SPOR - 06 Nisan 2012 Cuma 22:55

Havutçu: Disiplin ve konsantre açısında iyiydik

A
A
A
Havutçu: Disiplin ve konsantre açısında iyiydik

Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, "Disiplin ve konsantre açısında süper final öncesi iyi bir görüntü verdik. Ama eksiklerimiz var. Bunları gidereceğiz" dedi.

YASİN ERDEM
KARABÜK

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında sahasında Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan Kardemir D.Ç Karabükspor'un teknik direktörü Bülent Korkmaz, "Maçta tek eksikliklerinin fazla risk almamamız" dedi. Kardemir D.Ç. Karabükspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, ligde kaldıkları için mutlu olduklarını söyleyerek, "Ligde kalmayı garantiledik. Oyuna da iyi başladık. Kendi verdiğimiz pozisyonla gol yedik. İkinci yarı kontrolü elden bırakmadık. Beşiktaş 9 kişi kaldıktan sonra oyuncuların risk alması gerekirdi. Maçla ilgili tek eksiğimiz risk alamamamız. Önemli olan sahamızda mağlup olmamak. Oyuncularımı kutluyorum. Bu başarı onlarındır. Karabük'le birlikte Kardemir markasının değerini yükseltmek istiyoruz.
Hedefimiz olması lazım. Yönetimle oturup konuşacağız. 1 seneyle bu iş olmaz. Düşüncemde farklı gelişmeler var. Düşündüğüm şekilde olursa burada çalışmak çok güzel. Hedef olmalı ve planlama yapmak zorundayız" dedi.

Karabükspor'un Tunuslu oyuncusu Ragued ise, bugün takım olarak iyi bir performans sergilediklerini ifade ederek, "İkinci yarı rakip takım iki kırmızı kart görünce daha farklı olmalıydı. Beşiktaş'a karşı beraberlikte bizim için iyi" diye konuştu.

Savunma oyuncusu Mabiala ise, "İlk yarı çok pozisyonumuz vardı. Birden fazla gol atmalıydı. İkinci yarı iki takım için çok ilginç geçti. Kırmızı karttan sonra oyunumuzu rakip alana yığabilirdik ama beraberlikte iyi bir sonuç" açıklamasında bulundu.

BEŞİKTAŞ CEPHESİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu ise, oyunun gelinden oyuncuların verdiği görevi yerine getirdiğini söyleyerek, "Disiplin ve konsantre açısından sorun yok. Ama üretken olamadık. Yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. 9 kişi eksik kalınca Karabükspor gibi bir takıma karşı 1 puanla dönüyoruz. Buraya gelirken 3 puan istiyorduk. Disiplin ve konsantre açısında süper final öncesi iyi bir görüntü verdik. Ama eksiklerimiz var. Bunları gidereceğiz" şeklinde konuştu.

Mehmet Akyüz ise, maça çok iyi başladıklarını vurgulayarak, "Ortada geçen bir maçtı. Bir puanı hak ettik. Play-off'larda Galatasaray ve Fenerbahçe'yi yakalayıp Şampiyonlar liginde mücadele etmek istiyoruz" dedi.

Siyah-beyazlı ekip adına tek golü kaydeden Holosko ise, Karabükspor karşısında galip gelemedikleri için üzgün olduklarını kaydederek, ''Sezon bizim için bugün başlıyordu. Galip gelmek istiyorduk. Her iki taraf da gol pozisyonlarına girdi. Süper Finale iki oyuncu eksik gireceğiz. Bu bizim için olumsuz bir gelişme'' ifadelerini kullandı.

Ligin ilk haftalarında hem içeride, hem dışarıda aldıkları olumsuz sonuçların motivasyonlarını bozduğunu da söyleyen Holosko, "Galatasaray lige iyi başladı ve seri maçlar yakalayarak moral buldu. Bu nedenle iki takım arasında fark oluştu. Hedefimiz en azından Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek" dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir