GÜNDEM - 10 Aralık 2018 Pazartesi 17:32

Kaza geçiren Kahraman Tazeoğlu’ndan açıklama

A
A
A
Kaza geçiren Kahraman Tazeoğlu’ndan açıklama

Çanakkale’nin Biga ilçesinde kaza geçiren ünlü yazar Kahraman Tazeoğlu, “Çok şükür bir şeyim yok şimdi.

Sevenlerim merak etmesinler. Çok iyiyim, verilmiş sadakam varmış. Onların duasıyla ayakta kaldım” dedi.
Biga Belediyesi tarafından 2.’si düzenlenen kitap fuarına katılan ve İstanbul’a dönmek için yola çıkan yazar Kahraman Tazeoğlu’nun içinde bulunduğu Berkay Üçüncü idaresindeki 34 KN 7074 plakalı otomobil, Karabiga kavşağında Yunus Emre Üzülmez’in kullandığı 17 LL 245 plakalı araçla çarpıştı. Kazada otomobilin içinde bulunan sürücü ve Tazeoğlu yaralandı. 

Biga Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Tazeoğlu, kazayla ve sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulunarak, "Biga’ya kitap fuarına geldik. Çok güzel de bir fuar oldu. Fuar dönüşü de İstanbul’a doğru yola çıktığımızda birden bire kavşakta sağ taraftan gelen bir araç hızla bizim aracımıza vurdu. Araç savruldu ve biz tarlaya uçtuk. 4-5 takla attı araç. Neyse ki hava yastıkları açılmıştı. Sonra arabanın içerisinden çıkarttılar, gerisini hatırlamıyorum. Hastaneye getirdiler. İlk olarak beyin tomografisi çekildi, başımda bir ağrı vardı çünkü. Müşaade altına alındım. Neyse çok şükür bir şeyim yok şimdi. Sevenlerim merak etmesinler. Çok iyiyim, verilmiş sadakam varmış. Onların duasıyla ayakta kaldım” dedi.  

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Corendon’un ilk Brüksel uçuşuna görkemli karşılama Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na Brüksel’den havayoluyla ilk kez gelen 189 yolcu su takıyla karşılandı. Corendon Airlines, Belçika’nın başkenti Brüksel’den Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na ilk uçuşunu gerçekleştirdi. Boeing 737-800 tipi uçak ve XC7655 sefer sayılı uçuş ile gelen 189 yolcu için görkemli karşılama töreni düzenlendi. Karşılama töreni saat 16.00’da geleneksel havacılık seremonisi olan ’su takı’ töreniyle başladı. Törende uçaklardan inen tüm yolcular ile pilot ve beraberindeki mürettebata karanfil ve çeşitli hediyeler takdim edildi. 7 Ülke, 17 destinasyon Sezon boyunca Gazipaşa-Alanya Havalimanı’ndan 7 ülke ve 17 farklı destinasyona karşılıklı uçuş gerçekleştirilecek. Corendon, 26 Ekim’e kadar sürecek sezon boyunca Brüksel, Amsterdam, Eindhoven, Düsseldorf, Köln, Kopenhag ve Tehran’a sezon boyunca bin 278 uçuş gerçekleştirmeyi planlıyor. “İlçemizde ağırlamaktan gururluyuz” Gazipaşa Kaymakamı ve Havalimanı Mülki İdare Amiri Orhan Altun Gazipaşa-Alanya Havalimanının, Mersin’den Antalya Havalimanı’na kadar kapsayan bölgedeki misafirler için avantaj olduğunu belirterek, "Bölgedeki otellerin rezervasyonlarını da göz önünde bulundurarak bu sezon yolcu sayımızın daha da artacağını ön görüyoruz. Hem Gazipaşa hem de Alanya için güzel adımlar turizmde güzel adımlar atılıyor. Bugün Brüksel’den ve sonrasında dünyanın dört bir yerinden gelen misafirlerimizi ilçemizde ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyuyoruz.” diye konuştu.