ASAYİŞ - 24 Ekim 2017 Salı 20:16

Şanlıurfa Siverek'te trafik kazası: 3 yaralı

A
A
A
Şanlıurfa Siverek'te trafik kazası: 3 yaralı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2'si çocuk, 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre, Diyarbakır istikametinden Siverek yönüne ilerleyen Velat Kılıç yönetimindeki 63 N 3544 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir sebeple karayolunun 35. kilometresinde sürücünün kontrolünden çıktı. Savrularak takla atan otomobil, şarampole devrildi. Otomobilde bulunan sürücü Velat Kılıç yara almazken, eşi Sultan Kılıç ve çocukları Siraç ile Miraç Kılıç yaralandı.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede müdahaleleri yapılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Sürücü Velat Kılıç kazanın şokunu atlatamazken, kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı. 

Cuma Sarı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar hakkında karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile yayımlanan karar ile birlikte, Lüksemburg Büyük Dükalığı nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine, Avrupa Birliği nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilcisi Faruk Kaymakçı atandı. Avrupa Birliği nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilciliğine, İkili İlişkiler Genel Müdürü Yaprak Balkan, Karadağ nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine ise Yurtdışı Tanıtım ve Kültürel İşler Genel Müdürü Ayda Ünlü atandı. Ayrıca karar ile birlikte, Strateji ve Bütçe Başkanlığında açık bulunan Plan ve Programlar Genel Müdür Yardımcılığına Serdar Altay, Sektörler ve Kamu Yatırımları Genel Müdür Yardımcılığına Mehmet Cem Fendoğlu, Devlet Yardımları Genel Müdür Yardımcılığına Volkan Öz, Ekonomik Modelleme ve Konjonktür Değerlendirme Genel Müdür Yardımcılığına Önder Demirezen ve Birinci Hukuk Müşavirliğine Zuhal Edis atandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığında ise açık bulunan Milli Emlak Genel Müdür Yardımcılığına Değer Ecer ve Yüksek Fen Kurulu Üyeliğine Hasan Bebek atandı. Bakanlıkta açık bulunan Başmüfettişliğe ise Müfettiş Yakup Yıldırım getirildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğünde 4. Bölge Müdürü Ayşe Gemici ve 15. Bölge Müdürü Abdulkerim Kaya görevden alındı ve yerlerine 4. Bölge Müdürü olarak Murat Ayvazoğlu ve 15. Bölge Müdürü olarak Bayram Doğan atandı. Karar ile birlikte Sağlık Bakanlığına açık bulunan Hukuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına Hakan Bozkurt atandı.