MAGAZİN - 05 Temmuz 2017 Çarşamba 16:55

İçerde’nin “Minik”i korku filmiyle ekranla dönüyor

A
A
A
İçerde’nin “Minik”i korku filmiyle ekranla dönüyor

İçerde dizisinde “Minik” karakterini canlandıran 2,05 metre uzunluğundaki Seyithan Özdemir, rol alacağı korku filminin çekimleri için Samsun’a geldi.

İçerde dizisindeki rolüyle şöhrete kavuşan “Minik” lakaplı Seyithan Özdemir, bu sefer farklı bir karakterle ekran önüne gelecek. Genelde koruma rollerini oynayan Özdemir, bu kez bir korku filminde yer alacak. Çekimleri Samsun’da yapılacak film için şehre gelen Minik, yeni projesi hakkında açıklamalarda bulundu.

“İnsanlar tarafından tanınmak çok güzel bir duygu”

Ünlü olduktan sonra tanınmanın çok güzel bir duygu olduğunu ifade eden Seyithan Özdemir, “Samsun’a sinema filmi projesi için geldim. Çok güzel bir film olacağını düşünüyorum. Umarım halk beğenir. Belli bir süre Samsun’da kalıp film çekimlerini tamamlayacağız. Oyuncu olmadan önce yakın koruma olarak görev yapıyordum. 6-7 senedir rol almaya başladım. İçerde dizisinde ‘Kebapçı Celal’ karakterinin koruması rolünü oynadım. Halk bu rolde beni çok sevdi. Çok olumlu tepkiler aldım. Bu projede ise değişik bir rol oynayacağım. Umarım bize iyi gelir. Yeni filmimizin bütün çekimleri Samsun’da gerçekleşecek. Korku ve dram ağırlıklı filmde rol alacağım. Samsun’a ayak basar basmaz insanlar yoğun ilgi gösterdi. İnsanlar beni görünce hemen tanıyorlar. Tanınmak çok güzel bir duygu. Umarım bu işte de başarılı oluruz” dedi.

Seyithan Özdemir Kimdir?

Oyuncu olmadan önce korumalık yapan 35 yaşındaki Özdemir, Muş doğumlu ve çiftçi bir anne-babanın çocuğu. 2,05 metre boyunda olan Özdemir, 8 kardeşin küçüklerinden. Altı yıldır İstanbul’da yaşayan Seyithan Özdemir gece kulüplerinde, konserlerde, sanatçılara ve iş adamlarına yakın korumalık yaparak geçimini sağlıyordu. 

Erdi Demür

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız: "Bu şehir bizim şehrimiz, biz İstanbul’un emniyetiyiz" İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’nce, Taksim Meydanı’nda ve İstiklal Caddesi’nde suçla mücadele, suçluların yakalanması ve caydırıcı olmak amacı ile dron destekli asayiş uygulaması gerçekleştirildi. Uygulamada konuşan İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, "Yeni yılın arifesinde sokaklarda meslektaşlarımızla beraber sahadayız" dedi. Yeni yıla günler kala İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Taksim Meydanı’nda ve İstiklal Caddesi’nde dron destekli asayiş uygulaması gerçekleştirildi. Gerçekleşen uygulamaya İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız katıldı. Asayiş uygulamasını gerçekleştiren meslektaşlarına iyi çalışmalar dileyen Yıldız çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çalışmalar hakkında konuşan Yıldız, "İstanbul’un huzuru Türkiye’nin huzurudur anlayışıyla yeni bir yılın arifesinde bu akşam da Beyoğlu ve Şişli ilçelerimizde vatandaşlarımızın can ve mal emniyeti için tüm birimlerimizle sahadayız. Kararlılıkla zehir tacirleri ve şehir eşkıyalarıyla 7/24 mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu mücadele sadece bugünün değil, yarınlarımızın da güvenlik ve huzuru için sürdürdüğümüz bir mücadeledir. İstanbul’umuzun sadece Beyoğlu’nda değil, bütün sokaklarında, caddelerinde, her köşesinde uygulamalarımızı devam ettiriyoruz. Bu uygulamalarda bize destek olan aziz İstanbul’umuzun değerli vatandaşlarına ve fedakârca görev yapan kıymetli meslektaşlarıma ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı. "Yeni yılın huzur ve güven içerisinde geçirilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" Yılbaşı arifesinde olduklarını belirten Yıldız, "Elbette ki bütün personelimizle 7-24 İstanbul’umuzun huzuru ve güvenliği için, yeni bir yılın arifesinde sokaklarda meslektaşlarımızla beraber buradayız, sahadayız. Yeni yılın huzur ve güven içerisinde geçirilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Son olarak şunu ifade edeyim; bu şehir bizim şehrimiz, biz İstanbul’un emniyetiyiz." Öte yandan asayiş uygulamasını gerçekleştiren ekipler, kurallara uymayan sürücülere cezai işlem uygulandı.