EKONOMİ - 05 Temmuz 2017 Çarşamba 18:19

MahanAir, yeni konseptini İstanbul'da tanıttı

A
A
A
MahanAir, yeni konseptini İstanbul'da tanıttı

İran’ın ilk özel havayolu şirketi MahanAir, yeni konseptini İstanbul'da tanıttı.

İran’ın ilk özel havayolu şirketi MahanAir, yeni konseptini Şişli’deki Radisson Blu Hotel’de gerçekleştirilen bir lansmanla tanıttı.

Mahan Air’nin hedefinin Türk yolcusunu etkin ve ekonomik bir şekilde Uzakdoğu ülkelerine taşımak amacında olduğunun vurgusunun yapıldığı toplantıda MahanAir Avrupa Satış Direktörü Hossein Hosseini, MahanAir’in Türkiye ve Uzakdoğu arasında köprü olacağını vurgulayarak “Ekonomik, kaliteli ve en önemlisi de rötarsız uçuşlarımızla hizmetteyiz” dedi. Yalnızca geçen yıl 6 milyona yakın yolcu taşıdıklarını da belirten MahanAir Avrupa Satış Direktörü Hosseini, “Uçuş noktalarımızı her geçen gün artırmaya çalışıyoruz. İran’da en fazla yolcuyu MahanAir taşıyor” dedi.

Türk piyasasına girmesinin nedeni ‘güven’

Türkiye’de Ankara ve İstanbul merkezli çalışan MahanAir, 2008 yılından bu yana İstanbul – Tahran arasında tarifeli seferler düzenliyor. Türkiye havayolu piyasasına ciddi yatırımlar yaparak giren MahanAir’in yeni hedefi Türk vatandaşları için ekonomik fiyat politikasıyla güvenli, yüksek kaliteli hizmet sunarak Uzakdoğu ülkelerine taşımak. İran siyasetçilerini başta Cumhurbaşkanı ve bakanlar olmak üzere dünya ülkelerine taşıyan MahanAir’in Türkiye piyasasına girmesinin başlıca sebebi ise Türkiye’ye olan güven.

54 uçaklık filo

Öte yandan yaklaşık 16 yıldır, IATA (Güvenli ve ekonomik hava ulaşımı sağlayabilmek amacıyla, havayolları arasında kurulan, standartlar geliştiren bir kuruluş) üyesi olan MahanAir, 54 uçaklık filosuyla Uzakdoğu dışında Ortadoğu, Asya ve Avrupa ülkelerindeki birçok farklı noktaya da uçuşlar düzenliyor. 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir