SPOR - 10 Nisan 2021 Cumartesi 22:36

Levent Şahin: "Yedlin kırık şüphesiyle hastaneye gidiyor"

A
A
A
Levent Şahin: "Yedlin kırık şüphesiyle hastaneye gidiyor"

Galatasaray Teknik Sorumlusu Levent Şahin, sakatlanarak oyuna devam edemeyen DeAndre Yedlin’in kırık şüphesiyle hastaneye gittiğini belirterek, "Umarım çok ciddi bir şey olmaz. Görüşüne göre sıkıntı yaşayacağız gibi gözüküyor" dedi.

Süper Lig’in 34. haftasında Galatasaray, evinde karşılaştığı Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı.

Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Sorumlusu Levent Şahin, "Aslında 20. dakikasında bir mesaj aldığımızı düşünüyorum. Gidişat, oyun ve maçla ilgili bize verilen net bir mesajdı. Her iki takım oyun oynamaya çalışma düşüncesi içerisindeydi. Ama maalesef kitaplarda yazılan kurallar sanırım her maç, her takım için farklı bir şekilde açıklanabiliyor, yorumlanabiliyor. Her itiraz ettiğimiz pozisyonlarda bize hakem arkadaşlar değişik, farklı hepimizin futbolu farklı bir boyutla bakamımızı sağlayacak açıklamalar yaptılar. Oyun tarafını kendi içimizde değerlendiririz. Oyunu belli noktalarında kaderini etkileyecek pozisyonların olduğunu düşünüyoruz. Bu tarafta girmek istemiyorum. İnsanlar hata yapabilir. Hepimiz yapabiliriz. Hata ile niyeti ayırmak çok farklı bir şey. Hem görsel hem de işitsel olarak Riva ile sağlık bir şekilde hem rakip hem bizim pozisyonlarla ilgili sağlıklı bir şekilde iletişim kuramadılar herhalde. Kaybedilen puan. Her zaman söylüyoruz Galatasaray kendine yakışır bir şekilde yoluna devam edecektir. Galatasaray Futbol Takımı’nın olduğu her yerde her şey mümkündür. Bizde bundan sonraki maçlarda bunun mümkün olup olmadığını kendi adımıza düşeni yapacağız. Umarım dış etkenler buna çok fazla etki etmez" diye konuştu.

Karşılaşmada sakatlanarak oyuna devam edemeyen DeAndre Yedlin’in durumunu hakkında bilgi veren Şahin, "Yedlin hastaneye şu anada gidiyor. Kırık şüphesiyle. Umarım çok ciddi bir şey olmaz. Görüşüne göre sıkıntı yaşayacağız gibi gözüküyor" ifadelerini kullandı.

Oğuzhan Ort
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne gastronomi ödülü Bursa Büyükşehir Belediyesi, şehrin sahip olduğu zengin mutfak kültürünü turizme kazandırmak amacıyla yaptığı çalışmalar dolayısıyla Gastro Bursa Dergisi tarafından ödüle layık görüldü. Osmanlı saray mutfağının doğduğu şehir olan ve günümüz gastronomi lezzetlerinin önemli duraklarından olan Bursa’nın tescilli lezzetlerini dünyaya duyurmak amacıyla önemli çalışmalara imza atan Bursa Büyükşehir Belediyesi, sektörün bileşenlerine desteklerini de sürdürüyor. Gastro Bursa Dergisi tarafından düzenlenen ‘Dergiye Değer Katanlar’ töreninde, Bursa Büyükşehir Belediyesi de ödüle layık görüldü. Şehir yöneticileri, kamu kurumlarının yöneticileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, gastronomi turizmi bileşenleri ve sosyal medya fenomenlerinin katıldığı geceye, Büyükşehir Belediyesi adına Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Yıldız katıldı. Genel Sekreter Yardımcısı Yıldız, ödülünü Gastro Bursa Dergisi Genel Yayın Yönetmeni İhsan Önder Uçar’ın elinden aldı. “Marmara’da ilk sıradayız” Bursa’nın, Türkiye’nin köklü tarihini ve kültürel zenginliğini en iyi şekilde temsil eden şehirlerden biri olduğunu söyleyen Mehmet Yıldız, “Şehrimizin lezzetli yemekleri, tarih boyunca yaşanan göçler ve kültürel etkileşimlerle birleşerek benzersiz bir çeşitliliğe dönüşmüştür. Bursa kebabı, İnegöl köfte, Mustafakemalpaşa tatlısı, pideli köfte, cevizli lokum, tahinli pide, cendere baklavası, Bağdat hurma tatlısı ve kestane şekeri Bursa ile anılan lezzetlerden bazıları. Şehrimizde coğrafi işaretle tescil edilmiş 30 farklı kategoride ürün ve yemek bulunması, Bursa’mızın tarım ve gıda alanındaki zenginliğini ve kalitesini de gözler önüne sermektedir. Bir lokmanın içinde binlerce yılın hikâyesi gizlidir. Sahip olduğumuz coğrafi işaret sayısıyla Marmara Bölgesi’nde ilk sırada yer alıyoruz. Şehrin marka değerini yukarılara taşıyan çalışmalarımızı Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak devam ettireceğiz. Bursa’yı dünyanın önemli gastronomi merkezlerinden birisi hâline getirmek istiyoruz” dedi. Gastro Bursa Dergisi Genel Yayın Yönetmeni ve Araştırmacı-Yazar İhsan Önder Uçar ise, gastronomi turizmiyle ilgili bütün birleşenleri bir araya getirmek ve Bursa’daki gastronomi turizminin sıkıntılarının konuşulması amacıyla dergiyi kaleme aldıklarını ifade etti. Bursa mutfağının çok zengin olduğunu dile getiren Uçar, dergiyle Bursa gastronomisine ve gastronomi turizmine değer katmak istediklerini belirtti.