MAGAZİN - 07 Temmuz 2017 Cuma 07:52

Seren Serengil itirafına Cengiz İmren’den cevap

A
A
A
Seren Serengil itirafına Cengiz İmren’den cevap

Seren Serengil’in bir programda “en çok Cengiz’i sevdim” ifadesine Cengiz İmren’den cevap geldi. İmren “Seren Serengil benim için çok değerlidir” açıklamasında bulundu.

Şubat ayında bir program da Seren Serengil, 2002 - 2005 yılların da evli kaldığı ünlü sanatçı Cengiz İmren hakkında “En çok Cengiz'i sevdim. O cezaevine girdikten sonra onu rahat görebilmek için evlendik. O, cezaevindeyken beni görsün diye TV programı bile yaptım” itirafında bulunmuştu. Bodrum da bulunan Ampersand club de sahne alan ünlü sanatçı Cengiz İmren sahne öncesi Gazetecilerin sorularını yanıtladı. Basın mensupları Seren Serengil’in itirafını sorunca İmren “Seren vefalı bir kadındır. Benim için çok koşturdu, elinden geleni yaptı. Kendisi de söylemişti o zamanlar mecburi bir evlilik bile olmuştu. Seren benim için her zaman değerlidir ve kendisini severim” dedi.

Aşk var dersem Seren çıldırır

Aşk var mı? Sorusuna ise esprili bir dille cevap veren İmren, şimdi aşk var dersek Seren çıldırır diyerek şaka yaptı. İmren “ilişkimiz olacaktır muhakkak, yalnızlık Allaha mahsustur” ifadelerini kullandı.
Gazetecileri sorularının ardından sahneye çıkan İmren eski ve yeni şarkılarını seslendirdi. Canlı performans sergileyen İmren yaklaşık 2 saat sahnede kaldı. 

Eren Ayhan

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ağrı Kar ve tipi nedeniyle Tendürek’te yolda kalanlara Kızılay yardım ulaştırdı Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesi ile Van’ın Çaldıran ilçesini birbirine bağlayan yüksek rakımlı Tendürek Geçidi’nde etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi, ulaşımı durma noktasına getirdi. Geçidin 2 bin 400 rakımlı Somkaya köyü mevkisinde çok sayıda ağır tonajlı araç yolda mahsur kalırken, Türk Kızılay Doğubayazıt Şubesi ekipleri bölgeye giderek sürücülere kumanya dağıttı. Bölgede gün boyunca aralıklarla etkisini gösteren kar yağışı, gece saatlerinde şiddetini artırarak tipiye dönüştü. Görüş mesafesinin yer yer birkaç metreye kadar düştüğü Tendürek Geçidi’nde ilerleyemeyen tırlar ve kamyonlar yol kenarında beklemek zorunda kaldı. Zorlu hava şartları nedeniyle sürücüler saatlerce araçlarında mahsur kaldı. Doğubayazıt Kaymakamlığı koordinesinde harekete geçen Türk Kızılay Doğubayazıt Şubesi ekipleri, olumsuz hava şartlarına rağmen bölgeye ulaşarak mahsur kalan sürücülere sıcak kumanya ikramında bulundu. Soğuk hava ve uzun bekleyiş nedeniyle zor anlar yaşayan sürücüler, yapılan yardımlarla bir nebze olsun rahatladı. Kızılay ekipleri, bölgede mahsur kalan bir vatandaşı da güvenli alana tahliye ederek kurtardı. Yardımlar sırasında sürücülerin temel ihtiyaçları karşılanırken, sağlık durumu yakından takip edildi. Jandarma ekipleri bölgede çalışmalarını sürdürürken, karla mücadele ekipleri de yolu yeniden ulaşıma açmak için yoğun mesai harcıyor. Edinilen bilgilere göre, hava şartlarının zaman zaman daha da ağırlaşabileceği Tendürek Geçidi’nde sürücülerin dikkatli olmaları ve zorunlu olmadıkça yola çıkmamaları istendi.