MAGAZİN - 20 Mart 2017 Pazartesi 08:20

O Ses Türkiye Dodan kimdir?| Hadise'nin şampiyonu Dodan Özer nereli, kaç yaşında?

A
A
A
O Ses Türkiye Dodan kimdir?| Hadise'nin şampiyonu Dodan Özer nereli, kaç yaşında?

Acun Ilıcalı'nın kanalı TV 8'de klasikleşen O Ses Türkiye yarışmasının 2017 yılı şampiyonu Dodan Özer oldu. Hadise'nin takımından olan Dodan hem şampiyon oldu hem de Hadise'yi ilk defa kazanan jüri üyesi yaptı. Peki Dodan kimdir, nerelidir, ne iş yapar? İşte Dodan Özer ile ilgili aradığınız sorulara cevap

Aylarca süren maratonun sonunda Acun Ilıcalı'nın sunduğu O Ses Türkiye yarışmasında final gecesi yapıldı. Finalde şampiyon Hadise'nin takımın'dan Dodan Özer oldu.

Yarışmaya ilk günden son güne kadar farklı bir hava katan ve kendi tarzı ile yorumunu ön plana çıkarıp diğer yarışmacılardan her zaman bir adım önde duran Dodan final performansıyla da çok beğenildi ve O Ses Türkiye 2017 şampiyonu oldu.

O Ses Türkiye şampiyonu Dodan Özer nereli, kaç yaşında kimdir?

O Ses Türkiye yarışmasının dikkat çeken ismi Dodan Özer dün akşamki finalin ardından izleyenlerin kendisi hakkında bilgileri merak etmesini sağladı. 

O Ses Türkiye'ye arkadaşları tarafından kaydettirilen yarışmacı, final turuna kadar gelme ve nihayetinde şampiyon olma başarısını elde etti (Rıdvan Turşak / İHA)

Dodan Özer, 38 yaşındadır. Memleketi ise Muş’un Varto ilçesidir. İstanbul’da yaşamını sürdüren Dodan bir ara ailesinin İzmir'e yerleşmesi sonrasında da müzikten kopmadı ve müzik tutkusuna devam etti. 

Müzik hayatıyla ilgili önemli detayı ilk programda açıkladı

Dodan, yarışmadaki ilk programında 21 yıldır müzikle uğraştığını ifade etmiş ve 2 albüm sahibi olduğunu belirtmişti. Ayrıca 1 adet de proje albümü olan Dodan, konser programları ile müzik alanında tecrübeli bir isim olarak ortaya çıkıyor.

O Ses Türkiye Dodan kimdir?| Hadise'nin şampiyonu Dodan Özer nereli, kaç yaşında?

Dodan, Hadise'yi seçti ve birlikte şampiyon oldular

Dodan Özer 1997 yılında Murat Öztürk ile Dodan Project adlı grubu kurdu. İlk gün Ali Ekber Çiçek’e ait “Haydar Haydar” isimli parçayı seslendirdi. Bütün jüri üyelerini kendisine hayran bırakan yarışmacı seçimini Hadise’den yana oldu.

O Ses Türkiye yarışmasının en büyük favorisiydi

Dodan Özer, O Ses Türkiye 2017 sezonunu en çok dikkat çeken isimlerinden biri oldu. Her performansında dinleyenleri kendine hayran bırakan ve yarı finale kadar gelmeyi başaran Dodan Özer, yarışmanın en büyük favorilerinden olarak gösteriliyor.

O Ses Türkiye finalde yarışan isimler

O Ses Türkiye'de 6 yarışmacı finale çıkmaya hak kazanmıştı. İşte o isimler...

1. Cihangir Moralı (Hadise’nin takımı)
2. Resul Aydemir (Gökhan ve Hakan’ın takımı)
3. Dodan Özer (Hadise’nin takımı)
4. Keremhan Özdemir (Gökhan ve Hakan’ın takımı)
5. Taylan Bayri (Hadise’nin takımı)
6. Burhan Çatılı (Sibel Can’ın takımı)

 

RIDVAN TURŞAK

Bunlar Da İlginizi Çekebilir