan Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Gaziantepspor karşısında da istedeğini alamadı. Maç 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı.

Maçtan dakikalar

7. dakikada sol kanattan kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen Jeremain Lens ortasını penaltı noktasının sağına doğru gönderdi. O noktada savunmadan gelen Roman Neustadter kafa vuruşunu yaptı. Ancak top yandan auta çıktı.

11. dakikada defansın arkasına atılan pasa hareketlenen Nabil Ghilas, ceza sahası içi sağ çaprazında topu Martin Skrtel'den kurtardıktan sonra şutunu çekti. Kaleci Fabiano Ribeiro'dan seken topu altıpas içi sağ tarafında Sefa Yılmaz tamamlayarak ağlara gönderdi. 1-0

20. dakikada sol kanattan paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunun ardından topla tekrar buluşan Jeremain Lens, ortasını ön direğe gönderdi ancak top kaleci Paulo Victor'da kaldı.


23. dakikada Volkan Şen'in sağ kanada gönderdiği pasla topla buluşan Alper Potuk, bekletmeden ortasını ceza alanı sol tarafına doğru gönderdi. O noktada Jeremain Lens topun gelişine sağ ayağının içiyle şutunu çekerek meşin yuvarlağa ağlara gönderdi. 1-1

40. dakikada ceza sahası içi sol çaprazdan topla buluşan Jeremain Lens bekletmeden topu altıpasın içine doğru gönderdi. O noktada Moussa Sow savunmaya rağmen şutunu çekmeyi başardı. Ancak kale çizgi üzerinde Barış Yardımcı son anda topu uzaklaştırdı.

57. dakikada ceza sahası dışı sol çaprazda Jeremain Lens rakibinden sıyrıldıktan sonra şutunu çekti. Kaleci Paulo Victor üzerine gelen bu şutu rahat bir şekilde kontrol etti.

69. dakikada ceza sahası dışı sol çaprazdan Marcinho çok sert bir şut çekti. Kaleci Fabiano Ribeiro son anda topu kornere çeldi.

84. dakikada sağ taraftan Jeremain Lens köşe vuruşundan ortasını altıpasın önüne doğru gönderdi. O noktada Martin Skrtel topun gelişine sağ ayağıyla şutunu çekti. Fakat kaleci Paulo Victor'dan seken topu defans son anda kornere çeldi.

87. dakikada ceza sahası dışı sağ çaprazdan Fernandao'nun çektiği şutu kaleci Paulo Victor son anda kornere çeldi.

Gaziantepsor 1-1 Fenerbahçe |Gaziantepspor Fenerbahçe maç özeti izle (Fenerbahçe Gaziantep maçı kaç kaç bitti)

Stat: Gaziantep Arena
Hakemler:Yaşar Kemal Uğurlu xx Serkan Çimen xx Kemal Yılmaz xx
Gaziantepspor: Victor xx, Pedroso xx, Barış xx, Wallace xx, El Yasa xx, Ben Hatira xx, Marcinho xx, Kislyakxx, Fatau xx, Sefa xx, Ghilas xx
Yedekler: Gökhan, Abdulkadir, Orkan, Kangwa, Muhammed, İlhan, Musa
Teknik Direktör: Bülent Uygun
Fenerbahçe: Fabiano xx, Gregory van der Wiel xx, Neustadter xx, Skrtel xx, İsmail xx, Mehmet Topal xx, Ozan Tufan xx, Alper xx, Lens xx, Volkan xx, Sow xx
Yedekler: Ertuğrul, Hasan Ali, Ozan, Fernandao, Şener, Salih, Aatıf Chahechouhe
Teknik Direktör: Dick Advocaat
Goller: Sefa (dk. 11) (Gaziantepspor), Lens (dk. 23) (Fenerbahçe)
Sarı kartlar: Pedroso (Gaziantepspor), Alper (Fenerbahçe)

Kazım Uzunöz - Lider Olgun

14 bin seyirci izledi

Spor Toto Süper Lig'in 22. hafta mücadelesinde Gaziantepspor sahasında Fenerbahçe’yi konuk etti. Bu zorlu mücadeleyi 14 bin seyirci takip etti. Kırmızı-siyahlı taraftarlar, bu önemli maçta takımlarını yalnız bırakmadı. Konuk takımın taraftarları ise maça ilgi göstermedi. Maçı izleyen az sayıda sarı-lacivertli taraftar ise yönetimi istifaya davet etti.
Kamil Ocak Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın yerel ve ulusal basın kuruluşları da yoğun ilgi gösterdi. Müsabakayı, toplam 197 basın mensubu takip etti.

Van Persie, Kjaer ve Stoch getirilmedi

Son günlerde eleştiri oklarının hedefinde olan Fenerbahçe Teknik Direktör Dick Advocaat, Gaziantep deplasmanına Simon Kjaer, Van Persie ve Miroslav Stoch'u getirmedi.

Uygun kadroyu bozmadı

Gaziantepspor'da Bülent Uygun, Fenerbahçe karşısına geçen hafta oynadıkları ve 0-0 berabere kaldıkları Medipol Başakşehir maçında sahaya çıkardığı 11'i bozmadı. Kaleyi yine Victor'a emanet eden tecrübeli teknik adam, savunmada Barış, Wallace, Elyasa ve Pedroso'yu görevlendirdi. Orta sahada Fatau ve Sergey'i oynatan Uygun, sağ kanatta Anis Ben Hatıra, sol kanatta ise Sefa Yılmaz'ı oynattı. Forvet arkasında Marcinho ileri uçta ise Ghilas ile Fenerbahçe karşısına çıktı.

Başkan Yıldırım gelmedi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Gaziantep'e gelen kafilede bulunmadı. Mücadeleyi Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, Gaziantepspor yöneticilerden Mustafa Kızıl ve Bülent Konca, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, protokol üyeleri ve bazı Fenerbahçeli yöneticiler birlikte izledi.
 

Gaziantepsor 1-1 Fenerbahçe |Gaziantepspor Fenerbahçe maç özeti izle (Fenerbahçe Gaziantep maçı kaç kaç bitti)
 

İlk 11'ler

Gaziantepspor: Paulo Victor, Marquinhos Pedroso, Elyasa Süme, Wallace Reis, Barış Yardımcı, Sergey Kislyak, Anis Ben Hatira, Sefa Yılmaz, Mohammed Fatau, Marcinho, Nabil Ghilas
Yedekler: Gökhan Değirmenci, Musa Nizam, Abdülkadir Kayalı, Orkan Çınar, Muhammed İldiz, Evans Kangwa, İlhan Parlak

Fenerbahçe: Fabiano, Gregory van der Wiel, Roman Neustadter, Martin Skrtel, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, Alper Potuk, Ozan Tufan, Volkan Şen, Moussa Sow, Jeremain Lens
Yedekler: Ertuğrul Taşkıran, Hasan Ali Kaldırım, Şener Özbayraklı, Josef de Souza, Salih Uçan, Aatif Chahechouhe, Fernandao      

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Başkan Özdoğan muhtarlarla istişare toplantısı yaptı Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, ilçede bulunan muhtarlarla bir araya geldi. 31 Mart’ta gerçekleştirilen yerel seçimler sonrasında yeni seçilen ve görevlerine devam eden muhtarlarla bir araya gelen Başkan Özdoğan, Hacılar’daki birlik vurgusuna dikkat çekerek "Muhtarlarımızla birlikte çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz" dedi. Başkan Özdoğan sözlerini şöyle sürdürdü: "31 Mart seçimlerinden sonra vatandaşlarımızın tercihiyle sizler mahallelerinizde belediyemizle vatandaşın arasındaki köprü olma vazifesini üstlendiniz. Allah hayırlı işler yapmayı, güzel işler yapmayı nasip etsin inşallah. İlçemizin her mahallesi birbirinden kıymetli. Seçim sonrasında geçtiğimiz 5 yılda yapılan hizmetleri aynen devam ettireceğiz. Vatandaşlarımızın taleplerini yerinde değerlendirip, sizlerin de katkıları ve destekleriyle güzel ilçemize güzellikler katmaya devam edeceğiz. Dolayısıyla hepimize hayırlı olsun. Dün olduğu gibi bugün de ayrı ayrı mahalle gezilerimiz olacak. Yerinde çalışmalarımız olacak. Bu süreçte de vatandaşlarımızla belediye arasındaki köprü vazifesi çok önem arz ediyor. Hep beraber bu işleri güzel şekilde yapacağız. İnşallah önümüzdeki 5 yılı daha güzel hizmetlerle geçireceğiz. Önemli olan birlik, beraberlik. Allah mübarek etsin. Tekrardan hepimize de hayırlı olsun." Başkan Özdoğan’ın konuşmasının ardından tek tek söz alan muhtarlar hem kendilerini tanıttı, hem de yeni dönemde belediye ile birlik beraberlik içerisinde çalışacaklarını söylediler.
Bursa Bursa Emniyeti, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde kapatılacak yolları açıkladı Bursa’da İl Emniyet Müdürlüğü, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla düzenlenecek yürüyüşlerle ilgili kapatılacak yolları açıkladı. Yapılan açıklamada, "01 Mayıs Çarşamba günü Emek ve Dayanışma Günü kapsamında Bursa Osmangazi ilçesi Millet Bahçesi önünde toplanarak Stadyum Caddesini takiben, İpekiş – Darmstadt Caddesi –İlkbahar Caddesi - Osmangazi İlçesi Kent Meydanına kadar yürünmesiyle 1 Mayıs İşçi Bayramı etkinliği yapılacağından, Bursa Osmangazi ilçesi Millet Bahçesi Stadyum Kavşağından Merinos Kavşağı arası iniş ve çıkışı, Nedim Sokak, İlkbahar Caddesi, Darmstadt Caddesi, İpek İş kavşağı ile Stadyum Caddesi istikametleri saat 09.30’dan itibaren T1 (İpekböceği hattı) ve araç trafiğine kapatılacak olup, etkinlik süresince T1 (İpekböceği hattı) çalışmayacaktır. 01 Mayıs Çarşamba günü Fatih Sultan Mehmet (FSM) Bulvarındaki Emek ve Dayanışma Günü kapsamında, İzmir yolu Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Esentepe Kavşağına kadar gidiş istikameti, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Esentepe Kavşağından Akuğur Market önüne kadar geliş istikameti, Podyum Park Işıklar ile Nilüfer Hatun Caddesinden FSM (Tuna Kavşağı Arası) gidiş ve geliş istikametleri, Kanuni Caddesi – Lefkoşa Sokak Kavşağından FSM Cami istikametine gidiş – geliş istikametleri saat 08.00’den itibaren etkinlik süresince araç trafiğine kapatılacaktır. Etkinlik alanı çerçevesinde bulunan sokaklar ihtiyaç halinde trafik düzenlemesi kapsamında kısa süreli araç ve yaya trafiğine kapatılabileceğinden bu durumlarda vatandaşlarımızın görevlilerimizce yapılacak olan ikaz ve uyarılara riayet etmesi gerekmektedir" denildi. Alternatif güzergahlar ise şu şekilde: "Sürücülerin etkinlik süresince, İstanbul, İzmir yolları, Avrupa Konseyi Bulvarı, 11 Eylül Bulvarı, Mudanya yolu, Ankara yolu ve Eğitim Caddesi gibi alternatif istikametleri kullanmalarının uygun olacağı değerlendirilmektedir. Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için alternatif yollar üzerinden hareket etmeleri ve ekiplerimizce yapılacak olan ikaz ve uyarılara uymaları gerekmektedir."
Karabük Milletvekilleri Akay ve Keskinkılıç’tan Almanya çıkarması CHP Karabük Milletvekili Cevdet ve AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, Almanya’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Almanya’nın Gelsenkirchen şehrinde bulunan Karabük Yenice Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen geceye katılan CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay ve AK Parti Karabük Milletvekili, Almanya’da hizmet veren iş insanlarını da ziyaret etti. İş adamı Abdullah Ören ile birlikte Almanya nın Gelsenkirchen kentinde kozmetik ve sağlık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren Köktürk firması sahibi Erdal Köktürk’ü ziyaret eden Milletvekilleri Akay ve Kekinkılıç, firmanın çalışmaları ve Türkiye’deki yatırımları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş’ın da hazır bulunduğu ziyarette firma sahibi Erdal Köktürk, firması hakkında bilgiler üretimin Türkiye’de olduğunu ve dünyanın bir çok ülkesine ihracat yaptıklarını söyleyerek, “ Bizler aynı bölgenin insanlarıyız. Eşim Yeniceli ve Yenice ilçesinde de gerekli olanakların yer tahsisi olması durumunda istihdam noktasında ilçeye fabrika kurabiliriz. Bu noktada ülkemize hizmet etmek bize onur verir. Bu noktada yatırımlarımız Türkiye’de” dedi. Milletvekilleri Keskinkılıç ve Akay, ilçeye yapılacak yatırım noktasında her türlü desteğe hazır olduklarını ifade ederek, bölgenin gelişmesi ve kalkınması anlamında özellikle Avrupa’daki iş insanların yatırımlarına sıcak baktıklarını belirterek, Türkiye’ye davet etti.
İzmir Deniz tutkunları bu fuarda buluşacak Deniz tutkunlarının merakla beklediği MAST İzmir Boat Show-Tekne, Tekne Ekipmanları ve Deniz Aksesuarları Fuarı, kapılarını ziyaretçilerine açıyor. Türkiye’nin en prestijli ve ilgi çekici kara fuarlarından biri olarak ön plana çıkan MAST İzmir Boat Show’da, denizcilik sektörünün önde gelen markaları ve profesyonelleri bir araya gelecek, yelkenli ve motorlu tekneler ile deniz ekipmanlarına kadar geniş bir yelpazede ürün ve hizmetleri sergilenecek. Geçmişten günümüze bir liman ve ticaret kenti olmanın yanında denizci bir kent olma özelliğini taşıyan, 1081’de Çaka Bey ile Türk denizcilik tarihinin temellerinin atıldığı İzmir, bu kimliğini pekiştiren bir fuara ikinci kez ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde, İZFAŞ tarafından Fuar İzmir’de düzenlenen MAST İzmir Boat Show-Tekne, Tekne Ekipmanları ve Deniz Aksesuarları Fuarı, 1-5 Mayıs 2024 tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak. MAST İzmir Boat Show, dünyaca ünlü tekne markaları, sektörün büyük yerli üretici tekne, ekipman ve aksesuar firmaları bir araya gelecek. Sektöre yön veren bir platform olma özelliğini taşıyan fuar, son trendleri ve yenilikleri yakından takip eden deniz tutkunları için de bir buluşma noktası olma niteliği taşıyor. Geçen yıl Almanya’dan Körfez ülkelerine, İtalya’dan Macaristan’a kadar birçok ülkeden ve Türkiye’nin dört bir yanından yerli ve yabancı toplam 20 bin 540 kişinin ziyaret ettiği MAST İzmir Boat Show’u, bu yıl 30 binden fazla kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Fuar alanı da geçen yıla göre metrekare bazında yüzde 50 büyüdü. Fuarda, boyları 3 metreden 16 metreye kadar değişen; motoryat, yelkenli, trawler, sürat tekneleri, son teknoloji botlar ile ekipman ve aksesuarları yer alacak. 300’den fazla teknenin sergileneceği, tekne ve yat sektörünün birçok anlaşmaya imza atacağı fuar, hem sektöre hem de şehrin ekonomisine katkı sağlayacak. Üretimde dünyada ilk üç ülke arasında yer alan, kaliteli üretimiyle dünyanın birçok noktasından talep gören Türkiye’nin, fuarla birlikte sektördeki iş hacminin artması da hedefleniyor. Fuar İzmir B ve C hollerinde düzenlenen MAST İzmir Boat Show, 10.00-18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.