2015 GENEL SEÇİM - 06 Haziran 2015 Cumartesi 11:53

Sandıklar sınıflara taşındı paravan kuruldu

A
A
A
Sandıklar sınıflara taşındı paravan kuruldu

Yarın yapılacak genel seçimler için okullardaki hazırlıklar tamamlandı. Vatandaşların oy kullanacağı paravan ve sandıklar kuruldu.

Yarın, 25. dönem TBMM üyelerinin seçilmesi için yapılacak olan 2015 Türkiye genel seçimleri ile alakalı okullarda son rötuşlar yapılıyor. Seçmenlerin oy kullanacağı sandıklar ve paravanlar sınıflara yerleştirilmeye başlandı. Sabah saatlerinde sınıflarda seçim için son düzenlemeler yapıldı. Sıralar çekildi, sandıklar yerleştirildi. Sınıflara taşınan paravanların kurulumuna başlandı.

Son hazırlıkları yaptıklarını söyleyen okul sorumlusu İsmail Ağırman, “Son rötuşlar yapılıyor. Sandıklar kuruluyor. Yarın seçimde vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla oylarını kullanabilirler. Türkiye’ye hayırlı olsun” dedi.

Hazırlıkların tamamlanmasının ardından ilçe seçim kurulu başkanlarının bugün okulları tek tek gezerek denetimlerini yapacak.

OSMAN AKIN - AHMET FARUK ÇABUK

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Sergen Yalçın’dan 2 değişiklik Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, son oynadıkları RAMS Başakşehir müsabakasının 11’ine göre Göztepe karşısında 2 değişiklik yaptı. Trendyol Süper Lig’in 23. haftasında Beşiktaş, sahasında Göztepe ile karşı karşıya geliyor. Siyah-beyazlılarda Teknik Direktör Sergen Yalçın, son oynadıkları RAMS Başakşehir maçının 11’ine göre 2 değişiklikle sahaya çıktı. Yalçın; Tiago Djalo ve El Bilal Toure’nin yerine Emirhan Topçu ile Wilfred Ndidi’ye şans verdi Beşiktaş’ın 11’i Beşiktaş, Başakşehir mücadelesine; Ersin Destanoğlu, Amir Murillo, Emmanuel Agbadou, Emirhan Topçu, Rıdvan Yılmaz, Kristjan Allani, Wilfred Ndidi, Vaclav Cerny, Orkun Kökçü, Junior Olaitan ve Hyeon-Gyu Oh 11’i ile sahaya çıktı. Yedeklerde ise Devis Vasquez, Milot Rashica, Salih Uçan, Cengiz Ünder, Felix Uduokhai, Kartal Kayra Yılmaz, Gökhan Sazdağı, Jota Silva, Yasin Özcan ve Mustafa Hekimoğlu bekledi. Siyah-beyazlılarda kadro dışı olan Necip Uysal, sakatlıkları bulunan El Bilal Toure ve Tiago Djalo’nun yanı sıra Taylan Bulut ile Devrim Şahin, maç kadrosunda yer almadı. Olaitan eski takımına karşı sahada Beşiktaş’ın, kış transfer döneminde Göztepe’den kadrosuna dahil ettiği Junior Olaitan, bu maçta eski takımına karşı 11’de sahada yer aldı. İzmir ekibi, 23 yaşındaki oyuncuyu sezon başında Fransa’nın Grenoble takımında transfer etmiş 6 ay sonra Beşiktaş’a satmıştı. Göztepe’de 17 maçta 2 gol kaydeden Beninli orta saha, 3 müsabakada formasını terlettiği yeni takımı adına golle tanışamadı.