MAGAZİN - 23 Ocak 2016 Cumartesi 11:21

İşte Benim Stilim 2016'da bu hafta kim elendi? İşte Benim Stilim All Star'da elenen yarışmacı?

A
A
A
İşte Benim Stilim 2016'da bu hafta kim elendi? İşte Benim Stilim All Star'da elenen yarışmacı?

TV 8 ekranların sevilen moda programı İşte Benim Stilim kim elendi sorusu dün akşam ki bölümüyle cevap buldu.İşte Benim Stilim 2016’da bu hafta kim elendi? İşte detaylar

TV 8 ekranların sevilen programı İşte Benim Stilim 2016'da kim elendi sorusu cevap buldu. Dün akşam ki bölümde iki ünlü isim veda ederken hayranları çok üzüldü. İşte Benim Stilim'de ilk elenen isim Yeşim Erçetin olurken ikinci elenen isimse Yasemin Öztürk oldu. İşte Benim Stilim yarışmasıyla ilgili tüm detaylar haberimizin devamında.

İşte Benim Stilim 2016'da; Aslızen, Berna Öztürk, Esra Sönmezer, İnci Pars, Pelin Suade, Elif Ece Uzun, Nil Karataş, Gizem Özdilli, Sevil Uyar, Esra Balamir, Tuğçe Özbudak, Yeşim Erçetin, Yasemin Öztürk, Simge Tertemiz ve Hatice yarışmaya devam ederken İşte Benim Stilim yarışmasına iki isim veda etti. İşte Benim Stilim All Star'dan veda eden isimler Yeşim Erçetin ve Yasemin Öztürk oldu.

10 BİN LİRALIK ÖDÜLÜN SAHİBİ GİZEM ÖZDİLLİ

Eski manken Gizem Özdilli Türk sanat müziğinin divası Bülent Ersoy taklidiyle tüm jüriyi kendisine hayran bırakarak jüriden en yüksek puanı aldı. Tarkan'ın bestelediği 'Bir Ben Bir Allah Biliyor' şarkısını okuyun Bülent Ersoy'u taklit eden Gizem Özdilli izleyenleri büyüledi.
 Gizem Özdilli 10 bin liralık ödülün sahibi oldu.

İşte Benim Stilim 2016'da bu hafta kim elendi? İşte Benim Stilim All Star'da elenen yarışmacı?

İLK ELENEN YEŞİM ERÇETİN

Yeşim Erçetin Hande Yener’i canlandırdı. Yasemin Kleopatra oldu, Sevil ise Rihanna’ya hayat verdi. İşte Benim Stilim yarışmacıları Yeşim’in gitmesi yönünde oy kullandı. Jüri üyeleri de Yeşim’in elenmesini istedi. Uğurkan Erez muhalefet yaparak Yasemin’in adını verdi. Ivana Sert de Yeşim’in adını söyledi. Böylece İşte Benim Stilim’de gecenin en başında elenen isim Yeşim Erçetin oldu. 

15 Ocak'taki İşte Benim Stilim 2016 eleme gecesinde elenecek isimler arasında Neslihan Önder ve Yeşim Erçetin ön plana çıkmıştı. Jüri üyelerinin 'Yeşilçam' performansına göre değerlendirdiği yarışmacılardan İnci Pars koruma altına alınmıştı. Jüri'nin yaptığı oylama sonucunda ise Neslihan Önder elenmişti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Gaziantep Gaziantep’teki feci kazada ölenlerin kimliği tespit edildi Gaziantep’in İslahiye ilçesinde beton tankerinin karşı şeride geçerek yolcu minibüsünü biçtiği kazada hayatını kaybedenlerin kimlik tespiti yapıldı. Kazada ölenlerin 8’inin kadın 1’inin ise erkek olduğu açıklandı. Kaza, Gaziantep’in İslahiye ilçesi Hassa karayolu Ağabeyi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Hatay’ın Hassa ilçesi istikametinden Gaziantep’in İslahiye ilçesine giden 56 AAB 043 plakalı Mehmet G. yönetimindeki beton tankeri sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek İslahiye ilçesinden Hassa ilçesine yönünde seyir halinde olan Latif Örs yönetimindeki 27 K 2127 plakalı yolcu minibüsüne çarptı. Feci kaza sonrası 9 kişi hayatını kaybederken 1’i ağır 11 kişi de yaralandı. Feci kazada hayatını kaybedenlerin 4’ünün öğrenci olduğu öğrenildi. Feci kazada hayatını kaybedenlerin kimlik tespiti yapıldı Toplam 9 kişinin ölümü, 2’si ağır 11 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan feci kazada kimlik tespit yapıldı. Feci kazada Şükrü Sağlam, Sena Taşkın, Ümran Yıldırım, Elif Görmez, Rakibe Erinmez, Sultan Erinmez, Sude Çelik, Hatice Gönen ve Sibel Sağlam hayatını kaybetti. Yaralananların da kimlikleri belirlendi Feci kazada yaralananların ise Sude Taşkın, Ayşem Yıldırım, Songül Sıla Kılıç, Mehmet Erinmez, Enes Oğuz, Zeynep Gök, Mehmet Sağlam, Samet Saydam, Latif Örs ve Emine Yener olduğu öğrenildi. Yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğu ve tedavilerinin sürdüğü de vurgulandı. Kaza ile ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.