MAGAZİN - 10 Haziran 2022 Cuma 11:35

Minaz: 'Ajda Pekkan ışık saçıyor, Seren Serengil değişimden korkmuyor'

A
A
A
Minaz: 'Ajda Pekkan ışık saçıyor, Seren Serengil değişimden korkmuyor'

Müzik dünyasının süperstarı Ajda Pekkan ile ünlü sunucu Seren Serengil'in de tercihi olan ünlü kuaför Yakup Minaz, "Ajda Pekkan ışık saçıyor, Seren Serengil değişimden korkmuyor" dedi.

Başarılı çalışmaları ile adını yurtdışında da duyuran ve markasını büyütmek için Dubai ile Paris’te şube açmaya hazırlanan kuaför ve kaynak saç uzmanı Yakup Minaz, ünlü isimlerin de vazgeçilmezi oluyor. Uzun yıllardır sanat, moda ve cemiyet dünyasının ünlüleriyle çalışan, son dönemde influencer’ların da tercihi olan Minaz’ın saçlarını yaptığı isimler arasında, müzik dünyasının süperstarı Ajda Pekkan ile sunucu Seren Serengil gibi ünlü isimler de bulunuyor.

"Ajda Pekkan tam bir hanımefendi"
Yakup Minaz, Ajda Pekkan gibi dev bir sanatçıyla çalışmanın bir ayrıcalık olduğunu belirterek, "Ajda Pekkan sesiyle, şarkılarıyla, stiliyle ve duruşuyla çevresine ışık saçan bir yıldız. Tam bir hanımefendi, muhteşem bir sanatçı. Ve çok mütevazı. Onunla çalışmak, saçlarını yapmak gerçekten bir ayrıcalık. Kendisinin saçlarını yıllardır sarı renkte görmeye alışığız. Sarı, Süperstar’ımızın vazgeçilmezi. Pekkan’a daha önce boya ve balyaj yapmıştım, memnun kalmıştı. Bir de mikro kaynak ile saçlarını uzatmıştık, çok beğenmiş olması benim için büyük mutluluktu" dedi.

"Seren Serengil değişimden korkmuyor"
Yakup Minaz, Seren Serengil’in de yeniliklere açık bir sanatçı olduğunu kaydederek, "Seren Hanım şov dünyasının en renkli simalarından. Yenilikleri seven, farklı stiller denemekten çekinmeyen, değişimden korkmayan biri. Bu da kuaförün işini kolaylaştıran özellikler tabii. Seren Hanım’la da çalışmaktan büyük keyif alıyorum. En son saçlarını bebek kumralına boyamıştık, gerçekten çok yakışmıştı. Çalıştığım kişiler arasında Ajda Hanım gibi, Seren Hanım gibi ünlü olan birçok isim daha var. Hepsi de saçlarına büyük özen gösteriyor. Ben de bana duydukları bu güveni boşa çıkarmamaya çalışıyor, en iyi sonucu yakalamak için dersime önceden çalışarak yanlarına gidiyorum. Benimle çalışmaya devam etmeleri memnun kaldıklarını gösteriyor, bu da benim açımdan mutluluk verici" diye konuştu.

Minaz: 'Ajda Pekkan ışık saçıyor, Seren Serengil değişimden korkmuyor'

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Diyarbakır 6-8 Ekim olayları davasında ceza alan Ahmet Türk ve tahliye olan Gültan Kışanak Diyarbakır’da konuştu Diyarbakır’da, Kobani Davası’na ilişkin bir araya gelen DEM Partililer basın açıklamasında bulundu. Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Diyarbakır İl Başkanlığı üyeleri, bir AVM önünde açıklama yapmak için toplandı. Güvenlik önlemi alan polis ekipleri, partililere Diyarbakır Valiliği’nin dün aldığı eylem ve etkinlik yasağı kararını hatırlatarak, müzakere sonucu açıklama yapıldı. Açıklamayı yapan DEM Parti Diyarbakır İl Başkanı Abbas Şahin, Kaboni Davası’na ilişkin, "Türkiye demokrasisi için, demokratik bir cumhuriyet için mücadele edeceğiz. Bu kararı verenler çok iyi bilsin ki, halklarımız için o günler uzak değil. O günlerin mücadelesini daha kararlı bir şekilde yürüteceğimizin sözünü veriyoruz” dedi. Partililer, ardından il binasına geçerken, Ankara 22. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dün görülen Kobani Davası’nda tutuklu kaldığı süre göz önüne alınarak tahliyesi kararlaştırılan Gültan Kışanak ile Kobani Davası’nda 10 yıl hapis cezası alan Mardin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Türk, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkan Ayşe Serra Bucak Küçük ile birlikte DEM Parti Diyarbakır İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Kışanak, yaptığı açıklamada "Kobani aslında bir insanlık davasıydı, bir vicdan davasıydı. O zaman herkes, Kobani’de insanlığa, vicdana, onura sahip çıktı. Sonrasında bir kumpas davasıyla siyasi operasyonlar yapıldı. Dünkü karar bizim için anlamlı bir karar değildi. Ne hukuki olarak, ne insani olarak, ne vicdani olarak ne de bu ülkenin hakikati gibi zerre kadar geçerli karar değil. Biz biliyoruz ki, oradaki arkadaşlarımızın her biri halklarımızın barışı için, özgürlüğü, demokrasi için yaşadılar. Bunun için nefes aldılar. Bugün de cezaevlerinde aynı direnişi sürdürüyorlar. Hep beraber mücadele edeceğiz” diye konuştu. Mardin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Türk ise, "Kobani kumpas davası, Kürt halkını sindirmeye, susturmaya, Kürt halkının kazanımlarını ortadan kaldırmaya yönelik bir siyasi dava olarak karşımızda duruyor. Biliyoruz ki geçmişten bugüne kadar Kürt halkının kazanımlarını yok etmek için adeta ırkçı, milliyetçi, bir anlayışla karşı karşıyayız. Şunu bilmenizi istiyoruz, ne yaparlarsa yapsınlar, bu halk asla başını eğmeyecek. Özgürlüğü için, demokratik geleceği için, Kürt halkının özgür geleceği için mücadeleyi sürdürecek. Yüreğimiz buruk. Çünkü yoldaşlarımız halen içeride. Ama biz özgür ve demokratik gelecek için bugün dünden daha fazla örgütlü ve inançlı bir şekilde mücadele edeceğiz.”