GÜNDEM - 06 Nisan 2015 Pazartesi 14:43

Saldırıya uğrayan otobüs şoförü ilk kez görüntülendi

A
A
A
Saldırıya uğrayan otobüs şoförü ilk kez görüntülendi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Fenerbahçe otobüsüne önceki gece Sürmene ilçesinde düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan otobüs şoförü Ufuk Kıran'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde yatmakta olan Kıran'ı ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Orhan Fezvi Gümrüçüoğlu, kendisine "Geçmiş olsun" dileğinde bulunarak "Eski bir Sağlık Bakanı Müsteşarı ve doktor olarak sağlık durumunuz ile ilgili ne gerekiyorsa yapılacağını söyleyebilirim. Arkadaşlarımız gereken hassasiyeti gösteriyor. Allah sizi ailenize bağışladı. Bundan sonraki süreçte ne yapılması gerekiyorsa şahsım adına da buna hazırım" dedi.
Ufuk Kıran ise Başkan Gümrükçüoğlu'na ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ufuk Kıran'ın durumunun her geçen gün daha iyiye gittiğini, bugün itibariyle kendisine hafif gıdalar verilmeye başlandığını öğrendiğini söyledi. 

OZAN KÖSE
TRABZON

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bilecik Bilecik’te 90+1. dakikasında hakem kural hatası yaptığı gerekçesiyle tartışma çıktı Bilecik’te oynana Bölgesel Amatör Lig’de 1969 Bilecik Spor Kulübü ile Tavşanlı Tepecikspor arasındaki karşılaşmanın 90+1. dakikasında hakemlerin kural hatası yaptığı gerekçesiyle tartışma çıktı. Değişiklik sonrası çıkan oyuncuya kırmızı kart gösterince oyuna giren oyuncu saha dışına alındı. BAL 4. Grup 27. haftasında 1969 Bilecik Spor Kulübü, İstasyon Sentetik Sahası’nda Kütahya temsilcisi Tavşanlı Tepecikspor ile karşı karşıya geldi. Maçın 90+1. dakikasında maç 0-0’lık sonuçla devam ederken, 1969 Bilecik Spor Kulübü teknik heyetin oyundan Burhan Beyazit’ı oyundan almak istedi. Maçın 4. hakemi Burak Koç, bu değişlikte geç kalınca maçın orta hakemi Mustafa Bayındır arasında bir iletişim sorunu yaşandı. Ardından oyundan çıkan Burhan Beyazit’ın olduğunu öğrenince oyuncuya, çıkmadığı için sarı kart gösterdi. Oyuncu da tabela numarasının kalkmadığı söylemesi de fayda etmezken, oyundan çıktıktan sonra ’Küfür’ ettiği gerekçesiyle sarı kart iptal edilerek, direkt kırmızı kart gösterdi. Yaşanan olaylarda maçın orta hakemi Mustafa Bayındır, 1969 Bilecik Spor Kulübü teknik heyetinden bir kişiye kırmızı kart gösterdi. Olaylar 5 dakika sürerken, maç 0-0’lık sonuçla bitti. Maç sonu hakemlere 1969 Bilecik Spor Kulübü teknik heyeti ve oyuncuları uzun süre itiraz etti.