ASAYİŞ - 23 Ağustos 2009 Pazar 18:18

Otomobil kamyonun altına girdi

A
A
A
Otomobil kamyonun altına girdi

Başkent Ankara'da meydana gelen trafik kazasında, aynı aileden 6 kişi hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Çamlıdereden Ankara istikametine gitmekte olan Sabri Özkan yönetimindeki 06 NF 797 plakalı araç, önünde seyreden 27 PR 487 plakalı kamyonun altına girdi. Çok hızlı olduğu iddia edilen araçta bulunan aynı aileden 6 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlerden 2'sinin çocuk olduğu ifade edildi.

Öte yandan, kazaya karışan kamyonun sürücüsü, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Hayatını kaybedenlerin kimliklerini tespit etme çalışmaları sürüyor.

Hayatını kaybedenlerin isimleri belli oldu

Kazada hayatını kaybedenler; Sabri Özkan (50), Ayfer Özkan (46), Fatih Özkan (21), Suzan Aydın (31), Deniz Aydınlı (9), Esra Aydınlı (8) olarak açıklandı. Kazaya karışan TIR şoförü Ali T.'nin gözaltına alındığı ifade edildi.

ENGİN KOCABIYIK - ANKARA

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Pursaklar Belediyesi istihdamda aracı oluyor Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ederek iş arayan vatandaşlar için esnafla sürekli iletişim halinde olan Pursaklar Belediyesi, iş arayan ve işveren buluşmaları düzenlemeye devam ediyor. 5 yıl önce hizmet vermeye başlayan İstihdam Şefliği aracılığıyla sürekli esnafla dirsek temasında bulunarak işçi arayan işverenlere kalifiye elaman imkânı sunan ve iş arayan vatandaşlara yeni iş imkânları sunan Pursaklar Belediyesi, işveren ve iş arayan görüşmelerine devam ediyor. ‘‘İlçedeki istihdamın arttırılması, istihdam çeşitliliği oluşturmak adına işletmelerle sürekli dirsek temasındayız’’ Vatandaşların evlerine ekmek götürmelerine aracılık etmek adına sürekli esnafla iletişim halinde olduklarını belirten Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ‘‘İlçedeki istihdamın arttırılması, istihdam çeşitliliği oluşturmak adına işletmelerle sürekli dirsek temasındayız. İş arayan hemşehrilerimiz dertlerine deva olurken, işletmelerimize de yardımcı olarak eleman açıklarını doğru adaylarla hızlı bir şekilde kapatmalarına sağlıyoruz. Hedefimiz bir tane bile işsiz vatandaşımızın kalmamasını sağlamak. Bu amaç doğrultusunda hareket ederek ilçe halkımıza yeni iş kapıları sunmak adına çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Pursaklar Belediyesi tarafından 50 personel alımı yapacak olan kargo firması için özgeçmiş bırakan 448 kişi aranırken, bunlardan sadece 87’si görüşmeyi kabul etti. Sosyal medya üzerinden yapılan duyurular ile birlikte iş görüşmesine toplam 27 kişi katıldı.
Bursa BUÜ Spor Festivali’nde öğrenciler hünerlerini sergiledi Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından organize edilen Spor Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Çok sayıda öğrenci topluluğunun stant açtığı festivalde sporcu gençler yaptıkları gösterilerle seyircilerden alkış aldı. Geleneksel hale getirilen BUÜ Spor Festivali, bu yıl da yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Programın açılış törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cafer Çiftçi, Spor Koordinatörü Öğr. Gör. Tuncer Topsaç, SKS Daire Başkanı Mehmet Aydemir, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı. Üniversite hayatları dolu dolu geçiyor Programın açılış töreninde konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cafer Çiftçi, öğrenci popülasyonu anlamında son derece büyük bir üniversite olduklarını ve yaklaşık 130 topluluğa ev sahipliği yaptıklarını vurguladı. Prof. Dr. Cafer Çiftçi; “Spordan sanata, tarihten bilime kadar farklı kategorilerde çok sayıda aktif topluluğumuz var. Bunlar son derece kıymetli organizasyonlara imza atıyor. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığımız ile Spor Koordinatörlüğümüz öncülüğünde düzenlenen bu festivalde de yine yoğun bir katılımın olduğunu gözlemledik. Topluluklarımız her zamanki gibi çok güzel gösteriler gerçekleştiriyor. Üniversite hayatını dolu dolu yaşayan bir gençlik var. Eğitim-öğretimin yanı sıra kültürel ve sosyal organizasyonlarda da yer almaları bizleri mutlu ediyor. Üniversite yönetimi olarak bizler de bu ve benzeri etkinliklere destek vermeye gayret gösteriyoruz. Programa emeği geçen ve katılan herkese teşekkür ediyoruz. Keyifli bir etkinlik olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cafer Çiftçi ve beraberindeki heyet, açılış töreninin ardından topluluk stantlarını ziyaret etti. Öğrencilerle tek tek sohbet eden ve faaliyetlerine dair bilgi alan Çiftçi, Okçuluk standında gençlerle birlikte ok atma talimi yaptı.