MAGAZİN - 29 Ekim 2018 Pazartesi 00:47

Şahin Tepesi ne zaman başlayacak? Şahin Tepesi oyuncuları kimdir? | Şahin Tepesi ilk bölüm ne zaman?

A
A
A
Şahin Tepesi ne zaman başlayacak? Şahin Tepesi oyuncuları kimdir? | Şahin Tepesi ilk bölüm ne zaman?

Şahin Tepesi ne zaman başlayacak? Şahin Tepesi oyuncuları kimdir? Yeni sezonda yepyeni bir dizi Şahin Tepesi yakında başlıyor. Şahin Tepesi şimdiden senaryosu ve oyuncularıyla büyük ilgi çekti. Dizi güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekerken oyuncuları kimdir sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. İşte yakında ekranlara merhaba diyecek olan Şahin Tepesi dizisi oyuncuları kimdir sorusunun yanıtı, oyuncu kadrosu, konusu, karakterleri, ilk bölüm fragmanı (1. bölüm fragmanı) ve ayrıntılar...

Şahin Tepesi ne zaman başlayacak? Şahin Tepesi oyuncularıkimdir? | Şahin Tepesi ilk bölüm ne zaman?

ŞAHİN TEPESİ OYUNCULARI İÇİN TIKLAYINIZ

Şahin Tepesi dizisi yayıncı kuruluşu tarafından yakında ibaresiyle duyuruldu. Yeni sezonda ATV ekranlarında başlayacak olan dizi Şahin Tepesi dizisi oyuncuları ve konusu oldukça merak ediliyor. Usta oyuncu kadrosuyla yakın bir zaman içerisinde ekran serüvenine başlayacak olan Şahin Tepesi ne zaman yayınlanacak, oyuncuları kimdir, konusu nedir, oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Tüm bu soruların yanıtları haberimizde...

şahin tepesi dizisi, şahin tepesi oyuncuları, şahin tepesi atv,

 

ŞAHİN TEPESİ OYUNCULARI

Son dönemlerin yıldızı parlayan isimlerinin yer aldığı Şahin Tepesi dizisinin yönetmen koltuğunda Hilal Saral yer alırken, senaryosunu ise Melek Gençoğlu kaleme alacak. Oyuncu kadrosunda Boran Kuzum, Mustafa Mert Koç, Aybüke Pusat gibi yetenekli genç oyuncuların yer aldığı Şahin Tepesi ne zaman yayınlanacak sorusunun yanıtı oldukça merak ediliyor. Henüz yayın hayatına başlamadan geniş bir izleyici kitlesinin dikkatini çekmeyi başaran dizi gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla büyük bir yankı uyandırdı. İki kadının güç savaşının ve bu savaşın ortasında kalan iki gencin aşkının konu olarak işlendiği ve dizi severler tarafından şimdiden beğenilmeye başlanan Şahin Tepesi yakında başlıyor.

ŞAHİN TEPESİ DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK? ŞAHİN TEPESİ İLK BÖLÜM NE ZAMAN?

Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Murat Aygen, Esra Dermancıoğlu gibi usta oyuncuların yanısıra Aybüke Pusat, Mustafa Mert Koç, Boran Kuzum ve Leyla Tanlar gibi yetenekli genç isimlerin bulunduğu Şahin Tepesi ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı henüz netlik kazanmadı ancak yakın zaman içinde ATV ekranlarındaki başlayacak bilgisini verebiliriz.

ŞAHİN TEPESİ DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Son dönemin gözde genç oyuncularından Aybüke Pusat ve Boran Kuzum'un yer alacağı Şahin Tepesi'nin konusu; iki kadının güç savaşlarıyla bu savaşın ortasında kalan iki gencin aşkları için verdikleri mücadele oluşturuyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Muğla Dünyaca ünlü fizikçiler Fethiye’de buluştu Muğla’nın Fethiye ilçesinde 9. Uluslararası Süperiletkenlik ve Manyetizma (ICSM2024) ve 2. Uluslararası Kuantum Malzemeleri ve Teknolojileri Konferansları (ICQMT2024) başladı. 9. Uluslararası Süperiletkenlik Manyetizma Konferansı (ICSM2024) ve 2. Uluslararası Kuantum Malzemeleri ve Teknolojileri Konferansı (ICQMT2024) Fethiye’de başladı. Ölüdeniz Mahallesi’nde düzenlenen konferanslara dünyadaki ünlü fizikçiler katıldı. Konferansa Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli ve 55 ülkeden yaklaşık 800 kişi katıldı. Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Gencer Başkanlığı’nda gerçekleşen konferans açılışında küresel ısınmaya dikkat çekildi. Prof. Dr. Ali Gencer konuşmasında, “Konferansımızın asıl amacı, küresel iklim değişikliği ve bunun dünyamıza getireceği değişiklikleri önlemek üzere uluslararası bir çabanın ürünü olarak ortaya çıkan yeni teknolojilerin tartışılmasıdır. Dünyanın ortalama sıcaklığı artışı eğer kontrol altına alınamazsa hem ülkemiz hem de dünya açısından gerçekten yaşanamaz bir yer olacak. Ülkemizin uluslararası başlattığı çabalara bir destek olsun diye akademik bir bakış açısıyla gelişmeleri tartışacağız. Ülkemizin bu coğrafyada daha yaşanabilir bir ülke olması için yeni teknolojilerin geliştirilmesi kaçınılmaz. Bunun için Türkiye’nin pozisyon almasına ve yükseltmesi konularını teknik açıdan bu konferansta değerlendirmiş olacağız. Katılım oldukça yüksek” ifadelerini kullandı.