ASAYİŞ - 07 Aralık 2009 Pazartesi 15:18

Otomobil eve çarptı: 1 ölü 2 yaralı

A
A
A
Otomobil eve çarptı: 1 ölü 2 yaralı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, içerisinde gençlerin bulunduğu otomobil aşırı hız nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu evin duvarına çarptı.

SERDAR ŞAHİN/TEKİRDAĞ

Hurdaya dönen otomobilde bulunan gençlerden biri hayatını kaybederken 2'si yaralandı.
Kaza gece 02.30 sıralarında Reşadiye Mahallesi Mustafa Kemal Caddesi üzerinde meydana geldi. Mustafa K.(21) arkadaşları Oktay Ergin(21) ve Sercan N.`yi(22) de alarak 59 UU 155 plakalı otomobiliyle gezintiye çıktı. Çorlu sokaklarında bir süre dolaşan 3 arkadaş iddiaya göre araç içerisinde alkol almaya başladı.

Aldığı alkolün de etkisiyle aşırı hız yapan ve direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü Mustafa K.'nın otomobili Reşadiye Mahallesi Mustafa Kemal Caddesi Askent Blokları`nda Süleyman Yılmaz'a ait evin duvarına çarparak durabildi. Hurdaya dönen otomobilden sürücü Mustafa K. ile arka koltukta oturan Sercan N., yaralı olarak çıkartılırken, ön koltukta oturan Oktay Ergin feci şekilde can verdi.

Kaza yerine gelen ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar Mustafa K. ve Sercan N.`nin 100 promil alkollü olduklarının tespit edildiği bildirildi.

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Oktay Ergin'in cesedi Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazada oğullarının hayatını kaybettiğini öğrenen Ergin ailesi sinir krizleri geçirdi. Ergin ailesinin sürücü Mustafa K.'dan şikayetçi oldukları ve oğullarının ölümünden sorumlu tuttukları kaydedildi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Manisa Yunusemre Belediyesi vatandaşının yardımına koşuyor Yunusemre Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü belediyeye eşya bağışlayan vatandaşların eşyalarını ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıyor. Yunusemre Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşların her zaman yanında. Yunusemre Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, bünyesinde bulunan ikinci el ev eşyası hizmetiyle yardımseverler ile ihtiyaç sahiplerini buluşturuyor. Eşya bağışında bulunmak isteyen vatandaşların kullanılabilir durumda olan ev eşyaları müdürlük ekipleri tarafından adreslerinden alınarak ihtiyaç sahiplerinin evlerine ulaştırılıyor. Yapılan hizmetin vatandaş odaklı olduğunu belirten bağışçı Abudder Yıllık yapılan bağışların gerekli yerlere ulaştığını belirtti. Yıllık, “Evimizde bulunan eşyaları yenilemiştik. Kullanılabilecek durumda olan ev eşyalarımızı da belediyemiz ikinci el ev eşyası dağıtımı yapan ekiplerimize teslim ettik. Belediyemiz Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerimizin destekleriyle ihtiyaç sahibi vatandaşımıza bu eşyaların ulaştırılacak olması bizi memnun etti. Yapılan hizmetten dolayı belediyemize ve belediye başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi. Bağışçılar ile ihtiyaç sahibi vatandaşlar taleplerini 444 62 09 numaralı Yunusemre Belediyesi Çağrı Merkezi üzerinden belediyeye iletebiliyor. Aynı zamanda vatandaşlar Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne gelerek dilekçe ile de başvuruda bulunabiliyor.