GÜNDEM - 22 Haziran 2016 Çarşamba 15:54

İSPARK'tan Suudi Arabistan'a danışmanlık hizmeti

A
A
A
İSPARK'tan Suudi Arabistan'a danışmanlık hizmeti

Dünyanın pek çok metropolüne model olan İSPARK, Suudi Arabistan Jeem Yatırım firmasına danışmanlık hizmeti vermeye hazırlanıyor. Projenin zaman içinde özellikle hac mevsiminde milyonların ziyaret ettiği Mekke ve Medine’de de hayata geçirilmesi hedefleniyor.

İSPARK Genel Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen toplantıda Suudi Arabistan heyetine İSPARK ile ilgili genel bir sunum yapılarak faaliyet alanları ve projeler hakkında bilgi verildi. Birimler ve otopark gezilerek çalışma alanları ile ilgili yerinde incelemelerde bulunuldu. İSPARK, otoparkçılık alanında yaptığı yenilikler, İstanbul Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde yürüttüğü kent otopark master plan çalışmaları ve teknolojik otopark yatırımları vizyonu ile dünya kentlerinin de gündeminde bulunuyor.

İSPARK’ın hayata geçirdiği projeler ile sektörünün öncüsü olduğunu belirten Genel Müdür Nurettin Korkut, “İstanbul’da başarılı çalışmalara imza atarak farklı ülkelere model olmanın önemini biliyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde akıllı otopark sistemleri ile modern ve teknolojik otoparkları İstanbul’a İstanbulluların hizmetine sunmanın gururunu yaşıyoruz. Bu tecrübemizi Suudi Arabistan ile de paylaşarak Mekke ve Medine’de otopark sorununun çözümüne katkı sağlamayı hedefliyoruz” dedi.
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Bakan Yerlikaya: "15’i uluslararası toplam 469 organize suç örgütü çökertildi" İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya son 10 ay içerisinde 15’i uluslararası olmak üzere toplam 469 organize suç örgütünün çökertildiğini bildirdi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya son 10 ay içerisinde 15’i uluslararası, 40’ı ulusal, 78’i bölgesel, 336’sı yerel olmak üzere toplam 469 organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Bakan Yerlikaya, "22 yıldır Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Yeniden Büyük ve Güçlü Türkiye için büyük bir gayretle çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımızın Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda vermiş olduğu büyük destek ve ‘Türkiye’nin Huzuru’ için hukuktan aldığımız güçle son 10 ay içinde; 15’i’i uluslararası, 40’ı ulusal, 78’i bölgesel, 336’sı yerel olmak üzere toplam 469 organize suç örgütü çökertildi. Organize suç örgütleri ile mücadelemiz devam ederken bazı sosyal medya hesaplarından Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ile ilgili iddiaları içeren paylaşımlar yapılmaktadır. Ankara İl Emniyet Müdürlüğünce daha önce soruşturması yapılan ve mahkeme süreci devam eden Ankara’daki bir organize suç örgütüyle ilgili sosyal medyadaki iddiaların açıklığa kavuşturulabilmesi için İçişleri Bakanlığımızca mülkiye müfettişleri görevlendirilmiştir" ifadelerini kullandı.