SPOR - 21 Haziran 2021 Pazartesi 21:48

Sakaryaspor’un yeni başkanı Cumhur Genç oldu

A
A
A
Sakaryaspor’un yeni başkanı Cumhur Genç oldu

Sakaryaspor, 3 kez pandemi ve 1 kez de çoğunluğun sağlanamayarak ertelendiği olağanüstü genel kurul bugün tekrardan toplandı. Gerçekleşen kurulda başkan adayı Uğur Akkuş’u 4 oy farkla geçen Cumhur Genç, yeşil-siyahlı takımın yeni başkanı seçildi.

Sakaryaspor'da 2020 yılının Kasım ayında başlayan 3 kez pandemi sebebiyle bir kez de çoğunluğun sağlanamaması sebebiyle yapılamayan Sakaryaspor olağanüstü genel kurulu bugün, 43’üncü başkanını seçti.

Konuşmalar ve kongre devam ederken yaşanan gerginliğin ardından oy verme işlemine geçildi. Kongre, oyların sayılmasıyla birlikte sona erdi. Toplamda 706 oyun sayıldığı kongrede 355 oy alan Cumhur Genç, 4 oy farkla Uğur Akkuş’un önüne geçerek yeşil-siyahlı takımın yeni başkanı seçildi.

Uzun bir aradan sonra tekrardan başkanlık koltuğuna oturan Genç, ilk hedefinin Sakaryaspor’un 4 senedir Play-Off’lar da yaşamış olduğu yıkıntıyı kaldırmak olduğunu vurguladı.

Sakaryaspor’un yeni başkanı Cumhur Genç oldu

Cumhur Genç, “Öncelikli hedefimiz; Sakaryaspor’un 4 senedir Play-Off’lar da yaşamış olduğu yıkıntıyı bu şehirden kaldırmak. Bunun içinde çok güçlü bir kadro yapıyoruz. Yaklaşık 6 aydır çalışan bir ekibimiz var. Anlaşmış olduğumuz 11’e yakın futbolcu var, bu hafta içi futbolcularımızla imza töreni yapacağız. Bir an önce işimize odaklanıp iyi bir takım kurup tekrar Süper Lig’e çıkmak istiyoruz, bütün çalışmalarımız bunun için” dedi.

Burak Can Tokyürek - Orkun Kaya
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Mersin Okul müdürünü vuran öğrenci ile babası tutuklandı Mersin’in Anamur ilçesinde okul müdürünü vuran 12 yaşındaki öğrenci ile azmettirme suçundan gözaltına alınan babası çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. Olay, dün sabah saat: 08.30 sıralarında ilçeye bağlı Çarıklar Mahallesi’ndeki Çarıklar Rüştü Kazım Yücelen Ortaokulu’nun bahçesinde meydana geldi. İddiaya göre, M.K. (12), okulun önünde oturan okul müdürü Ender Kara’ya (39) doğru hızla gelerek tüfekle ateş etti. Haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Kara, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri ise çocuğu okulda gözaltına aldı. Olayda kullanılan ruhsatsız tüfeğe el konulurken baba Y.K. de (55) Anamur Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla gözaltına alındı. Baba ve oğlunun savcılıkta ifadesi alınmasının ardından tasarlayarak, kişinin yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle öldürmeye teşebbüs ve azmettirme suçlarından nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Şüpheli baba azmettirme, oğlu ise öldürmeye teşebbüs suçlarından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Valilik olayla ilgili açıklama yapmıştı Mersin Valiliği olayla ilgili yaptığı açıklamada; "İlimiz Anamur İlçesi Çarıklar Mahallesinde bulunan Çarıklar Rüştü Kazım Yücelen Ortaokulunda, 22.12.2025 günü saat: 08.30 sıralarında M.K. isimli öğrenci, okul bahçesinde, Okul Müdürü E.K.’yı tüfek ile karın bölgesinden yaralamıştır. Yaralanan Okul Müdürü E.K. derhal hastaneye kaldırılmış olup, tedavisi devam etmektedir. Olayı gerçekleştiren öğrenci gözaltına alınmış, konuya ilişkin adli ve idari tahkikat başlatılmıştır" denilmişti. Öteyandan Mersin’deki bir hastaneye sevk edilen okul müdürünün tedavisinin yoğun bakım servisinde sürdüğü bildirildi.