ASAYİŞ - 13 Temmuz 2019 Cumartesi 11:21

Kontrolden çıkan otomobil refüje uçtu: 1 ölü, 5 yaralı

A
A
A
Kontrolden çıkan otomobil refüje uçtu: 1 ölü, 5 yaralı

Bolu’da, D-100 Karayolu üzerinde seyir halindeyken kontrolden çıkarak bariyerlere çarptıktan sonra refüje uçan otomobildeki 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde D-100 Karayolu Rüzgarlar mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametine seyir halinde olan Selçuk Uzunöz idaresindeki BC 646 KR plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarparak refüje uçtu. Refüjde takla atan otomobilde yolcu olarak bulunan Selda Uzun olay yerinde hayatını kaybetti.

Diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Sağlık ekipleri sevkedildi. Kazadan yaralı olarak kurtulan sürücü Selçuk Uzunöz ve araç bulunan Yiğit Mustafa, Veyis, Behlül ve Hira Gül Uzun olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından kent merkezindeki hastanelere kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Faruk Çidem

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İzmir Göztepe, Eyüpspor’u iki maçta da yendi Göztepe, Trendyol 1. Lig’in 33. haftasında Eyüpspor’u 3-0 yenerek bu sezon rakibini ikinci kez mağlup etti. Trendyol 1. Lig’de haftalar önce Süper Lig’e çıkmayı garantileyen Eyüpspor ile Göztepe, 33. hafta mücadelesinde karşı karşıya geldi. İstanbul ekibini 3-0 yenen sarı-kırmızılılar, bu sezon rakibini ikinci kez mağlup etti. Son maçlar öncesi liderlik şansını bulunduran İzmir temsilcisi, rakibinin son haftada kaybetmesi, kendisinin de yenmesi durumunda sezonu birinci sırada tamamlayacak. Eyüpspor karşılaşmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, kendileri için iyi bir maç olduğunu ifade ederek, "11’e 11 olan bölümde de üstün olan taraf bizdik. Daha sonra 1-0 oldu ve ardından kırmızı kart geldi. Bu bölümden sonra Eyüpspor için işlerin zorlaştığını düşünüyorum. Şu an gerçekten çok mutluyum Çünkü maçtan önce oyuncularım çok ciddi bir şekilde antrenman yaptı. Aynı şekilde maçta da ciddi bir şekilde oynayıp, galip geldiler. Uzun kutlamalar yaptık. Ardından ise kısa bir hazırlanma sürecimiz oldu ama oyuncularım hem kutlama yapmayı hem de ciddi bir şekilde çalışmayı bildiklerini gösterdi. Bu durumdan ötürü büyük bir mutluluk duyuyorum. Eyüpspor’u tebrik ediyorum. Onlar da Süper Lig’e yükselmeyi hak etti. Eyüpspor çok iyi bir takım. Çok iyi hocaya sahip bir takım. Onlara da gelecek sezon için başarılar diliyorum" dedi..
Antalya ALTSO Başkanı Erdem’den Almanya’da Alanya brifingi Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem, Almanya’da düzenlenen 8. Türk-Alman Ekonomi Günü’nde Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile bir araya gelerek Alanya iş dünyasının taleplerini iletti. ALTSO Başkanı Eray Erdem, Almanya’da düzenlenen 8. Türk-Alman Ekonomi Günü’nde Alanya’nın lokomotif sektörleri ile ilgili Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e bilgi verip, toplantıya katılanlar arasında yer alan Almanya Kuzey Ren-Vestfalya Başbakanı Hendrik Wüst ve Almanya Federal Maliye Bakanı Christian Lindner’e de Alanya’nın tanıtımını yaptı. Kongreye, Düsseldorf Belediye Başkanı Dr. Stephan Keller, Türkiye Cumhuriyeti Almanya Berlin Büyükelçisi Ahmet Başar Şen, FDP Genel Sekreteri Bijan Dijr Sarai, Almanya Federal Meclis Üyesi Jens Spahn, Alman-Türk İşadamları Derneği (ATİAD) Başkanı Aziz Sarıyar, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç ile Türkiye ve Almanyalı üst düzey bürokratlar ve Bilim Adamları da konuşmacı olarak katıldı. "İş dünyamızın taleplerini ilettik" Başkan Erdem konuyla ilgili olarak, "Hazine ve Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek’in, Almanya Kuzey Ren-Vestfalya Başbakanı Hendrik Wüst, Almanya Federal Maliye Bakanı Christian Lindner’in katılımlarıyla kongre düzeyinde gerçekleşen ve Düsseldorf’da düzenlenen 8. Türk-Alman Ekonomi Günü’ne katıldık" diye konuştu. Kongrede açıklamalarda bulunan ALTSO Başkanı Erdem, "Tarihten bu yana partner ülkeler olarak görülen Türkiye ve Almanya arasındaki ekonomik fırsatlar, işbirlikleri yeşil enerjinin geleceği, yapay zeka dünyasındaki gelişmeler ve şirketlerde sosyal sorumluluk konuları üzerine görüş alışverişinde bulunup, ekonominin geleceğini değerlendirdik. Bakanımız Mehmet Şimşek’in bulunduğu toplantıda Alanya’mızdaki son ekonomik gelişmeleri de kendisine aktarma fırsatı yakaladık. Bakanımıza, Alanya’mızın lokomotif sektörleri olan turizm, tarım, inşaat ve emlak sektörleri ile ilgili bilgi verip, iş insanlarımızın taleplerini ilettik. Özellikle yabancıya mülk, turizmde yüksek vergi kesintileri, artan maliyetler, tarımda yaşanan gelişmeler gibi konularda birinci ağızdan Sayın Bakanımıza güzel bir sunum yaptık. Sayın bakanımıza bizlere ayırdığı değerli vakitleri ve taleplerimize olan ilgisi nedeniyle teşekkür ederiz. Bundan sonraki süreçte de Alanya’mızın taleplerinin en üst düzeyde takipçisi olmaya devam edeceğiz" dedi.