ASAYİŞ - 26 Aralık 2021 Pazar 13:13

Pitbull cinsi köpeklerin minik Asiye’ye saldırı anı kamerada

A
A
A
Pitbull cinsi köpeklerin minik Asiye’ye saldırı anı kamerada

Gaziantep’te iki pitbull cinsi köpeğin 4 yaşındaki Asiye Ateş’e saldırdığı anların yeni görüntüleri ortaya çıktı. Küçük çocuğun saldırı öncesi hayvanlarla oynadığı, ardından köpeklerin bir anda kendisine saldırdığı görüldü.

Gaziantep’te iki pitbull cinsi köpeğin 4 yaşındaki Asiye Ateş’e saldırdığı anlara ait yeni görüntülere İhlas Haber Ajansı (İHA) ulaştı. Tüm Türkiye’de infiale neden olay saniye saniye sitenin güvenlik kamerasına yansıdı.

Dehşet anları kamerada

Görüntülerde, Asiye ile bir yetişkin şahıs ve tasmasız köpeklerin önce sitede birlikte yürüdüğü görüldü. Basketbol sahasına girilmesinin ardından çılgına dönen köpekler, bir anda Asiye’ye saldırdı. Minik kız kanlar içinde kalırken, dehşet anlarını kamera anbean kaydetti.

Öte yandan, Asiye Ateş’e ait fotoğraflarda, küçük kızın hayvanları çok sevdiği, söz konusu köpeklerle daha önce sarmaş dolaş olduğu görüldü.

Muhammet Abdulkadir Esen - Ahmet Demir
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara MHP’den CHP’ye bayram ziyareti Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) heyeti, Kurban Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi’ni (CHP) ziyaret etti. Kurban Bayramı’nın ikinci gününde siyasi partiler arasındaki bayramlaşma mesaisi devam ediyor. Bu çerçevede MHP heyeti, bayram dolayısıyla CHP Genel Merkezine ziyarette bulundu. MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz başkanlığındaki heyeti, CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yücel başkanlığındaki heyet karşıladı. Burada koşan Yücel, her partinin Türkiye sorunlarının çözümü hakkında farklı önerileri olabileceğini dile getirerek, "Her konuda anlaşamayabiliriz, uzlaşamayabiliriz. Anlaşamadığımız yerde kavga etmeden, çatışmadan o diyaloğu sürdürmek bizim için çok kıymetli. Bizim kırmızı çizgimiz; vatanımız, milletimiz, bayrağımız, Türkiye Cumhuriyeti’nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüdür. Onun dışında her konuda konuşabilir, tartışabilir ve uzlaşabiliriz diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ise, partiler arası farklı görüşler olmasına rağmen diyaloğun sürdürülmesi gerektiğini belirterek, "Söylediğiniz kırmızı çizgilerin tamamı bizim için de son derece kutsal, değerli kırmızı çizgilerimiz. Biz bu ülkenin birlik bütünlüğü, milli üniter devletinin korunması, anayasanın ilk 4 maddesinde tarif edilen cumhuriyetin şekli, başkenti ve milli marşı konularında elbette tavizsiziz. Bu konularda sizin de aynı şeyi düşünüyor olmanız bizim açımızdan son derece kıymetli. Biz bayrak inmesin, ezan dinmesin diye mücadele eden bir siyasi partiyiz. Gündelik siyaset içerisinde ayrı düşünebiliriz. Bunların hepsi aşılabilir. Asıl olan buradaki samimiyet. Samimi bir şekilde farklı anlamlar yüklemeden sürdürülebilir diyaloglar son derece kıymetli" değerlendirmesinde bulundu.