GÜNDEM - 30 Temmuz 2022 Cumartesi 09:45

TAG Otoyolu 30 saat sonra çift yönlü olarak trafiğe açıldı

A
A
A
TAG Otoyolu 30 saat sonra çift yönlü olarak trafiğe açıldı

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Gaziantep OSB'ye ait atığın taşması sonucu trafiğe kapanan Gaziantep batı ve kuzey gişeleri arasındaki kısmı, 30 saat süren çalışmaların ardından trafiğe açıldı. Trafiğe açılan TAG Otoyolu Gaziantep batı ve kuzey gişeleri arasındaki çift yönlü araç akışı ve tamamlanan çalışmalar sonrası son durum ise dron ile havadan görüntülendi.

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nu 28 Temmuz Perşembe akşam saat 21.00 sıralarında kaplayan Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'ne ait atığı temizleme çalışmaları yaklaşık 30 saatlik çalışmanın ardından tamamlandı.

TAG Otoyolu 30 saat sonra çift yönlü olarak trafiğe açıldı

TAG Otoyolu 30 saat sonra açıldı

Karayolları, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerine ait 30 civarında iş makinesi ile yapılan çalışmalar neticesinde TAG Otoyolu, Gaziantep batı ve kuzey gişeleri arası gece saat 23.50 sıralarında çift yönlü olarak trafiğe açıldı.

TAG Otoyolu 30 saat sonra çift yönlü olarak trafiğe açıldı

Açılan TAG Otoyolu havadan görüntülendi

Trafiğe açılan TAG Otoyolu Gaziantep batı ve kuzey gişeleri arasındaki çift yönlü araç akışı ve tamamlanan çalışmalar sonrası son durum ise dron ile havadan görüntülendi. Görüntülerde, yapılan çalışmaların ardından trafik akışının güvenli bir şekilde sağlanması için alınan önlemler ve yoğun araç trafiği dikkat çekti.

TAG Otoyolu 30 saat sonra çift yönlü olarak trafiğe açıldı

Said Vakkas Yağcı

 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Mersin Okul müdürünü vuran öğrenci ile babası tutuklandı Mersin’in Anamur ilçesinde okul müdürünü vuran 12 yaşındaki öğrenci ile azmettirme suçundan gözaltına alınan babası çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. Olay, dün sabah saat: 08.30 sıralarında ilçeye bağlı Çarıklar Mahallesi’ndeki Çarıklar Rüştü Kazım Yücelen Ortaokulu’nun bahçesinde meydana geldi. İddiaya göre, M.K. (12), okulun önünde oturan okul müdürü Ender Kara’ya (39) doğru hızla gelerek tüfekle ateş etti. Haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Kara, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri ise çocuğu okulda gözaltına aldı. Olayda kullanılan ruhsatsız tüfeğe el konulurken baba Y.K. de (55) Anamur Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla gözaltına alındı. Baba ve oğlunun savcılıkta ifadesi alınmasının ardından tasarlayarak, kişinin yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle öldürmeye teşebbüs ve azmettirme suçlarından nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Şüpheli baba azmettirme, oğlu ise öldürmeye teşebbüs suçlarından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Valilik olayla ilgili açıklama yapmıştı Mersin Valiliği olayla ilgili yaptığı açıklamada; "İlimiz Anamur İlçesi Çarıklar Mahallesinde bulunan Çarıklar Rüştü Kazım Yücelen Ortaokulunda, 22.12.2025 günü saat: 08.30 sıralarında M.K. isimli öğrenci, okul bahçesinde, Okul Müdürü E.K.’yı tüfek ile karın bölgesinden yaralamıştır. Yaralanan Okul Müdürü E.K. derhal hastaneye kaldırılmış olup, tedavisi devam etmektedir. Olayı gerçekleştiren öğrenci gözaltına alınmış, konuya ilişkin adli ve idari tahkikat başlatılmıştır" denilmişti. Öteyandan Mersin’deki bir hastaneye sevk edilen okul müdürünün tedavisinin yoğun bakım servisinde sürdüğü bildirildi.