ASAYİŞ - 19 Ocak 2016 Salı 13:16

Silahlı soygunculara direnen büfe sahibi yaşananları anlattı

A
A
A
Silahlı soygunculara direnen büfe sahibi yaşananları anlattı

Çanakkale'de silahlı iki kişi tarafından soyulmak istenen ve soygunculara karşı direnen büfe sahibi, hırsızlık anında zanlı ile arasında yaşananları anlattı.

Çanakkale’de bir büfeye girerek silah çekip 300 TL isteyen 2 kişi, büfeci kadın tarafından engellenmiş, direnişle karşılaşan 2 şüpheli kaçmaya çalışırken yakalanmıştı. Hırsızlık anı iş yerindeki güvenlik kameralarına da yansırken, büfe sahibi Nur Yılmaz (40) yaşananları anlattı.

Şüphelilerin müşteri olarak içeri girdiğini belirten Yılmaz, “Akşam saatlerinden içeride yalnızdım. İki kişi girdi. Müşteri diye düşündüm. Arka tarafa geçtiler. Daha sonra tekrar yanıma geldiklerinde çocuk silahını çekip bana sesimi çıkartmamamı ve 300 TL para vermemi söyledi. O an ki ben kendi deliliğimi anlayamıyorum. Hala daha şoktayım. Çocuğun üstüne saldırıyorum ve kaçıyorlar. Korkmadım. Artık şoka mı girdim bir şey oldu hiçbir fikrim yok. Öyle nasıl davrandığımın bende farkında değilim. Daha sonra karakola ifadeye gittiğimde ‘nasıl yaptım ben bunları’ gibi bir şoka girdim” diye konuştu.

Çanakkale'de dün akşam silahlı iki kişi bir büfeden soygun yapmak istemişti. 300 TL isteyen soyguncular, büfe sahibi kadının karşı koyması üzerine paniğe kapılarak kaçmış, kaçarken ellerindeki silahla çevreye ateş açmıştı. Kurşunlar bir eve isabet ederken 2 şüpheli kısa sürede yakalanmıştı. Soygun girişimi ise güvenlik kamerasınca da kaydedildi.

CÜNEYT AKAY

Bunlar Da İlginizi Çekebilir