2015 GENEL SEÇİM - 09 Mayıs 2015 Cumartesi 19:57

Görenleri şaşırtan seçim arabası!

A
A
A
Görenleri şaşırtan seçim arabası!

Giresun’da yaklaşan 7 Haziran Genel Seçimleri öncesi farklı bir seçim arabası sahaya indi.

Saadet Partisi’nin Merhum Genel Başkanı Necmettin Erbakan’ın Giresun’a geldiği gün aldığı arabayı o günden beri seçim sahalarına indiriyor.

Saadet Partili Cevdet Gündoğdu 1973 Model Woswosu ile Giresun sokaklarında partisine oy topluyor. Yaklaşık 23 senedir bu araçla her seçim döneminde partisine oy topladığını ifade eden Gündoğdu; “Rahmetli hocamız 1973 yılında Giresun'a geldiğinde almıştım. O zaman hocam ile tanışmak nasip olmuştu ve ona söz vererek “bu araba senin yolunda her zaman çalışacak “ demiştim. O gün den sonra her seçim döneminde arabamı süsler sahaya inerim.” dedi.

Görenleri şaşırtan seçim arabası!

Partisinden çok arabasına ilgi gösterildiğini belirten Gündoğdu; “ Woswosu seçim arabası olarak gören gençler aracı yolda durdurup fotoğraf çektiriyor. Arabam çok dikkat çekiyor genç kardeşlerimiz özellikle kız kardeşlerimiz aracın yanına gelip fotoğraf çektiriyor. Bu aracın bende manevi değeri çok büyük ,Başbakan gelse “sana uçağımı vereyim bu arabayı bana ver “ dese ben arabamdan asla vazgeçmem.”dedi.
" dedi. 

RESUL YANBUL

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kars Kars Tarım ve Orman Müdürlüğü sahada: Bayraktar Köyü’nde büyükbaş işletmesine ziyaret Kars Tarım ve Orman Müdürü Enver Aydın, Bayraktar Köyü’nde faaliyet gösteren büyükbaş hayvancılık işletmesini ziyaret ederek yetiştiricilerle bir araya geldi. Gerçekleştirilen programda hem üretim süreçleri yerinde incelendi hem de üreticilerin talep ve önerileri dinlendi. Ziyaret kapsamında işletmenin genel durumu detaylı şekilde incelendi. Ahır koşulları, hayvan sağlığı uygulamaları, yemleme programları ve bakım süreçleri hakkında işletme yetkililerinden bilgi alındı. İl Müdürü Aydın, modern ve sürdürülebilir hayvancılık uygulamalarının verimliliği artırmadaki rolüne dikkat çekerek, doğru bakım ve besleme yöntemlerinin hem üretici gelirini hem de hayvan refahını doğrudan etkilediğini ifade etti. Aydın, daha sonra yetiştiricilerle bir araya gelerek sektörün mevcut durumu ele alındı. Üreticiler; girdi maliyetleri, destekleme modelleri, teknik destek ihtiyaçları ve pazarlama süreçlerine ilişkin görüşlerini paylaştı. Karşılıklı fikir alışverişi şeklinde gerçekleşen görüşmede sahadan gelen taleplerin çözüm süreçlerine yön verdiği vurgulandı. Tarım ve Orman Müdürü Aydın, hayvancılık sektörünün bölge ekonomisinin temel dinamiklerinden biri olduğunu belirterek kamu kurumları ile üreticiler arasındaki iş birliğinin güçlenmesinin önemine değindi. Aydın, üretimin sürdürülebilirliği ve verimliliğin artırılması için sahada üreticilerle buluşmaya devam edeceklerini ifade etti. Ziyaret, işletme çalışanları ve yetiştiricilerle çekilen hatıra fotoğrafının ardından tamamlandı.