SPOR - 23 Eylül 2011 Cuma 16:36

Golf şampiyonası devam ediyor

A
A
A
Golf şampiyonası devam ediyor

10. Türkiye Amatör Açık Golf Şampiyonası Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek, beldesinde devam ediyor.

İSA AKAR

Türkiye Golf Federasyonu taraf'ından bu yıl 10.'su düzenlenen Türkiye Amatör Açık Golf Şampiyonasında erkekler Antalya Golf Kulübü Sultan sahası, bayanlar ise Gloria Golf Kulübü New Course da mücadelelerine devam ediyor. 20 Avrupa ülkesinden yaklaşık 120 amatör golfçünün katıldığı şampiyonada, golfçüler en iyi dereceyi elde etmek için birbirleriyle kıyasıya yarışıyor.

Şampiyonanın ikinci günü hakkında bilgiler aktaran Turnuva Komite üyesi Nasut Akosman," Şampiyonanın ilk günü yağmurlu geçtiği için sporcular ve bizler bir hayli zorlandık. Hava koşullarıyla mücadele ettik. Şimşek golfte önemli bir rol oynuyor. Sporcuların güvenliği bizim için çok önemlidir. İki saatlik bir gecikme olmuştu. Ama sonuç iyi bitti. Bugün çok daha güzel bir hava var. İnşallah bugün çok daha çabuk bitireceğiz.

 

İlk gün itibariyle beklediğimiz dereceleri alamadık. Bunu da olumsuz hava koşullarına bağlıyoruz. Bundan sonra daha iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum. Çünkü çok kaliteli bir grup var sahada. Gelecek seneki dünya takımlar şampiyonasına antrenman olması dolayısıyla ülkeler buraya çok önemli oyuncularını gönderdi. Bu nedenle çok kaliteli bir golf seyretme imkanı buluyoruz" diye konuştu.


Ayrıca şampiyonada Türkiye adına 5 bayan, 15 erkek golfçünün mücadele ettiği belirtildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir