SPOR - 21 Kasım 2015 Cumartesi 23:13

Taffarel: 'Hamza hocanın gidişine üzüldük'

A
A
A
Taffarel: 'Hamza hocanın gidişine üzüldük'

Galatasaray Teknik Sorumlusu Claudio Taffarel, Antalyaspor karşılaşmasının ardından yaptığı değerlendirmede, "Galatasaray gibi bir takım yediği golden sonra panik yapmamalı" dedi. Taffarel, Hamza Hamzaoğlu’nun gönderilme nedeni ile ilgili gelen bir soruya ise, "Sevdiğimiz bir hocaydı. Gidişine üzüldük ama yönetimin aldığı kararı sorgulamak bize düşmez" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında sahasında Antalyaspor ile karşılaşan Galatasaray, müsabakadan 3-3’lük eşitlikle ayrıldı. Karşılaşmada takımın başında yer alan kaleci antrenörü Claudio Taffarel, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Öne geçen ve ardından panik havasına giren bir Galatasaray vardı. Büyük takımsınız ve kendi seyirciniz önünde oynuyorsunuz. Panik havasına girmememiz lazımdı" diye konuştu.

"GALATASARAY GİBİ BİR TAKIM PANİK YAPMAMALI"
Bu durumun görevden alınan Hamza Hamzaoğlu’na bağlanmaması gerektiğini ifade eden tecrübeli çalıştırıcı, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Oyunun defansif yönünü iyi oynayamıyoruz. Bu durumu Hamza hocanın gidişine bağlamamız lazım. Anlamsız ve gereksiz gol yediğimiz birçok maç oldu. Bizim öne geçtikten sonra gol yediğimiz ya da rakibin öne geçtiği birçok maç vardı. Soyunma odasında konuştuk; defansif mentalitemizi nasıl iyi yaparız onu konuşmamız lazım. Defans takım olarak yapılan bir şey. Galatasaray gibi büyük bir takım bu şekilde panik yapmamalı. Önemli bir rakibe karşı oynadık. Rakibimizi küçümsememek lazım ama ne olursa olsun 3 gol yemememiz lazımdı."

"HAMZA HOCANIN GİDİŞİNİ SORGULAMAK BİZE DÜŞMEZ"
Hamza Hamzaoğlu’nun gönderilme nedeni ile ilgili bir soruya ise Taffarel, "Hamza hoca bu kulübün bir çalışanıydı ve biz de, futbolcular da çalışanıyız. Yönetimin aldığı kararı sorgulamak bize düşmez. Hepimizle vedalaştı. Çok sevdiğimiz bir hocaydı. Tabii ki üzüldük. Galatasaray için kim hizmet veriyorsa elinden geleni yapmaya çalışır. Bu tip kararlar alınabiliyor. Kriz zamanı gibi gözüken bu zamanda iyi bir sonuç almak istiyorduk ama ne yazık ki alamadık" dedi.

MESUT ALAN - DOĞAN GÜNDOĞDU

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Şırnak Şırnak Valisi Atay, selin vurduğu Cizre’de incelemelerde bulundu Selden zarar gören Şırnak’ın Cizre ilçesinde hasar tespit ve temizlik çalışmalarını yerinde inceleyen Şırnak Valisi Cevdet Atay, 1’i ağır hasarlı olmak üzere 70 ev, 7 iş yeri ve 6 aracın zarar gördüğünü söyledi. Şırnak Valisi Cevdet Atay, Cizre’de dün yaşanan sel felaketi sonrası yapılan hasar tespit ve temizlik çalışmalarını yerinde inceleyip, yaraların sarılması, zararların kısa sürede ödenmesi için gerekli talimatları verdi. Vali Cevdet Atay, Cizre Kaymakamı Nazlı Demir ile birlikte selden zarar gören mahallelerde incelemelerde bulunup vatandaşların sorun, talep ve dileklerini dinledi. Cizre’de dün öğleden sonra aniden bastıran sağanak yağış ilçeyi su altında bırakırken çok sayıda ev, iş yeri ve araç su altında kaldı. İlçe genelinde büyük çapta maddi hasar oluştu. Yaşanan sel felaketi sonrası Cizre’deki hasar tespit ve temizlik çalışmalarını yerinde inceleyen Şırnak Valisi Cevdet Atay, gazetecilere yaptığı açıklamada 70 ev, 7 iş yeri ve 6 aracın zarar gördüğünü söyledi. Vali Atay, "Sel nedeni ile mahsur kalan vatandaşlarımız kurtarıldı, evlerden su tahliyesi yapıldı ve kısmen de temizlik çalışmaları yapılıyor. Arkadaşlarımız sahada zarar tespit çalışmalarını yapıyorlar” dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da Cizre ile yakından ilgilendiğini vatandaşların yaralarının sarılması ve çalışmaların hızlandırılması hususunda gerekli çalışmaların yapılması hususunda gerekli talimatları kendisine verdiğini ifade eden Atay, "Sahadaki arkadaşlarımız ile her türlü gayreti gösteriyoruz. Devletin tüm kurumları ile Cizre’de seferber olmuş durumdayız. Kurumlarımız ve ekiplerimiz bu olayın atlatılması ve vatandaşlarımızın yaşamlarını tekrar rahat bir şekilde sürdürmesi konusunda elinden gelen tüm gayreti gösteriyor. Bugün itibari ile hasar tespit çalışmalarını bitireceğiz ve zararların giderilmesi, yaraların sarılması hususunda ödemelerimizi yapmaya başlayacağız” diye konuştu. "70 ev, 7 iş yeri ve 6 araç zarar gördü" Cizre’de yaşanan sel felaketinde 70 ev, 7 iş yeri ve 6 aracın zarar gördüğünü ifade eden Vali Atay, "1 ağır hasarlı olmak üzere 70 evi su bastı ve eşya zararları oldu. Bazı evlerde sıva boya bazılarında ise bahçe duvarları çöktü. Altyapısal anlamda bazı yerlerde sıkıntılar olduğu tespit edildi. Bununla ilgili planlarımızı yaptık ve hızlı bir şekilde ödemelerimizi alarak insanlarımızın bu yarasını saracağız” şeklinde konuştu.