ASAYİŞ - 17 Nisan 2019 Çarşamba 19:06

Kuşadası’nda eşini ekmek bıçağıyla kesmeye çalışan kişiyi polisler ikna etti

A
A
A
Kuşadası’nda eşini ekmek bıçağıyla kesmeye çalışan kişiyi polisler ikna etti

Kuşadası’nda ayrı yaşadığı eşi tarafından sokak ortasında boğazına bıçak dayanıp, ölümle tehdit edilen kadını polisler kurtardı. Polis ekipleri, elinde bıçak bulunan öfkeli kocayı güçlükle ikna etti.

Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Cumhuriyet Mahallesi Toplum Sokak üzerinde bir kişinin bir kadının boğazına ekmek bıçağı dayadığını ve ölümle tehdit ettiği yolundaki ihbar üzerine polis ekipleri olay yerine geldi. Eşinden ayrı yaşadığı belirlenen R.Ş. isimli kadın, eşi Y.Ş. tarafından yol ortasında durduruldu. Aralarında başlayan tartışmanın ardından Y.Ş., ayrı yaşadığı eşinin boğazına sokak ortasında bıçak dayayarak, ölümle tehdit etmeye başladı. Olay yerine gelen polisler Y.Ş. ile konuşarak güçlüklü ikna etti. Elindeki bıçağı bırakan Y.Ş. daha sonra ayrı yaşadığı eşinin şikayeti üzerine gözaltına alındı. 

Kabus dolu anlar yaşayan R.Ş. ise polise verdiği ifadede, eşi Y.Ş. ile 5 aydır ayrı yaşadıklarını belirterek, “Eşim ile 5 aydır ayrı yaşıyoruz. 9 yaşındaki oğlumu görmek üzere Cumhuriyet İlkokuluna gittim. Bu sırada eşim yanıma gelerek tartışmaya başladık. Tartışma devam ederken boğazıma bıçak dayayıp, beni ölümle tehdit etti. Kendisinden şikayetçiyim “ dedi. Hastaneye kaldırılarak ayakta tedavi edilen ve bıçak dayandığı için boynunda kızarıklıklar bulunan R.Ş. eşinden şikayetçi oldu. 

Tartıştığı kişiler tarafından iki yerinden bıçaklandı

Bu arada, Kuşadası’na tatile gelen bir kişi tartıştığı kişiler tarafından bıçaklandı. Bir taksi durağı önünde araç içerisindeki kişilerle tartışan M.K. isimli kişi araçtan inen kişiler tarafından iki yerinden bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan M.K. tedavi altına alındı  

Zafer Hacısalihoğlu

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Beyoğlu’nda Hıdırellez coşkusu yaşandı Beyoğlu Belediyesi tarafından “Beyoğlu’nda Bahar” temasıyla düzenlenen Hıdırellez şenlikleri vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti. Alanı dolduran kalabalık yapılan gösterilerle Hıdırellez’i coşkuyla kutladı. Beyoğlu Belediyesi tarafından düzenlenen Hıdırellez şenlikleri Kızılay Meydanı’nda düzenlendi. Vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirilen şenliklerde sihirbaz, jonglör, ateşbaz, palyaço ve Roman dansı grubu sahne alırken Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney de açıklamalarda bulundu. Güney alanı dolduran kalabalığın Hıdırellez şenliklerini kutlarken şu sözleri sarf etti, “Bütün milli bayramlarımızı, dini bayramlarımızı, manevi bayramlarımızı böyle coşkuyla, bir arada, kaynaşarak kutlayacağız. Her seferinde farklı mahallelerde bir araya geleceğiz. Belediyenin hizmetlerini farklı mahallelerdeki çocuklarımız hissetsin, farklı mahallelerde yaşayan komşularımız hissetsin diye tek bir noktada değil Beyoğlu’nun değişik mahallelerinde bu faaliyetlere devam edeceğiz. Bugün Hıdırellez bahar bayramı doğanın yeniden canlanması demek. Aynı 31 Martta olduğu gibi. 31 Martta da Beyoğlu yeniden canlandı. 31 Martta Beyoğlu’nu hep beraber rengârenk yaptık. Hıdırellez duaların edildiği, darda kalanların çare aradığı, hasta olanların şifa bulmak için dua ettiği, yardıma muhtaç insanların dua ettiği dolayısıyla dileklerin kabul olduğuna inanılan bir gün. Bugün karada darda kalanlara yardım eden Hızır ile denizde zorda kalanlara yetişen İlyas’ın 5 Mayısı 6 Mayısa bağlayan gece gül ağacının dibinde buluşmasına istinaden kutladığımız Hıdırellez bayramı. Bizler Beyoğlu’nda tüm kimliklere ait bayramları kutlayalım” dedi. Konuşmasının sonlarında Gazze’de zulüm gören insanlara dua eden Güney şunları söyledi, “Bizler Beyoğlu’nun renkliliğini el ele verip birlikte geleceğe taşıyalım. Yine dualarla dileklerle kapatalım. Özellikle Gazze’deki mazlumlara inşallah zulmün son bulduğu günler olsun diyorum. Hastaların şifa bulduğu günler olsun, darda kalanların darına Hıdırellez’in yetişmesini diliyorum. Hepinize buraya katıldığınız için, bu coşkuya destek verdiğiniz için bayramı bizlerle birlikte el ele kutladığınız için çok teşekkür ediyorum. Sağ olun var olun” ifadelerini kullandı. Güney’in konuşmasının ardından Hıdırellez balonu uçurulurken, etkinlik müzik ve dans gösterileriyle devam etti. (AU-