ASAYİŞ - 09 Mart 2018 Cuma 22:07

İstanbul'da nefes kesen kovalamaca Kadıköy'de son buldu

A
A
A
İstanbul'da nefes kesen kovalamaca Kadıköy'de son buldu

Sancaktepe'de park halindeki araçların içinden akü çalan 2’si kadın 4 şüphelinin içinde bulunduğu otomobil ile ve polis araçları arasında başlayan kovalamaca Kadıköy’de son buldu.

Olay, Sancaktepe'de saat 03:00 sıralarında, dur ihtarına uymayan otomobil ile polis ekipleri arasında yaşanan kovalamaca Maltepe Sahil Yolu'nda son buldu. Polisin ateş açtığı otomobilde bulunan bir kişi omzundan yaralandı. Kovalamaca sırasında kaza yapan ekip otosunda bulunan bir polis memuru da hafif yaraladı. 

İstanbul'da nefes kesen kovalamaca Kadıköy'de son buldu

Sancaktepe'de polis ekiplerinin dur ihtarına uymayan 34 LP 5298 plakalı otomobil ile polis ekipleri arasında kovalamaca yaşandı. Ümraniye, Tepe Üstü'nden Fatih Sultan Mehmet Köprüsü istikametine ters yönde giren otomobil Maltepe İstikametine yöneldi. Kadıköy'e giren otomobili takip eden polis ekiplerinden biri Ethem Efendi Caddesi'nde kaza yaptı. 3 lastiği birden patlayan araçta bulunan polis memurlarından biri hafif yaralandı.

İstanbul'da nefes kesen kovalamaca Kadıköy'de son buldu
Polisin dur ihtarlarına ve uyarı atışlarına rağmen kaçmaya devam eden otomobile polisler tarafından ateş açıldı. 2'si kadın 4 kişinin bulunduğu şüphelilerden biri omzundan yaralandı. Bir süre Sahil Yolu'nda ters istikamette giden otomobilin lastikleri patlatılarak durdurulabildi.Lastiklerinin patlamasına rağmen bir süre daha kaçan otomobil kısa süre sonra durdu. Araçta bulunan 2 'si kadın 4 kişi kıskıvrak yakalandı. Polisin açtığı ateş sonucu yaralanan şüpheli hastaneye kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Mersin Büyükşehir Belediyesi, kırsalda asfalt sezonuna Erdemli’den başladı Mersin Büyükşehir Belediyesi, kırsalda sathi asfalt sezonunu Erdemli ilçesinden başlattı. Yaylacıların ve üreticilerin ürünlerini sebze ve meyve haline ulaştırırken kullandığı yol, hem kaliteli, hem de konforlu bir yapıya kavuşturuldu. Kent merkezinde gerçekleştirdiği yol yapım, bakım, onarım ve iyileştirme faaliyetlerini ilçelere taşıyan Büyükşehir Belediyesi, bu yıl kırsal sathi kaplama sezonuna Erdemli ilçesinden başladı. Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, ilçeye bağlı İlemin Mahallesi’nde geçen yıl başlattığı 9,5 kilometrelik yol genişletme ve zemin iyileştirme faaliyetlerini tamamlayarak, sathi kaplama çalışması gerçekleştirdi. İlçede, İlemin, Karahıdırlı ve Çiftepınarı birbirine bağlayan grup yolunda bozuk ve yıpranmış zemini iyileştiren ekipler, yolun kullanım ve dayanıklılık ömrünü artırdı. Özellikle yazın yaylacıların ve üreticilerin bölgeye has ürünlerini sebze ve meyve haline ulaştırırken sık kullandığı yol, ekiplerin yoğun çalışması sonucu hem kaliteli, hem de konforlu bir yapıya kavuşturuldu. Muhtar Uzlar: "Ürünleri, sebze ve meyve haline götürmek için gelen tır köye giremiyordu" Erdemi İlçesi Yol Asfalt Sorumlusu Emrah Erdoğan, İlemin Mahallesinde geçen başlattıkları 9,5 kilometrelik yol genişletme çalışmalarının yanı sıra İlemin ile Karahıdırlı mahalleleri arasında 3 bin 300 metrelik yol ağında zemin güçlendirmesi yaptıklarını belirtti. Yolda sathi kaplama çalışmalarını da tamamladıklarını ifade eden Erdoğan, "İlemin, Karahıdırlı ve Çiftepınar köylerini birbirine bağlıyoruz. Daha önce bu yol çok dar ve çok bozuktu. Bütün iyileştirmeleri yaparak yolu genişlettik. Üreticilerimizin ürünlerini daha sağlıklı şekilde sebze ve meyve haline ulaştırabilmeleri için güzel bir zemin hazırladık" dedi. İlemin Mahallesi Muhtarı Eray Uzlar da daha önce mahallenin yolunun bozuk ve dar olduğunu belirterek, "Bizim burası hem narenciye bölgesi hem de domates, şeftali gibi ürünler yetişir. Ürünleri, sebze ve meyve haline götürmek için gelen tır köye giremiyordu. Köylülerimiz böyle bir yol yapılacağını hiç ummuyordu. Hem vatandaşın hem de üreticinin yüzü güldü. Yayla yolu olarak da bilinen bu yolun çevre mahallelere, Elvanlı, Karahıdırlı ve Çiftepınar’a da faydası oldu" diye konuştu.