ASAYİŞ - 05 Mart 2015 Perşembe 15:59

İzmir'de mübaşirin sır ölümü

A
A
A
İzmir'de mübaşirin sır ölümü

İzmir'in Tire ilçesinde adliyede görev yapan mübaşir evinde ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Tire Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görevli mübaşir Mestan Kaçar’ın (35) işe gelmemesi üzerine mesai arkadaşları, uzun süre cep telefonundan aramalarına rağmen Kaçar'a ulaşamadı. Bunun üzerine Kaçar'ın Güven Caddesi’nde yalnız yaşadığı eve giden arkadaşları, çaldıkları kapı açılmayınca evin balkonundan içeriye girdi. Adliye çalışanları eve girdiklerinde mübaşirin cansız bedeniyle karşılaştı. Acı haber, Tire Adliyesi’ndeki arkadaşlarını üzüntüye boğdu. Kaçar'ın cesediyle karşılaşan mesai arkadaşları da gözyaşlarına boğuldu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptıkları incelemenin ardından ceset otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

"BİLİNEN BİR SAĞLIK SORUNU YOKTU"
Genç adamın ağabeyi Yaşar Kaçar kardeşinin bilinen herhangi bir sağlık sorunu olmadığını söylerken, mesai arkadaşları ise "Mestan, çevresinde yardımsever ve iyi bir kişi olarak tanınırdı. İşyerinde çok sevilen biriydi. Zamansız ölümüne hala inanamıyoruz" dediler.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Muğla Bodrum FK, play-off yarı final ilk maçında Çorum FK’ya konuk olacak Bodrum Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig Play-Off yarı final ilk maçında Çorum FK’ya konuk olacak. Maçın hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip Çorum’dan avantajlı skorla dönüp rövanş maçında turu geçen taraf olmak istiyor. Maçın zorlu geçeceğini belirten Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “İlk maçı doğru şekilde bitirip içerideki maça avantajlı gelmek istiyoruz, elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi. Trendyol 1. Lig Play-Off yarı final ilk karşılaşmasında Bodrum FK, 20 Mayıs Pazartesi saat 20.00’de Çorum FK’ya konuk olacak. Yalıçiftlik İsmail Altındağ Tesislerinde mücadelenin hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip Çorum karşısında avantajlı skor elde edip evinde oynayacağı rövanş maçında adını finale yazdıran taraf olmak istiyor. Yeşil-beyazlı ekipte kart cezası bulunan Omar İmeri Çorum karşısında forma giyemezken sakatlıkları bulunan Celustka ve Erkan’ın durumunun ise maç günü netlik kazanacağı belirtildi. İsmet Taşdemir: "Maç kolay olmayacak" Play-Off yarı final ilk maçı ile ilgili değerlendirme yapan Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Çok güzel bir oyunun karşılığında turu geçen taraf olduk. Oyuncu kardeşlerimi bir kere daha tebrik ediyorum. Bu sene ligimize renk katan çıktığı ilk senede çok başarılı olan çok iyi de futbol oynayan Çorum FK ile oynayacağız. Sezon başından beri çok inişli ve çıkışlı bir grafik sergilemediler. Serkan hocayla beraber iyi bir gidişatları var. Onlar da hak ettikleri yerde ve zorlu bir rakibe karşı mücadele edeceğiz. İlk maçı doğru şekilde bitirip içerideki maça avantajlı gelmek istiyoruz. Rakibi seyrettikten sonra bunun o kadar kolay olmadığını düşünüyorum ama elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi. Samet Yalçın: "Takım olarak iyi durumdayız" Takımın tecrübeli oyuncularından Samet Yalçın, “Boluspor maçının zor geçeceğini biliyorduk. Maç zor geçti ve çok zorladılar bizi kendi oyunlarının dışında bir oyun oynamaya çalıştılar. Galip geldik ve tur atladık. İnşallah Çorum’dan da iyi bir skorla dönüp burada avantajlı şekilde sahaya çıkmak istiyoruz. Takım olarak iyi durumdayız ve böyle devam edersek Çorum’u da eleyip finale kalabiliriz” diye konuştu.
Kayseri Vali Çiçek: “19 Mayıs milletimiz ve ülkemiz için gelecek adına atılan tarihi bir adımdır” Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Çiçek, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bugün, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu önemli gün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkışıyla başlayıp, Cumhuriyetimizin kurulmasıyla neticelenen bağımsızlık mücadelemiz, Milletimiz ve ülkemiz için gelecek adına atılan tarihi bir adımdır. Şüphesiz, milletleri ayakta tutan en önemli unsurlardan birisi gelişmenin gücü ve geleceğin mimarları kabul edilen genç nesiller olmuştur. Genç kuşakların yetişmesine büyük önem veren milletler daima ileriye gitmiş ve geleceğe umutla bakmışlardır. Her alanda gelişmemizin gücü ve geleceğimizin mimarı olan gençlerimizi her türlü zararlı alışkanlıklardan korumak ve sportif faaliyetlerde bulunmalarını temin etmek için spor tesislerinin yapımında ve erişilebilirliğinde son yıllarda çok önemli çalışmalar yapılmıştır. İlimizde her mahalleye bir spor kulübü açmak amacıyla yola çıktığımız ERVA Spor Kulüpleri’nin sayısı hızla artmış, mahallelerimizin yanı sıra ilçelerimizde de açılarak gençlerimizin hizmetine sunulmuştur. Sevgili gençler; Sizler ülkemizin geleceğisiniz. Atatürk’ün gösterdiği çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşma hedefine doğru ilerlemek için sizlere büyük görevler düşmektedir. Vatanımızı canından üstün tutan ecdadımızın verdiği büyük mücadeleler ve fedakârlıklar sonucu kurulan Cumhuriyetimiz, sizlere emanettir. Bu emaneti korumak, daha ileri noktalara taşımak, muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmak için her zamankinden çok çalışmalısınız. Bu duygu ve düşüncelerle; bütün vatandaşlarımızın, gençlerimizin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Savaşı’nın bütün kahramanlarını ve aziz şehitlerimizi saygı, şükran ve rahmetle yad ediyorum.”