SPOR - 06 Mart 2021 Cumartesi 16:34

Şampiyona şampiyonlar ligi standardında stadyum

A
A
A
Şampiyona şampiyonlar ligi standardında stadyum

Geçmiş yıllarda birçok profesyonel takımı konuk eden Mustafakemalpaşa İlçe Stadyumu, saha içi zeminiyle Süper Lig takımlarını bile kıskandırıyor.

Korona virüs tedbirleri kapsamında Bölgesel Amatör Liglerin ertelenmesini fırsata çeviren Mustafakemalpaşa Belediyesi, ilçe stadında 17 Nisanda başlayacak yeni sezon hazırlıklarını tamamladı. Geçen sezon amatör kulüplere ev sahipliği yapan saha, yine zeminiyle konuk yönetici ve futbolcuları imrendirmişti. Yapılan çalışmaların ardından havadan görüntülenen saha zemini adeta görsel bir şölene dönüşürken Süper Lig’de oynayıp zeminden yakınan ve arayışa giren profesyonel kulüplere de örnek oluyor.

Öte yandan bu sezon BAL liginde mücadele edecek olan Mustafakemalpaşaspor Belediye Kulübünde de hazırlıklar aralıksız sürerken futbolcularda ilk düdük heyecanı yaşanıyor. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, "Her alanda olduğu gibi spora ve gençlere destek verdiklerinin altını çizerek ilçe futbol takımımıza da son derece önem veriyoruz. Hem sahamızla hem futbolcularımızla kaliteli işler yapıyoruz" dedi.
İlçe stadının şampiyonlar ligi standartlarında olduğunu söyleyen Başkan Kanar, inşallah takımımız yeni sezonda başarısını sürdürmeye devam edecek şeklinde konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Başkan Vekili Biba’dan 1 Mayıs’ta görev başındaki emekçilere ziyaret Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şahin Biba, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde görevlerinin başında olan emekçileri yalnız bırakmadı. Günün ilk ziyaretini Hüdavendigar Kent Parkı’na gerçekleştiren Başkan Vekili Şahin Biba, burada Tarım Peyzaj A.Ş Genel Müdürü Semih Polat ve park personeliyle bir araya geldi. Talep, öneri ve görüşleri dinleyen Başkan Vekili Biba, alın teriyle çalışan tüm işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı. Terminalde yoğun mesaiye ziyaret Ardından Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne geçen Başkan Vekili Şahin Biba, BURULAŞ Terminal Hareket Memurluğu’nda BURULAŞ Genel Müdürü Mehmet Kürşat Çapar ve otobüs personeliyle buluştu. Bayram günü görevi başında olan çalışanlarla sohbet ederek özverili hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Başan Vekili Biba, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş ile birlikte terminalde seyahat hazırlığındaki vatandaşlarla da sohbet ederek hayırlı yolculuklar diledi. Terminaldeki zabıta noktasını da ziyaret eden Başkan Vekili Biba, ekiplerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Son olarak Ulaşım Dairesi Başkanı Rüştü Şanlı ile birlikte Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne giden yan yolda görev yapan ekipleri ziyaret eden Başkan Vekili Şahin Biba, yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek tüm saha emekçilerine iyi bayramlar diledi. Başkan Vekili Biba’dan esnaf ve çalışanlara teşekkür Program kapsamında terminal esnafını, taksi durağını ve otobüs bakım merkezini de ziyaret eden Başkan Vekili Biba, iş yerlerini tek tek gezerek esnafa hayırlı işler temennisinde bulundu. 1 Mayıs’ta mesai yapan esnaf ve çalışanlarla sohbet eden Başkan Vekili Biba, şehirde hayatın kesintisiz devam etmesi için emek veren tüm çalışanlara teşekkür etti.