GÜNDEM - 26 Nisan 2022 Salı 07:56

Ramazan Bayramı nedeniyle otoyol, köprü ve toplu taşıma hizmetlerinin ücretsiz olmasına ilişkin karar Resmi Gazete’de

A
A
A
Ramazan Bayramı nedeniyle otoyol, köprü ve toplu taşıma hizmetlerinin ücretsiz olmasına ilişkin karar Resmi Gazete’de

Ramazan Bayramı nedeniyle otoyolların, köprülerin ve toplu taşıma araçlarının ücretsiz olmasına ilişkin karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Ayrıca, ücretsiz geçişler yap-işlet-devret projelerini kapsamayacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre, 30 Nisan saat 00.00’de 5 Mayıs saat 07.00'ye kadar Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğu altında bulunan otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçişler ücretsiz olacak. Ücretsiz geçişler 'yap-işlet-devret' modeliyle yapılan projelerini kapsamayacak.

Kararda ayrıca, Başkentray, Marmaray ve İZBAN seferleri ile toplu taşıma hizmetlerinin 2-4 Mayıs arasında ücretsiz olacağı belirtildi.

Ramazan Bayramı'nda otoyol ve köprüler ücretsiz

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Ramazan Bayramı'nda otoyol ve köprülerin ücretsiz olacağını duyurdu.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Ramazan Bayramı’nda Cumartesi-Perşembe günleri arasında Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğunda bulunan köprü ve otoyolların, Pazartesi-Çarşamba günleri arasında da Marmaray, Başkentray ve İzban’ın ücretsiz olduğunu duyurdu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, 30 Nisan Cumartesi saat 00.00’dan 5 Mayıs Perşembe günü saat 07.00’ye kadar Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğundaki otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nün ücretsiz olacağına dikkat çekildi.
Açıklamada, ayrıca 2 Mayıs Pazartesi günü saat 00.00’dan 4 Mayıs Çarşamba günü saat 00.00’a kadar İstanbul’da Marmaray, Ankara’da Başkentray, İzmir’de İzban seferlerinin de ücretsiz olacağı kaydedildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir